פעם מזמן...

backspacer

New member
פעם מזמן...

שהפרום הזה לא היה קיים והיה פורום נפרד לאליס אין צ'יינז, נירוונה ופרל ג'אם הרוב אהבו יותר את אליס(משהו שלי אישית מאוד קשה לקבל) לא משנה איזה פרום זה היה... אז השאלה שלי היא kurt cobain vs layne staley מה אתם מעדיפים?? לא משנה באיזה נושא, ממי שר וכתב יותר טוב ועד מי עשה יותר סמים... מי יותר טוב לפי דעתכם???

backspacer

New member
אה חשוב לציין

שזה שאלה שמעניינת אותי... משהו שלא מובן לי כבר הרבה זמן.....בתור אחד שלא מת על אליס.... זה יותר כמו מחקר...

hofri10

New member
ליין סטיילי

הרבה יותר מרגש, קורט זמר טוב אבל ברוב השירים של נירוונה יש תחושה שהוא קצת רדום, ליין צורח את כל מה שיש לו. והקול שלו הרבה יותר טוב.

GodSaveTheQueen

New member
על פי מה קבעת?

והאמת שאני יותר אוהבת את השירים של אליס אבל את נירוונה אני מכירה ושומעת הרבה יותר זמן...

GodSaveTheQueen

New member
וסתם עוד משו לא קשור

לפני שנה בערך הייתי בלונא פארק והיה שם איזה מפעיל במתקנים פשוט אחד על אחד ליין! אותו גובה אותו שיער אותו מבנה גוף אותו דבר הכול! רציתי לגשת אליו ולשאול סתם אם אני יכולה תמונה( כן החוסר טאקט במצבים כאלה..) קיצר הוא היה לא נחמד אז צילמתי אותו קצת מרחוק מצטערת על התמונה הלא ברורה:(

GodSaveTheQueen

New member
תקשיבי בשניות הראשונות הייתי בטוחה שאני הוזה

מבחינתי הוא בכלל לא מת הוא עשה עליה והוא עדיין עובד בלונא פרק...

וואו ממש דומה

הייתי פעם בהופעה של קספרים ברידינג 3, והבחור שבקופה ממש ממש דמה לו, אחר כך בפנים בהופעה ראיתי עוד אחד שדומה לו, ואז אחרי ההופעה הלכנו לחוף והיה עוד אחד אחר שדומה לו.... היה לי ערב מלא בליין

MilkShack

New member
אפשרי לאהוב את ליין יותר מאת קורט

לכל אחד מהם יש את הסגנון שלו והדברים המגניבים שלו, אבל יש דברים שהם עובדתית לא נכונים. קורט קוביין לא צורח את כל מה שיש לו? אני עוד לא שמעתי את ליין סטאלי צועק כמו כאן (דקה 3:20), וכנראה שגם לא אשמע... http://www.youtube.com/watch?v=66mmAeH8Aj4 אפשר להגיד הרבה דברים לרעתו של קוביין, אבל רדום? לא צורח כל מה שיש לו? באמת...

Pickle Weasle

New member
הקול של ליין בבסיס טוב יותר

אבל אין לו הרבה גוונים לטעמי. לעומת זאת אצל קורט אני יכול לקחת משו כמו 5-6 שירים של נירוונה שבכל אחד מהם זה נשמע זמר אחר לגמריי.

Pickle Weasle

New member
קורט קוביין

נירוונה זו להקה שאני שומע כבר 3 שנים, בעוד שאת אליס אני שומע רק בשנה האחרונה ככה שאני יותר מתלהב מהם בזמן האחרון. גם אם כרגע במוח אני חושב שליין טוב יותר, עובדה שאני לא מסכים לא מסכים עם עצמי שהוא יעבור את קורט מבחינתי וזה אומר שאני אוהב אותו יותר. אני אוהב את כ-ל השירים של נירוונה, מה שלא קורה עם אליס. הדבר היחיד שחסר לי אצל נירוונה שיש אצל אליס זו המלודיה. משהו שגם יש במד סיזן.

Pickle Weasle

New member
ולגבי זה שאוהבים יותר את אליס

אם תעשה סקר עולמי אני בטוח שתגלה שיש יותר אוהבי נירוונה מהסיבה הפשוטה שהם יותר מוכרים. בפורום כמו גראנג' שרובינו מכירים את הסצינה מכירים עוד להקות ולפעמים נירוונה הופכת להיות אוברייטד כשמכירים את השאר... כמובן שיש כאלה שפשוט באמת מעדיפים את אליס. אליס מחוברים יותר למטאל מאשר נירוונה, ונראה לי מטאל זו המוזיקה הכי אהובה על צעירים בשנים האחרונות [לא עליי בכל אופן].

backspacer

New member
אני לא יודע אם כאן זה ככה....

אבל לפני כמה שנים ככה זה היה בפורומים פה..... אני אישית מעריך את ליין,אבל הכתיבה שלו מאוד בינונית... וג'רי פשוט משגע אותי, בא לי להזכיר לו לפעמים שהוא גם בו אדם.... הוא ניהיה מגולמן וblack give away to blue דיסק גרוע...ומנצל בצורה צינית את ההיסטוריה של אליס....

למעלה