פעם מזמן...

hofri10

New member
ברור שיותר מכירים את נירוונה

אם תעשה סטטיסטיקה מבין האנשים שמכירים את 2 הלהקות והתעמקו בגראנג' קצת יותר מנוורמיינד טן ודירט, אני בטוח שתגלה שהדעות הן שאליס יותר טובים.

Pickle Weasle

New member
מה קובע מי טוב יותר?

כמובן שכל אחד אוהב מה שהוא אוהב יותר, ואי אפשר להתווכח על זה. העובדה היא שנירוונה יותר מוכרים ומוכרים יותר, האלבום השני שלהם נחשב לאלבום הטוב ביותר ב-30 שנה האחרונות, ובין ה-20 הטובים בכל הזמנים. זה נכון שיש מאות להקהות מוכרות שיכולות להיות יותר טובות לדעתך. אבל עוד פעם, זה עניין של טעם, ואם אתה צריך משהו שיכריע בעניין הזה, ההצלחה הגדולה יותר של נירוונה עושה את זה מצויין. קראתי פעם דעה של מישהו שאמר שאליס טובים יותר, פשוט קורט יפה יותר. אני אענה על זה בבוב דילן, מיק ג'אגר וג'ון לנון.

backspacer

New member
אני אישית יודע את מי אני מעדיף

ובגלל זה אני רוצה שמישהו יסביר לי למה הוא מעדיף את אליס, וסתם לדעת מה הרוב פה מסקרן אותי

Pickle Weasle

New member
סתם שאלה

אתה מתייחס לשתי הלהקות האלה, אבל איך הלהקה שנרמזת בכינוי שלך נכנסת לעניין?

backspacer

New member
היא לא נכנסת..חח

קרב של אדי ודר מול קורט קוביין זה עבוד מראש...בלי שום תוצאות ומסקנות. אבל מה שכן כריס קורנל מול אדי יכול להיות מעניין(אז אולי לפעם הבאה).... אני בטוח שאם נירוונה לא היו מתפרקים(חחח...קורט לא היה מתאבד) האובססיה שלי אליהם(נירוונה) הייתה יותר גדול מלפרל ג'אם

Pickle Weasle

New member
כל ההקלטות האחרונות שלהם הבטיחו אלבום מקסים

חבל.. חבל... ואולי אני טיפש אבל עדיין לא הבנתי אם אתה אוהב יותר את נירוונה או פרל ג'ם XD

backspacer

New member
שאלה שאין לה תשובה...

אני מאוד לא אוהב גם לדרג אומנים,את מי אני אוהב יותר ופחות כול להקה ושיר מתאימים למצב רוח והרגשה יש רגעים שזה לגמרי נירוונה יש רגעים שזה פרל ג'אם... לא אהבת את backspacer? למה?

Pickle Weasle

New member
לא לא אני מתכוון להקלטות של נירוונה חח

Do Re Mi למשל היה יכול שיר מושלם מבחינתי אם היה לו עיבוד אולפן. לא שמעתי את בקספייסר, כי אני פחות מתחבר לפרל ג'ם. אני אוהב רק את בלאק נראה לי [נדוש אני יודע P: ]

backspacer

New member
פידחתי..

וכן קורט איכזב.. do re mi מעולה.. מייקל סטייפ מ rem אמר שהיו להם כבר סקימות לאלבום בייחד ושמעתי שהקלטות האחרונות שלהם כלהקה קורט השתמש בהרבה יותר אפקטים בגיטרה. הוא התקדם לאנשהו..מעניין היה לשמוע לאן? ובקשר לפרל ג'אם אם אתה צריך המלצות רק תבקש,בלאק זה מאוד בסיסי אתה מפסיד הרבה וחבל.

Pickle Weasle

New member
טוב רצחת אותי עכשיו אתה מודע לזה?

עם מייקל סטייפ. :( אממ לגבי פרל ג'ם, אני פשוט לא מת על הקול של אדי. קול זה משו שממש חשוב לי, כמה שהשיר טוב, אם אני לא אוהב את הקול יהיה לי קשה לאהוב אבל יודע מה, תן לי כמה שירים יפים שלהם , אני אתן עוד הזדמנות לא משהו רועש, תן לי משו עצוב כזה אלה הכי יפים.

backspacer

New member
עכשיו ממש מעניין אותי מה תחשוב

ניסתי לקחת דברים מכול תקופה פחות או יותר.הכול בהופעות כי אני אישית אוהב גם לראות כשאני מקשיב בפעם הראשונה.. *שיר ראשון Immortality: השיר נכתב עוד לפני שקורט התאבד, אבל אחרי שהוא התאבד אדי שינה את המילים, ככה שיש שם דברים שקשורים לקורט.. http://www.youtube.com/watch?v=PowCFdg0rrY *שי שני i got id: ניל יאנג על גיטרה(באלבום) id יענו ממודל הנפש הפרוידיאני http://www.youtube.com/watch?v=G55ZcQszGXo *שיר שלישי Thumbing My Way: נכתב אחרי שאדי התגרש, בעקרון השיר הוא על לחזור לעצמך אחרי פרידה "לתפוס טרמפים חזרה לגן-עדן" http://www.youtube.com/watch?v=6S1Rh0MQSdA *ואחרון the end: כול האינטרנט היה מפוצץ באנשים שבטוחים שאדי הולך למות אחרי שהם שמעו את זה http://www.youtube.com/watch?v=S8gJgOCc1EE

hofri10

New member
השיר הזה מזכיר לי מדי את

going to california של לד זפלין ככה שאני לא יכול לשמוע אותו...

ממש מוזר שאנשים אומרים את זה כל הזמן

הוא ממש לא מזכיר לי... ואת שני השירים חרשתי המון. וגם אם הוא מזכיר אני לא יודע מה הקטע... נגיד yellow ledbetter שיר ענק, אבל לגמרי הנדריקס וזה סבבה

backspacer

New member
שאלה??

מה אתה מוצא ב given to fly? אנשים מתים על השיר הזה, ראיתי אנשים אם קעקועים שלו(השיר) ואני לא לא מבין את זה? שיר חמוד, אבל לפרל ג'אם יש כול כך הרבה שירים יותר טובים.

תראה

בעיקר המילים והלחן. השירה של אדי פה יפה אבל באמת לא משהו מיוחד. שיר על בנאדם שמרגיש לבד ועזוב, ושכולם נלחמים בו, והוא לא נופל והוא משתחרר ומנצח את כל אלה שנגדו לא באמת ניצחון מעשי, אלא ניצחון בכך שהם לא מצליחים לדכא אותו... ולא יודע, זה מרגש אותי תראה איזה בית יפה And he still gives his love, he just gives it away The love he receives is the love that is saved And sometimes is seen a strange spot in the sky A human being that was given to fly קצת קיטשי אולי... אבל אני ממש אוהב את השיר הזה

backspacer

New member
אדי כותב ממש טוב

הבעיה שלי זה לא המילים, אני יודע שאדי כותב מעולה... פשוט כול האווירה בשיר כמו שאמרת היא פשוט קיטש

למעלה