פעם ועכשיו

mga-abir

New member
פעם ועכשיו

פעם ועכשיו היינו הך. הזמן קיים בעולם האשליה בלבד ככלי עזר במציאות התלת מימדית. אין חדש תחת השמש, והנגלה ישן כחדש מקורו. הגיע העת לשינוי המודעות. גם עתה משנראה שהעולם מאבד את עצמו אט אט ונהרס בידי האדם, נראה תמוהה ענין החלת אנרגיות חדשות. הרי הכל קיים בבריאה. אין כאן משב אנרגטי אשר הגיע מגלקסייה אחרת. ואם מדובר בכוחה של המחשבה לשנות הרי שנתון זה אינו מאפשר כלל את בטויה של אנרגיה "חדשה" מאחר ולא חל באדם שינוי המצדיק זאת. לכן ההמלצה לשנוי תודעה נשארת בגדר המלצה. שנוי תודעה בתפיסת המציאות אינה מספקת. תפיסת המהות העצמית האובייקטיבית קשה להשגה וכל עוד נשארת תפיסה זו בגדר תאוריה הרי שמימושה אינו אפשרי. יתרה מזאת גם המימוש עצמו מוגבל לתפיסה הארצית ומכאן שאין שום השגה לשם החלתו מלבד מחשבות טועות.-האם האדם ימצא את הפרצה אל מהותו הטהורה בברכה אביר

" מאחר ולא חל באדם שינוי המצדיק זאת

לא מובן לי. איזה שינוי באדם, יש בכוחו להצדיק זאת???? שינוי תודעה בתפיסת המציאות משנה גם את תפיסת המהות העצמית. כמו-כן, אם תפיסת המהות העצמית נשארת בגדר תאוריה, גם תפיסת המציאות הינה בגדר תאוריה.

mga-abir

New member
שינוי בהתנהגותו

הרי כל המטיפים לאנרגיות טוענים להכלתם. ואם הכלתם אינה במציאות הגשמית, אזאי מהי יתרונם? המציאות הגשמית לענין זה-חוויותיו הגשמיות של האדם מנטלי רגשי תחושתי/פיזי. בברכה אביר

Tal_Ya_Tal

New member
אתה המאמין שאתה יכול לבחור לראות../images/Emo42.gif

את בן האלוהים כפי שאתה רוצה שיהיה, אל תשכח ששום תפיסת-עצמי שלך לא תעמוד נגד האמת של מה שהנך. ביטול האמת הוא בלתי-אפשרי. א-ב-ל לא קשה לשנות תפיסות. חזון אחד הנראה בבהירות, שאינו מתאים לתמונה כפי שנתפשה בעבר, ישנה את העולם לגבי עיניים הלומדות לראות, כי תפיסת-העצמי השתנתה. קורס בניסים/ החזון הסופי/טקסט, עמ´ 518 L&L TALYA

urifelsher

New member
מאחר ולא חל באדם שינוי המצדיק זאת

ומאיפה אנו יודעים זאת אבירוש??? אולי קורים דברים חדשים ומרגשים שאין אנו מודעים להם. כי תמיד יש דברים חדשים לילמוד לנסות ולגלות.

mga-abir

New member
הכל בתגובה

לתקשור שהביאה יהון בנושא מסוים. כאשר הטענה שהגיעה עת שינוי ועלינו לשנות את המודעות העצמית. טענתי שאין שינוי מהותי מלבד התפתחות התודעה האישית ומכוחה של תבונה. טענתי שאין אנרגיות חדשות וישנות מאחר והמודעות הקיימת טוענת שאין חדש תחת השמש. ואני משיב שכל עוד אין האדם משנה את דרכיו, ואינו שומר על ביתו (כדור הארץ), כיצד יוכל הוא לגאול את עצמו? הרי הכל מחובר יחדיו ואינו ניתן להפרדה. הכל משפיע על הכל. ההתחדשות המודעת והלא מודעת קיימת ומתקיימת בכל עת גם אם לא נודה בכך. אביר

urifelsher

New member
שמתי לב כמה טענות יש לך?

טענות = כמו שאני מבין אומר "אני יודע" וצמד מילים זה "אני יודע" סוגר כמעט כל אפשרות למשהו שונה. אורי

mga-abir

New member
אורי היקר

הטענות נובעות לעיתים ואף מתבקשות מתבקשות מטיעונים חסרי בסיס קבוע מהביטים מסוימים. אני מגיב על פרדוכסים המגיעים מאותו מקור לרוב. לכן אני מבקש תשובות לענין זה. אם הינך מפרש את דברי כאני יודע לעולם לא אדע די את זולתי ואת מציאותי, לכן קביעתך תמוהה במידת מה. בברכה אביר

urifelsher

New member
מתבקשות מטיעונים חסרי בסיס קבוע

הבסיס הקבוע הוא מודעות אצלי. וכמובן גם שפועלים ממודעות טועים זהו חלק מהויתנו האנושית. אורי

הזמן חייב להיות קיים

בין אם אנו חיים ברצף זמן אשר נברא בעולם זה בלבד, ובין אם אנו חיים ברצף זמן אשר כולל לכל הישויות החיות יש לשים לב למשהו, הגוף הפיסי, החומרים הפיסיים חייבים להיות קיימים, המודעות העצמית יכולה לשנות את אותה סביבה פיסית אך גם אז במסגרת המגבלות הפיסיות שנכפו עליה. אנסה להציג את הדברים מנקודת המבט שלי, מדוע אנו חיים בעולם פיסי אם בכל רגע נוכל להשיל אותו (העולם הפיסי) מעלינו, ולהמשיך הלאה נטולי גוף פיסי? התשובה היא שאיננו מוכנים עדיין להשיל את אותו גוף פיסי, אנו עדיין לא בשלים לכך אנרגטית, וכאשר אכן זה יקרה, כאשר אכן נהיה בשלים פשוט נעבור לשלב הבא בחיי הנשמה שלנו, ולא נישאר בעולם הפיסי. הזמן חייב להיות קיים, ה"פיסי" חייב להיות קיים. אמנם ייתכן שאני ואתה חיים באותו רצף זמן "וירטואלי" ולמעשה אף ייתכן שהגלגול הבא שלנו יהיה בכלל בעבר, אולי הגלגול הקודם שלי היה מאה שנה בעתיד, ולכן חלקנו זוכרים מאורעות כאילו כבר קרו בעבר (
) אך בכל מקרה, הזמן קיים, לא נוכל להשיל אותו מעצמנו ולנוע ברחבי הזמן כמטיילי זמן אמיצים, נקודת ההשקפה שמשתנה, משתנה בזמן הנוכחי ברצף הזמן הנוכחי, המטרה שלה ורצף האירועים שנגרר כתוצאה מאותה מטרה, קורים ברצף הזמן הנוכחי, רצף הזמן הפיסי. הזמן שלנו הוא רציף (לפחות בשביל העולם הפיסי), ויש לו נקודות פנייה ופיתולים, השאלה האמיתית שלדעתי עלינו לשאול כאן היא: האם הזמן אשר אנו רואים אותו כרציף הינו זהה או יחסי לזמן האמיתי (נקרא לו זמן נשמה) ? האם הנשמה שלנו מתקדמת בזמן כמו שאנו מתקדמים בזמן? A Strider

למעלה