פעם ראשונה כאן

magy

New member
יופי.......אבל

ספר לנו משהו............ תלהיב אותנו, תרגש אותנו...... או סתם ספר לנו מי אתה..

magy

New member
כמובן

בשרשור זה ולא בהודעה חדשה........ כמו שעושה לנו מישהו בכוונה......כל פעם בשם אחר......

mamaWitch

New member
ברוך הבא - אבל

הכרטיס שלך נראה בדיוק כמו שכל כל שאר אלה שנכנסים כל פעם בשם אחר ונראה להם שהם משפיעים על מישהו. אז מה...? שנסיק לבד? שנשלים? מגי.... שמת לב שכל מני פותחים כרטיס מיוחד ויש להם הודעה אחת בלבד כדי להכנס לשים הודעה אחת? אז "עמית" אם אתה לא מאלה... ספר לנו

AmitR1

New member
קבלת פנים קרירה

חשבתי, שתברכנה אותי, שתגידו מילה טובה. ולא, מאז שנרשמתי לפני הרבה זמן, מעולם לא נכנסתי לפורום. התדענה בנות לתת קצת חום? אהבה? אוזן קשבת? (לא שיש לי איזה סיפור קורע לב) כן, אשמח לשמוע מכן בנות גילי, בעיקר מאלו שעדיין לא מרגישות את משא השנים על גבן, כאלו שחושבות שעתידן לפניהן, רוצות לקבל אבל יודעות גם לחלוק רגשות אהבה ותשוקה. כאלו שחושבות שגילן הוא יתרונן ואינו בעוכריהן

magy

New member
קרירה, כי

קר בחוץ -
תראה, בשבועות האחרונים נכנסים לכאן אנשים פותחים הודעות חדשות שאפילו אינן מכילות מילה אז קצת נשבר לנו....... מי שרוצה לכתוב, יבורך...... בשביל זה הוקם הפורום..... כדי לכתוב ולהכיר תוך כדי כתיבה....... ואז.....השמיים פתוחים... לתת קצת חום? אהבה? אוזן קשבת כן, זה דו סטרי...... לא יזיק אם תציג את עצמך......בפנינו.... יענו: סטטוס, גיל, מיקום בארץ....עיסוק, תחביבים.....משהו,,,,,,,,,, רב הכרטיסים פה מכילים פרטים.......וגם יותר......

תכתוב ותשאר אז האויר יתחמם

מהנסיון שלי לומדים להכיר לאט זה עדיף כי ככה האויר מתחמם לאט ונעים כמו באביב התסכים שעדיף אביב באויר ולא קיץ חם ודביק

AmitR1

New member
You all be my Valentines

למגי והנסיכה, .......כי valentine זה בעצם לא כשמתחילים valentine זה ל....קצת יותר מתקדמים אבל בכל זאת אחרי שנתתן קצת חום, הסברתן את הרגישויות.. מגיע לכולנו valenitne שמח ואמיתי, כזה שמתגעגעים אליו אם היה, או כזה שמתגעגעים אליו כדי שיהיה.. ע

../images/Emo140.gif יום אהבה שמח גם לך

מאחלת לך אהבה חובקת וטובה שתמיד יהיה לך חם ונעים בלב

למעלה