פעם ראשונה שלי 13.6.12

edenlevi2

New member
אני לא רוצה להקפיץ את אתמול....

ניסינו להיכנס ל-ht ולא הצלחנו.... רק 4 חרוצים מאיתנו התעוררו (טוב לי זה קל זה היה 1 בצהריים להם 7 בבוקר) צריך 6 כדי להיכנס...לא נורא פעם אחרת...
ונראה לי שלנקסון יש קצת (אולי הרבה) פשלות בזמן האחרון... זה כל מיני בעיות שהם יודעים עליהם הרבה זמן ולא מתקנים...
היה כבר נראה לי 4 פעמים sc וכל פעם היה כתוב שהם יודעים על הבעיה של ה-ht אבל אין תיקון של זה

אולי באמת קשה לטפל בזה... אבל בכל זאת שיטפלו בזה כבר

למה לא נכנסתם אחר כך ?

בסקניה האקרים עזבו את HT (ועברו לאמפרס
) ואתמול ב 10 בלילה - 9 שעות אחרי הסרבר צ'ק נכנסתי בסבבה עם מרב.

וסקניה זה הסרבר הכי גדול .......

אני בטוחה שבברואה, איפה שמוצאים מלא פיאנוס .... HT היה גם כן פנוי......

ואת לא חייבת 6 אנשים כדי להיכנס. את יכולה רק להוסיף מיולים לפארטי שלך.

edenlevi2

New member
עדכון מברואה...

ישנם רק 8אנשים עיקריים שהורגים את האמפרס...
כל השאר עדיין תקועים על ה-ht ולא מוכנים לשחרר אותו קצת לאחרים...

אני יודעת שאפשר לעשות מיולים... הכנו את ה-expetion יום לפני כן אך אחרי הsc הפלא ופלא אין expetion

ולא היה לנו את מי להוסיף... כל החברים שלי הם בעיקר מארה"ב יש לי אולי שני חברים מישראל והם לא היו מחוברים... ואצלם היה 6.5 בבוקר כך שגם מאצלם לא היו מחוברים
לכן לא הצלחנו...
כמה זמן אחרי הsc שהיה 5 שעות היה עוד בדיקה קטנה כזו ל-5 דקות ואז הם כבר חזרו לישון

בנוגע לאמפרס... אני לא יודעת לגבי עולמות אחרים אך בברואה ממש ממש אבל ממש מתלהבים מהשינוי שאמור להיות לפיראטים וניתן לראות עליה משמעותית במספר הפיראטים... לכן כל הבגדים של האמפרס לפיראטים פשוט לא נמכרים בשוק... את הבגדים והנשקים של גנבים ניסו גם לא למכור אבל הם לא יכלו להתאפק ושחררו אותם לשוק...
אני מאוד מאוד שמחה שהקשבתי לכם ולעצמי וקניתי את הנשק... עוד לא יצא לי לחזק אותו אבל בעזרת ה-nx שנתנו לי שיפרתי את הפוטנציאל שלו נותר לי 5k nx ואני שומרת אותם למשהו אחר...

גם בסקניה מלא אנשים הורגים את HT

ובכל זאת. אם אני הצלחתי להיכנס 9 שעות אחרי הסרבר צ'ק בסרבר כמו סקניה....

בכל אופן בהצלחה בפעם הבאה.

לגבי ציוד אמפרס. אני שמה לב שהכל נחטף תוך שעתיים. אני שמה דברים בחנות שלי והם ניקנים במחירים יחסית גבוהים תוך שעתיים.

ציוד לכל המקצועות.... ואני חושבת שזה בגלל שהרבה יצאו לחופשת הקיץ ופשוט יותר משחקים.

נחטף הכי מהר הציוד ללוחמים.

לא עשיתי שום דבר מיוחד.... רק אמפרס X2

בראן השני לקחתי איתי את עדו, בשביל הכייף ולקחתי איתי איוונית שאני לא מכירה בכלל אבל חיכתה 4 שעות בדלת של האמפרס וביקשה שאקח אותה פנימה.... היתה לי תחושת בטן טובה לגביה ולקחתי אותה איתי..... היא קיבלה קלפים....

הקוסמת שלי גם היתה בחגיגה כי הלכתי פעמיים: פעם אחת עם המפתח של אתמול ופעם שניה עם המפתח של היום. בפעם השניה הייתי צריכה שמישהו "יגרור" אותי פנימה.... הקוסמת שנאמנה שלי מיד התנדבה. לקחה אוירון אדום וטסה מלודי הרחוקה לגן של הקיסרית.

הרגתי על X4 דרופ
האמפרס מנסה להתחנף ולפצות אותי על ראנים של 2-3 דרופים.....

למעלה