פעם ראשונה בפורום....

Caesarus

New member
פעם ראשונה בפורום....

אני לא יודע ממה להתחיל, אני פשוט לא מסוגל לכתוב שום דבר. אני פשוט יאחל לכולנו חיים טובים יותר ,שנה טובה יותר ,פתרונות לכל הבעיות ומציאת הדרך הנכונה בחיים.

תוכל להתחיל בלספר על עצמך ../images/Emo13.gif

ברוך הבא לפורום
.

Caesarus

New member
תודה

השתחררתי שנה שעברה ,עבדתי עוד כחצי שנה עקב ביש מזל פיטרו אותי ,למדתי כמה חודשים, ועכשיו הגיע הזמן למצוא עבודה ובדיוק נפלתי על המשבר המקולל הזה.

efriend

New member
יש לך חלומות?

אני חושב שהמשבר הכלכלי לא כזה נורא. הוא פוגע בעיקר באנשים בשולי כח העבודה - למשל מבוגרים. אתה בחור צעיר, קטן עליך המשבר הזה. תחשוב מה היית רוצה לעשות אילו לא היה המשבר, ואז תתאין את זה למשבר. למשל, זה זמן טוב מאוד ללימודים, וגם לטיול ארוך בחו"ל (אם כמובן אלה דברים שרצית לעשות), כל החיים לפניך ויש המון שאתה יכול לעשות. מה היית רוצה שיקרה?

Caesarus

New member
יש הרבה חלומות

אבל לצערי אני בדיוק אחרי התקופה של החופש, רציתי לנסוע לחו"ל אבל בסוף נשארתי בארץ ופשוט עשיתי דברים שאני אוהב.

אולי אפשר לעבוד בעבודה אחרת בנתיים?

לצבור קצת כסף גם אם זה לא בתחומך. אני למשל בכלל עוסקת בחינוך אבל בתקופת הלימודים עבדתי כמזכירה אצל קוסמטיקאית ובחנות צעצועים (ואת זה הפכתי לקשור, מאוד עזרתי שם בקטע של מה מתאים לאיזה גיל וכו').

Caesarus

New member
יכול להיות שאת צודקת

זה פשוט נמאוד כואב אם יש לך כבר תואר , ללכת לעבוד בסתם עבודה, אני בתקווה מסוימת בכל זאת לעבוד במקצוע(אני הנדסאי אלקטרוניקה) , אם לא יצליח לי בזמן הקרוב אז לא תישאר ברירה ואני יצטרך לעבוד לא בתחומי.

למעלה