פעם מזמן...

יש להם הרבה שירים כאלה

כאילו קטשיים. אבל הם לא, יש משהו מעבר לזה זה מה שאני מרגיש לפחות, חחח זה מקובל עליי שאתה לא אוהב את השיר

tamar12a

New member
יואו כריס מול אדי זה בהחלט יכול להיות מעניין!

יש נושא לשירשור הבא :)

Maliman

New member
אני מעדיף את ליין סטיילי

וגם את אליס על נירוונה. נירוונה בסך הכל די חוזרים על עצמם, הרבה שירים נשמעים אותו דבר, ואל תשכחו גם שקוביין לא היה גיטריסט מי יודע מה לעומת ג'רי קאנטרל. מבחינת קול, ליין סטיילי הוא כנראה הזמר האהוב עלי, אני פשוט מאמין לכל מילה שהוא אומר, הוא באמת מצליח לרגש אותי. מבחינת כתיבה- לזה שאמר שהוא לא כ"כ אוהב את הכתיבה של ליין, אל תשכח שקאנטרל כתב את רוב השירים של אליס(והכתיבה שלו מצויינת לדעתי), וסטיילי כתב כמה שירים ברמה גבוהה(גאד אם, שיים אין יו...). אפשר לראות את זה גם במד סיזן. אבל בכל מקרה אני מאוד אוהב גם נירוונה. בסה"כ אני חושב ששתי הלהקות עברו דרך די דומה, עם אלבום פתיחה לא רע אבל גם, בלי להשמע קלישאתי, "בוסרי", אלבום שני שהכי הצליח במכירות והכי התפרסם, אלבום אנפלאגד מצויין, ואלבום אחרון שהוא הכי טוב. ההבדל הוא שאליס הוציאו בדרך 2 מיני אלבומים אקוסטיים מעולים, וגם הגיעו לאלבום האחרון בידיעה שהוא האחרון, ויש לי הרגשה שהם הרשו לעצמם ללכת בו עד הסוף(חבל רק שהקול של סטיילי כבר היה בקאנטים). הייתי רוצה לשמוע מנירוונה איזה אלבום-לפני-הסוף כזה, מה שכבר לא יקרה. חוצמזה שליין הספיק גם להשתתף במד סיזן, אלבום הגראנג' הטוב ביותר לדעתי(ועל הדרך גם להראות את כשרון הציור שלו...)

backspacer

New member
הכתיבה של ליין

הכתיבה של ליין פשוט בינונית...junkhead כתוב לא טוב, אני אוהב את השיר אבל המילים שם... לגבי ג'רי נכון שהוא כתב יותר חומרים מליין, אבל גם הוא יכול להיות מטריד,יש לו את השטויות שלו(והרבה) לפעמים אליס נשמעת כמו להקה של ילדים ביסודי(אני לא אכתוב תיכון כי אני ועוד הרבה פה בתיכון). קראתי פעם שעל כל אחד ואחת במועדון 27 אפשר לומר(כנראה שבצדק) 'רק עוד אלבום אחד',כולנו רוצים עוד אלבום מקורט. ולגבי מד סיסון, אותו דבר אני אוהב רק את השירים שמארק לנאגן עזר לכתוב..ליין כותב שם יותר טוב, אבל לא בשיא אבל יש דבר שבאמת אי אפשר לקחת לו וזה את הקול

tamar12a

New member
ליין סטאלי!

