פעם כשעוד היינו יחד

childman1

New member
פעם כשעוד היינו יחד

ובחוץ היה יום חורפי,כמו היום, והגשם דפק על החלונות בחוזקה, היינו מכינים יחד מרק ירקות טעים אשר ריחו היה מתפשט בחלל הבית. טעמו היה כל כך מיוחד כי דאגנו תמיד להוסיף לתבלינים גם קצת אהבה. ובאותו הזמן הילדים שיחקו והסתובבו בין רגלינו, צחוקם המתגלגל והתמים עדיין מהדהד בראשי. כן, היינו משפחה לתפארת, אהבתי אותך כל כך . עד שיום אחד באת ואמרת... נפגעתי כל כך, לא הבנתי למה...איך זה יכול להיות... וניסינו בכל זאת לשקם ולשפר אבל זה כבר לא היה זה, ועברה לה תקופה נוספת עד שבסוף החלטתי לקום וללכת, מגיע לי לחיות עם מישהי אחרת...מישהי שאוהבת! ועכשיו,בדיוק עכשיו עברה לה שנה מיום גירושינו, ובשנה זו ידעתי נשים מספר, אהבתי ונאהבתי, אבל כבר לא נותן את כולי, מפחד להיפגע שוב, מי מבטיח לי שאהבתן לא תיגמר יום אחד... טעמו של המרק שונה עכשיו, טעם התמימות כבר לא שם ונוספה לו מעט חמיצות ומרירות. לא, אני ממש לא מתחרט ואין בליבי טינה כלפייך, טוב לי בלעדייך אני מתפתח,מתחדש וגדל, אבל חבל לי שמשהו בי כבה ומת, חבל לי על אובדנה של התמימות, של האמונה שאהבה זה עד המוות, שביחד זה לתמיד. אז היום לצד צלחת המרק שאמזוג לעצמי ארים כוסית של יין,לחייך גרושתי, מאחל לך את כל הטוב שבעולם, אושר אהבה ובריאות במחשבה נוספת, נראה לי שבאיזהשהוא מקום טעמו של המרק היום טוב יותר...

א פרסקי

New member
דמעה

קראתי את מה שכתבת וכואב... אני היתי במקרא מאוד דומה שגם השאיר המון שאלות ותהיות אבל חשוב להמשיך קדימה

אם הייתי יכולה לצלם ולהראות לך ../images/Emo13.gif

היית רואה עכשיו, סיר מרק ירקות טעים מתבשל לו על האש עם מעט תבלינים והרבה אהבה (טוב נו.. הוספתי גם גריסים
) ואני מסתכלת על הסיר הזה ומריחה את הריח שלו שמתפזר בכל הבית וקוראת את מה שכתבת ותוהה....... האם הזכרונות האלה באמת טובים (לך)?, האם כדאי להתרפק על העבר? מה זה נותן חוץ מכאב קל בלב ותחושת החמצה. התורה שלי על רגל אחת? מה שהיה עד לפני דקה/שעה/יום/שבוע/חודש/שנה = היסטוריה היסטוריה טובה היסטוריה רעה, אבל עדיין היסטוריה, זה כבר לא קיים. הגעת למה שהגעת בזכות הרצון שלך להיות אוהב ונאהב, אל תקלקל לעצמך על ידי הזכרונות האלה, אל תתן להם לשנות את טעם המרק. גם כשאוכלים לבד את אותו התבשיל, חשוב לערוך את השולחן כאילו והוא מלא בתוכן. מתכון למרק ירקות 2 תפוחי אדמה בינוניים 2 גזרים בינוניים כמה פרחי כרובית חתוכים לקטנים חופן כרוב לבן חתוך לרצועות בצל גדול 1 קישוא חופן כוסברה טריה קצוצה שורש פטרוזילה חתוך לפרוסות דקות מעט אהבה עצמית המון חיוך 1 כף אבקת מרק גדושה מעט מלח פלפל שחור גרוס חופן גריסים שטופים אופן ההכנה חותכים את התפו"א,גזר,קישוא,בצל לקוביות קטנות שמים בסיר ומוסיפים את שאר הירקות מרתיחים, מוסיפים תבלינים, ומבשלים עד שהגריסים מתרככים. מתקנים תיבול. עורכים שולחן באהבה, ונהנים מכל רגע השקעתי,הא??????????
(מכירה אותך כאדם עם המון אופטימיות ונחישות, אל תיתן לזכרונות להשבית את זה.........אגב הפסקתי עם הרשימה באות צ'
)

childman1

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif לעשות חשבון נפש

אחת לתקופה זה תמיד דבר טוב. גרוש כבר שנה וזה זמן טוב למחשבות. אני לא מתחרט לרגע אבל בפרספקטיבה של זמן לפעמים רואים דברים אחרת. המרק שלך נראה יאמייי אבל מה עם קצת סחוג? לא מוסיפה?

חשבון נפש אחת לתקופה, נכון...אבלללל

לא על מה שהיה בזכרון זוגי, אלא על מה שיהיה בזכרון יחידני, אתה מול.......פחדים,כשלונות,הצלחות,מקום לשיפור ושידרוג,הצבת מטרות. אתה כפרט יחיד ומיוחד והדרך החדשה שנפתחה עבורך, קח את החיים שלך כיום ומלימון תעשה לימונדה. זה לדעתי חשבון הנפש שאתה צריך לעשות, לא מה שהיה איתה אלא מה שיהיה איתך דרך קצת קשוחה, נכון, אבל הכי יעילה לרפד את הלב ואת האני העצמי שלך (שלנו,שלהם,שלהן,שלי,שלו וכן הלאה וכן הלאה
) וסחוג, לא עם המרק הזה, אלא עם מרק שעועית אדום ולחם לבן טרי, או מרק אפונה סמיך עם לחם לבן טרי פרוס גס
יוווווווווו איזה עושה לי חשק להכין

מזכיר

לי אותי,שנה אחרי הגירושין אני וההצהרות שלי...
אנשים משתנים,דעות משתנות,לכל מיפגש בין גבר לאשה יש את הדינמיקה המתאימה רק להם. רק יכולה להגיד לך שמי שיש לו יכולת לאהוב כל כך,לא מאבד את היכולת לאהוב שוב!מתערבים?

childman1

New member
חשבתי לא מעט על מה שכתבת

...הלוואי ואת צודקת אבל נראה לי שתפסידי בהתערבות

childman1

New member
פעם היינו מתערבים על צדק אבל

בזמן האחרון ..."כולם מדברים על שלום אף אחד לא מדבר על צדק..."(מוקי) מה את מציעה?

למעלה