פעם אחת ולתמיד..

Hagai007

New member
פעם אחת ולתמיד..

בחינה 16H (זו של הערכת הרשמה) כל אחד לפי דעתו...משקפת או לא...ומי שעשה כבר ת'בחינה שיגיד כמה הפרש היה לו בין 16H לבין האמיתי... אז למרות שאני עושה את זה פעם שניה אני זוכר מאוד במעורפל כמה היה לי ב16H פעם ראשונה אבל אם אני לא טועה בפעם שעברה 16H היה יותר גבוה מהציון בבחינה באיזה 20 נ' פחות או יותר.. יאללה תזרימו דעות.. Hag-(o) <3-E

HawkEmpire

New member
לא בדקתי

ציונים של רוב בחינות המרתון, אבל אני די בטוח שבבחינה עצמה הלך לי משמעותית יותר טוב.

עונה ומנצל"ש

היה לי הפרש של כ40 נק' לטובת ה16H, אבל זה חרטא. מבחינת הרמה הבחינות היו זהות, אולי פרט למילולי שהיה טיפה יותר קשה (הפארסה שלי לא קשורה לרמה של המבחן, כך שאני לא ממש מדגם מייצג). וחוץ מזה, ברשותך אנצל"ש אותך: עשיתי עכשיו את 15H ,( את 16H עשיתי לפני כמה ימים כי הכרתי יותר מדי שאלות ממנה וגם עשיתי אותה לפני חצי שנה כך שאולי גם זכרתי משהו), בכ"א, הציון לא אופטימלי, נקודות בודדות (לא יותר מ10) ממה שאני שואף אליו. יש פה אנשים שסיפרו שקיבלו 50 נק' מעל הסימ' הכי טובה שלהם, אז אני צנוע לעומתם, תנו לי 5-10 נק' מעל ה-15H ואני אהיה מרוצה עד הגג. אז, בכ"מ, לא נותר אלא להתפלל ולקוות לטוב!!

Hagai007

New member
אממ..אני..

עשיתי את 16H לפני יותר משנה וחצי ולפני איזה חצי שנה עשיתי משפ רק את פרקי האנגלית (ודי לא זכרתי תשובות...מקס' כמה שאלות ש"ראיתי פעם" באנגלית אבל זה לא ממש עוזר אם לא משמ זוכרים אותן) ב15H קיבלתי גם אני יחסית נמוך מ16H ומכל הסימולציות האחרות של המרכז... יכולות להיות 1001 סיבות יכול להיות שסתם לא היית מפוקס או משהו...אל תקח את זה קשה מדיי... תזכור שהבחינה האמיתית שלך היא ביום חמישי/ראשון וזה מה שבאמת יקבע לך ת'ציון אז תנסה לבוא הכי מפוקס דווקא לשם.. אם כל שאר בסימולציות הלכו לך טוב (אם אתה אומר 16H ממש ידעת הרבה אז קח את 14H כמדגם הכי מייצג) אז אין לך כ"כ מה לחשוש.. מה שכן...תתחקר ותנסה לשחבו מה באמת הפיל אותך (שאלות מסוימות, הקטע המנטאלי וכו'..) בכל מקרה...לפי מה שראיתי ושמעתי ממך בפורום...נראה לי שאתה הולך לקבל גבוה אז אל תדאג =] בהצלחה! Hag-(o) <3-E

omer87

New member
לגבי הבחינה הזאת,

עשיתי אותה עכשיו, קיבלתי בדיוק כמו ב4 הסימולציות הקודמות שעשיתי,,, לא הולכות להיות לי הפתעות במבחן הזה(אולי רק לרעה....מקווה מאוד שלא) 560 זה דווקא בסדר יחסית לתקופת הלמידה שלי(שבוע וקצת)

eli16s

New member
16H לא משקפת (אצלי לפחות...)

בסימולציה 16H יומיים לפני הבחינה (מועד דצמבר) קיבלתי 760.. בבחינה עצמה קיבלתי 670... הרבה תלוי באיך שהולך לאנשים אחרים... ככה שגם אם הלך לך מצויין ב 16H (לדוגמא קיבלת 700) וגם לכל השאר הלך מצויין (כל השאר קיבלו 710) אז הציון שלך יהיה יותר נמוך משמעותית מהציון של הכלל......

