פעם ראשונה שאני פה

היי מצלמה דיגיטלית

כן קראתי עד הסוף.. ומניסיון.. לדעתי: אחרי שדיברת עם החבר הוא לא ייגש כי הוא מתבייש - לדעתי!! לכי את!! כן כן את! דברי עם ה %$$^ האגואיסטית הזו. תשאלי אותה בצורה הכי ישירה :"מה יש לך עליי??!" או בצורה עדינה יותר ממני.. .אחרי שתגיד נסו ללבן. אם תגיד לא כלום- תדעי שאת שלך עשית והיא הפסידה כלה טובה. ממש טיפשה ! נ.ב יש את זה להרבה אמהות בייחוד אם הוא בן ראשון (האומנם?!) פתאום הגוזל שלהן יוצא מחיקם.. והן פוחדות ועוד לאישה אחרת.. תחשבי על זה. ירדן מקווה שקראת עד פה!

../images/Emo123.gifשתלך לחפש את החברים שלה

ראשית ערב טוב לך. שנית, שאמא שלו תלך לחפש את החברים שלה, מנסיון שלי - הרי בסוף תהיו את והחבר - בעלך בעתיד.... !!!!!!!!!! לדעתי בעלך צריך לדבר איתה , להסביר לה את מהות הקשר הרציני , את העיניין שזה לא נעים חוסר הסימפטיה והתקשורת שלה כלפיי האשה שתהייה אם ילדיו - אישתו - את!!!!!! אתן חייבות לתקשר ביניכן, אני מתקשרת עם חמותי בגלל בעלי , היו להם עשרות פעמים של כעסים , מריבות סיכסוכים אבל אני לא יכולה לסבול את זה ואני תמיד משלימה בניהם אני אישית לא צריכה את חמותי אין בה תועלת!, אני אישית לא מייחסת לה חשיבות , אני בהתנהגות שלי הבהרתי לה את זה במשך השנים ונחשי מה ????????? היום היא אוהבת אותי יותר מאשר את הילדות שלה !!!!!!!!! שתאהב ....זה עוזר לי במשהו? לא!!!!!!!!!!!!!!!! היא הרי לא נותנת יד , כתף , כלום !!!!!!!!!!! בקיצור יקירתי שילחי את בעלך לדרך ......שילך לאמא שלו , ידבר איתה , ירענןאותה קצת (אולי יחנוק אותה.......) וישוב הביתה .... בהצלחה ...וערב טוב

תות בר

New member
ואני חושבת אחרת

שלום לכולם גם אני חדשה פה. אין לי בעיה עם חמותי (בלי עין הרע) אבל סבתא שלי היא אלאיסטור וכל חייה עשתה לאימי את המוות ככה שהנושא נוגע לליבי.... מה שרציתי לומר - אל תשלחי את החבר לאמא. לעולם גבר ישאר מחובר לאמו, גם אם נראה שהיחסים שלהם ממש לא משהו ואי אפשר לדעת מה זה יעשה למע' הזוגית שלכם. אבא שלי לא דיבר עם אמו שנים ועד היו אני לא יכולה להגיד עליה מילה רעה לפניו (בתור ילדה היא לכלכה על אמא שלי כשהיתי אצלה). אני גם לא יודעת כמה שיחה בינכן תשנה דברים. הרי האמא לא תשנה את דעתה. אולי לאורך השנים... אבל אי אפשר לסמוך על זה. מה שכן תקטרי מחוץ לבית בפורום כמו זה, או עם חברה טובה ותלמדי לצחוק על הנושא (הרי כל הסיטואציה מגוחכת שהיא לא מדברת איתך בערב משפחתי) ותחזרי הביתה עם כוחות מחודשים. על האמא תצפצפי (למרות שזה קל להגיד קשה לעשות) וטפחי את הזוגיות שלך כי זה הרי מה שחשוב.... זו דעתי וכמובן ששום דבר לא כזה החלטי...

mother of

New member
קשה באמת לייעץ מה כדאי לעשות

הכל תלוי באופי של החמות שלך. ולכן כל אחת פה נתנה לך עצה אחרת - עצה שהיתה מתאימה לבעל שלה ולחמות שלה. אצלי ספציפית אם מנסים לומר מילה אחת לחמות שלי ישר היא מתחילה לצעוק ולקלל אז אין עם מי לדבר בכלל. אבל יש כאלו נשים יותר אינטליגנטיות ורגישות. לגבי הבעל: תלוי מה מידת הקשר שלו עם אמא שלו. אם הוא "ילד טוב ירושלים" הוא לא יאמר לאמא שלו כלום. אם הוא עצמאי (וכך עושה רושם ממה שכתבת) אולי הוא צריך לרמוז לאמא שלו איכשהו שהיחס שלה אליך לא מוצא חן בעיניו. ואולי יש מישהו אחר בתמונה (למשל אבא של בעלך או סבא/סבתא) שיכול להתערב ולדבר עם אמא שלו? מה היא מתכוונת, לבוא לחתונה ולעשות פרצופים? ולגבי כשרות, תאמיני לי שזה לא הקטע. בפרט אם הם ההבדל הוא כשרות ואת כן מוכנה לשמור על זה. אצלינו אני מרקע יותר דתי מההורים של בעלי ואני אוכלת אצלם ולא עושה בעיות בכלום (הם שומרים כשרות אבל פחות מקפידים) ובכל זאת היא עושה לי את המוות למרות שאני לא מעירה לה על שום דבר. מה לעשות? אופי זה אופי.

יש לי הרגשה של דה ז'ואו

הסיטואצי'ה שאת מדברת עלי'ה מוכרת לי מאוד אומרים שלא מתחתנים עם המשפחה אבל זה לא נכון לפי דעתי. העצה שלי בשבילך היא לראות כמה חברך קשור לאימו ואם את נמצאת לפני'ה בסדר עדיפויות ואם את בקטע של שלום תנסי לבוא לקראתה(זה קשה...) בכל אופן זה דבר ממש מסובך ולפעמים פוגע בכל הצדדים אבל אסור לאבד את התקווה בברכה

למעלה