בעודי שומעת אותו ברגע זה ממש... ובכן, למה בעצם? אני מניחה שבעיקר טעם אישי, אליס היא אחת מהלהקות האהובות עלי, ואת נירוונה אני בקושי שומעת (אני יודעת שאיכשהו זה לא מסתדר בתור גראנג'יטסטית, אבל ככה זה) אני לא יודעת למה... את קורט שמעתי כבר מאיזה כיתה ז' ואף פעם לא התחברתי אליו, מהפעם הראשונה ששמעתי את ליין ישר נדלקתי עליו (לא בצורה כזאת!). אני זוכרת, התחלתי לקרוא עליו דברים, לחפש מידע, לקרוא מילים של שירים, הוא ממש סיקרן אותי. הקול שלו עשה לי את זה לגמרי, לתצקופה ארוכה הוא היה הזמר האהוב עלי (עד שגיליתי את כריס קורנל!). הקול שלו כזה עוצמתי (rooster) , מסקרן וקסום (בעיקר בשילוב עם ג'רי,No Excuses), וסקסי, ויכול להיות כל כך מרגיע (mad season,rotten apple) ולדעתי הצרחות שלו הרבה יותר טובות משל קורט (Love, Hate, Love דקה 4:20!!!!!). אז בשבילי בלי כל ספק- ליין סטאלי. אבל אני לא אומרת שהוא יותר טוב, באמת שכל אחד והטעם שלו.

backspacer

New member
מה קורה כאן...

עוד לא היה אחד שהיה אם קורט ונירוונה!! ליין סיקרן אותך יותר מקורט? איך? לא התחברת לקורט? איך? ראיתי את about a son? אם לא אני ממליץ דחוף אם כן, לא הרגשת כאילו קורט אומר בדיוק מה שיש לך על הלב?

tamar12a

New member
הכל עניין של טעם אישי

באמת שאני לא יכולה להצביע לך על סיבה ללמה לא התחברתי לקורט, זה פשוט ככה. כמו נגיד לשאול למה התאהבת בזאת ולא באחרת? שתיהן חמודות וכיפיות ואיכותיות, אז למה דווקא בה??? חח זה פשוט ככה, למי שהלב נמשך אליו :p לא ראיתי...

backspacer

New member
הגיוני

סתם מוזר לי כי הקטע של קורט הוא(היה הקטע, עושה רושם שזה כבר לא עובד על אף אחד\ת) שכולם אוהבים אותו, מנהיג דור,מסתבר שכבר לא כמו פעם. עדיין ממליץ בחום לרוץ לראות את הסרט

MilkShack

New member
קורט קוביין

אני לא אתן פה נאום כמו הרוב, אני פשוט אגיד את זה כך, הפס קול של הנעורים שלי היה הקול שלו ונירוונה. מבחינתי יש לו מקום ולנירוונה מקום שלא משנה לאיזה סגנון אני אגיע ואיזה מוזיקה אני אשמע, המקום שלהם לא יזוז. אני כבר לא כל כך שומע את נירוונה, האמת שאני שומע יותר את אליס. לאליס אין צ'יינס יש שירים עוצמתיים, יש בלהקה הזאת טונות של כשרון והמון המון מקוריות. אני פשוט חושב שנירוונה היו הכי מיוחדים מהזרם, ובאופן אישי אני מעדיף את הקול של קורט על של ליין.

tamar12a

New member
וואו באמת שיש לי צמרמורת

כל פעם שאני שומעת את *ה*קטע של ליין בשיר הזה... ועוד יותר כשרואים את זה בהופעה. אחד הקטעים האהובים עלי ב... לא יודעת, בכללי! כל כך טוב!!!

Takals

New member
ליין

לנירוונה היה הרבה מזל והם התפרסמו בענק. זה שאליס לא היו ענקים עד-כדי-כך וזה שגם לשירים של נירוונה יותר קל להתחבר בהתחלה כי הם יותר קלילים, לא מעיד על כלום. התוכן בשירים של אליס יותר טוב, לליין יש קול הרבה יותר עוצמתי משל קורט. נירוונה פשוט היו אלה שהביאו את הגראנג' לתודעה, והכבוד כולו שלהם, אבל עדיין, יש טובים מהם.

backspacer

New member
התוכן בשירים של אליס יותר טוב?

קראת שירים של נירוונה ושל קורט פעם? קורט קוביין משורר, ליין כותב סבבה, לפעמים ,שהוא משקיע

למעלה