הכל פסיכולוגי.

הבעיה של כל אלו שמקבלים באופן סדרתי בסימולציות יותר מאשר במבחן היא שהם נותנים את כל כולם וכוחם בסימולציות, עובדים על 110% ואז כשהם מגיעים למבחן האמיתי, הם לא מאמינים שיש בהם יותר, שהם יכולים יותר, אז בעצם הם נשארים בסטייט אוף מינד שהסימולציות זה המבחן האמיתי ושהמבחן האמיתי זה כמו סימולציה. אין להם את ההפרדה. אישית, אני ואולי אני בכלל יוצא מן הכלל שבכלל לא מצביע על הכלל, עושה סימולציות הכי באיזי בעולם, בפסיכו הקודם לא פתרתי אף סימולציה במשך 200 דק' ועכשיו אני פותרת כל פרק ב25 דק' וזהו. אני עושה את הסימולציות בריכוז, אבל די מעפן ואז כשאני באה למבחן - גם יש לי את הבטחון שאני יכולה יותר (לדוג', אני מוציאה בסימולציות 400 ואני באה למבחן במחשבה שאני יכולה הרבה יותר, כאילו מה, הרי גלשתי בפורום בזמן הסימולציה..) וגם כי אני באמת מרוכזת ומפוקסת בבחינה, כי אני מבינה שזה הדבר האמיתי. אין אפס. לא שאני ממליצה למישהו לעבוד כמוני, אבל כל השאלות כאן "קבלתי 689 בבחינה ב16H ו703 ב15H - אני יכולה באמת להגיע ל717 בפסיכומטרי?" הבעיה בשאלות כאלה שהם יוצאים מנק' הנחה שהם נתנו הכל בסימולציות, אז אין להם יותר יכולות ורזרבות למבחן עצמו. וזה פשוט.. לא נכון. When you have to shoot, shoot, don't talk

rasmus girl1

New member
16H

עשיתי את המבחן לפני מועד דצמ' וקיבלתי בדיוק 2 נק' יותר בבחינה עצמה אז לדעתי היא כן משקפת, למיטב זיכרוני גם הרמה הייתה מאוד דומה.

NIMASSLI

New member
כתבתי על כך

בפתיחה הקודמת ואגיד שוב את דעתי . סליחה אם זה בוטה . ב H16 הוצאתי 729 וב H15 לעומת זאת 760 . מבחן התוצאה 4 מהבוקר 640 מבחן התוצאה 3 מאתמול 720 . הסימולציות לא מלמדות בהכרח על כלום כלום כלום . המאה חמישים הנקודות האחרונות או המאה הנקודות האחרונות תלויות בכל כך הרבה גורמים . בערך משוואה אחת עם שמונים נעלמים . הציון שאני יודע שיש לי בכיס זה 650 . אני יכול להוציא יותר ? אני יכול אבל לא מדובר פה על עוד ידע או עוד תרגולים או עוד תחקור . מה בכל זאת עושה את ההבדל . לדעתי , מידת היצירתיות של הבנאדם . אותה מילה חמקמקה שאף אחד לא יכול להגדיר . מי שיצליח להתנקות מחר מכל החומר שהוא למד בחודשיים האחרונים מכל הקבעונות והטריקים והטיפים המגניבים והשיטות הסודיות , יעלה את הציון שלו בכמה עשרות נקודות באחריות . הסיבה לכך פשוטה . קורס פסיכומטרי מלמד אותך הרבה אבל גם הופך אותך למרובע באותה מידה . הראש של המדריך \ מדריכה שלך הוא לא הראש של כותב הבחינה הנוכחית , הראש של כותב הבחינה הנוכחית הוא לא הראש של כותב הבחינה הקודמת . לבוא לבחינה בראש מרובע זה הדבר הכי גרוע שיש כי הישורת האחרונה במירוץ , המאה שלבים האחרונים של הסולם לא נועדו למרובעים . אז קחו את הסימולציות באיזי ואל תתאכזבו . בהצלחה .

braveman

New member
הלוואי שאני אקבל כמו ב-15H

עשיתי את 15H והיה לי 4 טעויות בכל הבחינה (לא חישבתי כמה זה יוצא במספרים).

למעלה