פעם קראו להם לבנים

פעם קראו להם לבנים

פעם קראו לבגדית תחתונים לבנים, כי הם היו בצבע לבן, עד שבכביסה קבלו צבעים שונים כיום הם בשלל צבעי הקשת בצורות שונות ועדיין הם קרויים לבנים אז יש לי ספור מעניין על צביעת לבנים . שמתי במכונה בגדים לכבס וגם לבנים וחזיות לצערי אחת החולצות (האדומה) הורידה צבע ואז קבלתי חזיות בז עם כמים בבורדו או תחתונים שעכשיו שינו צבעם לורוד וכחות , כאילו מנומרים צריכה להזהר בכביסה צבעונית , משונה שהצביעה התרחשה רק בלבנים לא בדברים אחרים

נסיכה זה מאד כשרוני לכבס עם צבע אדום

לבנים
עם אדום תכבסי רק שחור

ben 911

New member
נו באמת נסיכה..../images/Emo4.gif

מי מכבס צבעים עם לבנים? גם גרושתי נטתה לערבב צבעים בכביסה.. היא לא עשתה זאת מתוך נטיה להזיק חלילה.. פשוט נותר עוד מקום בתוף המכונה והיה חבל לה לכבס חצי מכונה אז דחפה יחד עם הלבנים כל דבר שזז.
כנראה ששתיכן השתלמתן באותו קורס מכובס.

ben 911

New member
אחת קטנה. ../images/Emo9.gif

זוג צעיר רצה לעשות חיים אבל לא היה להם גרוש על הנשמה. אז הם החליטו שבכל פעם שהם מזדיינים הם שמים בקופסה עשרה שקלים. וכך אמנם הם עשו. עברו כמה שנים , ואז יום אחד פותחים את הקופסה ומוצאים בתוכה עשרות אלפי שקלים, שטרות של עשרה חמישים ומאה שקלים .
"איך זה יכול להיות " תוהה הבעל "אני שמתי תמיד בכל פעם רק עשרה שקלים ". "נכון". אמרה האישה. "אבל לא כולם קמצנים כמוך" .

זה פעם ראשונה שזה קרה

בדרך כלל אני מכבסת ביד בגדים חשודים לא קונה בגדים שמורדים צבעים למשל את הבגדים ההודים מכבסת ביד ותולה במקלחת רק שזה מפסיק לנטוף מים מוציאה החוצה אני כובסת מדופלמת , היו ימים שלא היתה מכונה ,כבסתי ברגליים ,דרכתי בקערה כלומר שהייתי קטנה היום המכונה עושה לי חיים קלים מתאמצת פחות אבל כמעט ולא צובעת

ben 911

New member
פעם ראשונה אחת יותר מדי. ../images/Emo9.gif

בזמנו הסתובבתי תדיר עם לבנים בצבע בורדו.
לעשות פשלה בכביסה לבנה... בעיניי זה כמו להכנס בטעות להריון. בשני המצבים אין דרך חזרה.

הייתי מתה

הדבר היחידי שאני מצטערת עליו, זה הענין של הריון ולידה המימוש של האמהות שהתמודדתי עם הסרטן לא שאלתי האם אצא מזה בחיים , ידעתי שאצא מזה, בשן ועין אבל נצחתי תמיד שאלתי האם אזכה להיות אמא, בהתחלנה אמרו לא יודעים , תחכי לסיום הטיפולים בסיום כל הקוקטיל של הטיפולים ,ועוד המתנה של 3 שנים , אמר הרופא עדיף מישהיא אחרת תלד למענך בכל מקרה תצטרכי לחכות 5 שנים מסיום הטיפולים וההקרנות ולצערי לא זכיתי להכנס להריון שהתברר הנזקים בריאות, הגעתי למומחה לריאות להתייעצות מה לעשות איתי כי הגוף היה ועודנו במצוקה נשמתית, ושאלתי על אמהות והריון , אמר לי את תלדי יתום מתאים לך? הריון יכול להכניס אותך לקומה אז ניילד רק את העובר ,לראות אותו לא תזכי ויש שאלה אם העובר יהיה תקין , את בטוחה שאת רוצה להתמודד עם זה הסתובבתי חצי שנה בדכאון קיומי , אני אשה שלא זכתץה לחוש את האמהות שלה וזה כאב הכי בחיים , כן הייתי רוצה לחוות הריון ולידה , אבל זה לא יקרה וזו הסיבה שאני תמיד עצובה

למעלה