פעם ראשונה שלי 13.6.12

orenhen18

New member
הלימודים האלה מתישים!

כבר כמעט שבוע שאני לא נכנס למייפל! אווהאווהאווה

killer97

New member
שבוע אחרון

edenlevi2

New member
אולי לך...

שמחה מאוד בשבילך....

אבל לי הבגרות האחרונה ב-3.7... נכון שאני לא הולכת לבית ספר כל יום עד לתאריך הזה... אבל ללמוד עד לתאריך הזה אני אלמד

spongbob

New member
מדעי הטכנולוגיה?

גם אני... שקוע עכשיו בחומר בספרות כמה חארטה זה אלוהים ישמור!

orenhen18

New member
תתעודדו! אני עד ה-4.7. לכם החופש קרוב ביום)=

ואז אני מתגייס 20 יום אח"כ

kim possible

New member
וואי מייפל סטורי

איזו נוסטלגיה XD
הייתי משחקת עוד בתקופה שהיו רק 4 עבודות ועד הג'וב השלישי.
לפני ניראלי 6 שנים או יותר...
הייתה לי בישופית רמה 140 D:
ואז פרשתי בגלל כל העבודות שהוסיפו שהמשחק נהיה דיי קליל...
עדיין שווה לשחק? מה חדש בו? O:
הזאקום כבר לא מהווה איום אני מבינה חח

orenhen18

New member
חחח הזאקום הפך לעניין שולי...

היום יש מלא בוסים חדשים, PQ'S חדשים, מפות חדשות, העבודות כמו שלא היו פעם 4, עכשיו יש 10+ קל יותר לקבל EXP מאשר פעם.. מה עוד? :p
אה, עכשיו אפשר לחזק ציוד עם מספר % ככה שהאטק שלך יכול להיות 999,999 ולא כמו פעם שהתלהבנו מאטק של 100K

kim possible

New member
וואי המייפל השתנה לגמריי ממה שהכרתי!

בזמנו היו צריכים תמיד בישופ ל PQ גם בגלל הresurrection
זה עדיין ככה? לא משעמם לשחק שכבר ממש קל להגיע לדמג' גבוה ולהישגים דיי מרשימים? הרי כל היחודיות הייתה שקשה להגיע לרמות גבוהות ואנשים היו משחקים חודשים כדי להגיע למשהו ששוה את המאמץ. לקח לי חודשיים אני חושבת להגיע מקלריק לפריסט כשעוד היה קשה.

ניראלי
שזה לא הוגן לבקש מאיתנו

לסכם לך 6 שנים במייפל.....

וגם - מה "ששווה" בעינייך לאו דווקא שווה בעיניי וההיפך.

את יכולה להיכנס למשחק ולראות אם " שווה " ......

לפני 6 שנים עדיין לא הוסיפו עבודות והמשחק עדיין היה קשה. לעלות מדרגה 33 ל 34 לקח לי יום. (אולי גם בגלל שלא ידעתי שצריך להשתמש במג'יק גארד אבל זה כבר סיפור אחד...)

לפני 6 שנים הלכנו להרוג את זאקום 5 פארטי ואת פאפ 3 פארטי.

kim possible

New member
זה לא לגמריי 6 שנים

הפסקתי לשחק לפני שנה בערך, מתי שהוסיפו את הרובוטים והקטינו את הערים המוכרות :(
ניתקלתי בפורום הזה במקרה ודיי סיקרן אותי לדעת מה קורה בימים אלה במייפל, אני שוקלת לחזור אבל אם המשחק נהיה ממש קל ממה שהיה אני לא חושבת שיש ממש טעם לשחק לטעמי, וזאת דעתי לעצמי. אם אתם סבבה עם השינויים אז אינלי בעיה עם זה :)
שיחקתי פעם בשרת פרטי, אחרי שעה אפשר להגיד שמיציתי ועברתי למייפל המקורי, אני מקווה שזה לא הגיע למצב שאפשר להגיע לרמה 100 תוך שבוע

edenlevi2

New member
אממ... אם את יושבת רק על לעלות רמות

אז כן... תוך יום יומיים את יכולה להגיע לרמה 100...

אני יודעת שאני לא יושבת רק על לעלות רמות (יש לי רמה 180)...
אני עושה עם ה-guild שלי בוסים pq רוב הזמן שאני משחקת אני יותר מדברת איתם ומנסה לעשות כסף כדי לחזק את השחקנית....

נכון שיותר קל לעלות רמות... אבל אני גם לאחר פרישה של כמה חודשים חזרתי למשחק ומאוד נהניתי...
הדבר הראשון שעישיתי אחרי שנכנסתי למשחק היה לדבר עם אנשים (שהיום הם ה-guild) וכבר כחודש וחצי אנחנו מדברים בסקייפ גם לא על המשחק וזה ממש נחמד להכיר אנשים מעבר למשחק...
החברים שהכרתי (ואני מכנה אותם חברים כי ממש נקשרנו גם אם לא ראינו אחד את השני במציאות)- עם חלקם הגענו לשיחות שאנחנו מייעצים אחד לשני מה לעשות בדברים שאנחנו נתקלים בהם בחיים האמיתיים...

אז לסיכום... המייפל זה לא רק לעלות רמות- לי לפחות...

מקווה שבמידה ותבחרי לחזור תמצאי משהו שיהיה לך שווה להישאר בשבילו במידה ולא... לפחות ניסית

kim possible

New member
יש משו בדברייך

במייפל באמת יש אנשים מאוד נחמדים, ישלי משם חברים עד היום, אולי זה שהא קל לא בהכרח הורס את איכות המשחק, היחודיות שלו זה שהוא משחק רשת אז תמיד הוא מתחדש גם באנשים וגם בחידושים אחרים מנקסון.
נראה אם אחזור :)

בהודעה שלך כתבת שהפסקת לשחק מייפל לפני 6 שנים

אני כבר לא מבינה כלום.....

את צריכה להגדיר לעצמך מה היעד שלך..... כי אם היעד זה דרגה 200. ובלי לסבול בשביל דרגה 200 לא כייף לך. אז המשחק לא בשבילך.

אני הכנתי דמות דרגה 200 תוך 10 ימים.....

לא כזה קל להגיע לנזק של 999999...... ו 99 % מהשחקנים במייפל לא מגיעים לחצי מזה.

כדי לדעת מה קורה במייפל בימים אילו הכי טוב שתיכנסי למייפל.

אנחנו מאד סובייקטיביים ולא אוהבים אותם דברים במשחק ולא משחקים באותם שרתים.

kim possible

New member
התחלתי לשחק לפני 6 שנים

והפסקתי שנה שעברה, היעד שלי במקום מסויים זה גם הלעלות רמות אבל לא בכזו קלות שברגע שאת מגיע לרמה 200 כביכול "סיימת" את המשחק.
פרשתי בגלל כל העבודות שהוסיפו שכולן הפכו דומות לכולן ואין ממש יחודיות מסויימת לעבודה אחת.
אולי לא הסברתי את עצמי טוב בהתחלה, מקווה שהבנת עכשיו

אני דווקא חושבת שיש המון ייחודיות

לעבודות השונות.

וזה נחמד שהיום לא צריך 3 שנים לעלות דרגה ואפשר להתנסות במיגוון דמויות ועבודות.

מ י ל ר

New member
אני רמה 200 כבר כמה חודשים

ואני לא מרגיש שמיציתי שום דבר.. להפך מאז לא צריך להתאמן וזה תענוג, כי להתאמן זה חופר.

edenlevi2

New member
מי ידע שאבנים שאני סתם אוספת שוות משהו...

אתמול החלטתי להיפטר מכל האבנים לכן... עברתי שחקן שחקן (ויש 7-שמהווים מחסן חחחח...)
ואספתי את כל האבנים לשחקנית אחת שהיא ה-mule store (לא בא לי שיפתחו לי עיניים וידעו שאני מצליחה לעשות כסף)
אז כמו שאמרתי אספתי את האבנים והסתובבתי לראות מחירים נדהמתי
לגלות שיש לי 60 ואפילו 170 מאבנים ששוות כל אחת 200K...
השארתי את החנות פתוחה בלילה ועשיתי 61.6m מאבנים מי היה מאמין?!?!!? 61.6m מאבנים

זה היה כל כך כיף לראות שנפטרתי מאבנים ויש לי עוד כסף

למעלה