פעם אחרונה ברגש

kittycatbone

New member
חח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ואני תאמת ישבתי בשורה השלישית באמצע..
יכלתי אפילו לשבת בשתי שורות הראשונות של ה"מכובדים" כי לא היה אפאחד שהגיע לפי מה שהבנתי
אבל כבר התיישבתי עם מאיה וחברה שלי באמצע השורה השלישית, וכשבר חן אמר לי שאפשר שאני אבוא לשבת מקדימה היה קצת מאוחר מדי להתחיל להקים את כולם ולעבור
אניוואי זה עדיין היה מקום טוב

kittycatbone

New member
וטארה!../images/Emo9.gif

וזה היה ממש קורע שעשו את זה ככה במקום באמת להראות את זה
הו, וה"אררג אררג" לא היה כאילו... מהמוזיקה? מוקלט? זה לא נשמע כאילו מישהו צעק את זה

קידבו

New member
ממש קורע

שכחתי להזכיר את זה, אבל זה היה סיום פשוט מעולה! אחח אני כל כך רוצה ליצור את זה בדיוידי!!!

Zarmushka

New member
פעם אחרונה ברגש

בנקודות: *ישבתי רוב ההופעה עם אורן (וילקינס), היה מצחיק נורא, פשוט כי זכרנו כבר את רוב התסריט וההופעה הייתה דומה ברובה להופעה באייקון, אז היה מצחיק להסתכל על ההבדלים הקטנים (כמו ספייק בלי כובע). *בנושא השירה, אני חייב לומר שאף פעם לא שמתי לב איזה קול יפה יש לעינת. *בנושא ההופעה עצמה, נהניתי מאוד, אני שמח לומר שמאוד נהניתי מכל ההופעות שערכו. *בנושא ההופעה, הצמד שזוכה להכי הרבה מחיאות כפיים ממני, הם ברק שכיף לראות אותו ובוריס, שהוא פשוט אליל. *הדבר שהכי היה מוזר לי בהופעה, זה זה שהכרתי יותר אנשים על הבמה מאשר בקהל, גאד הרגשתי כל כך לא קשור לקהל, מעולם לא הרגשתי כה לא קשור. זרמושקה.

קידבו

New member
אתם אלה שצעקתם "לא!"

כשדון התחילה לשיר? אם כן ישבתם ממש לידי כי היה צמד שישב לידי (אני ישבתי בצד ימין של האמצע והם ישבו ככה בערך באותה שורה שלי רק בגוש הימני) שידעו כמעט את כל הטקסט בעל פה ושמעתי אותם שרים ביחד עם המופיעים. חחח וכשדון התחילה לשיר "מישהו בכלל שם לב?" הם צרחו "לא!". זה הייתם אתם?

Zarmushka

New member
זה אנחנו

אני זוכר אותך, חשבתי שאתה סטודנט של הטכניון. זה אנחנו,אכן.

קידבו

New member
אני סטודנט של הטכניון

אני הייתי זה עם התיק על הרצפה ^^ מצחיקים אתם, זה היה כזה טוב איך שצעקתם.

קידבו

New member
אחרי שראיתי עוד פעמיים את המקור

אני חייב להגיד בוריס עשה עבודה מעולה. כמובן אין על המקור אבל בוריס עשה את סוויט כל כך טוב שזה מפחיד.

barhenhalliwell

New member
איזה כיף.....

היה ממש כיף | חוץ מתקרית עידו , עליה לא אספר|. הקאסט ממש נחמדים !! סבלו אותי מהשעה 12. החזרות היו נחמדות, עם כל הבעיות וכל השטויות שמסביב . התקרית ... ואח"כ שאנשים הגיעו , המנהל השאיר שתי שורות ריקות לאחמ"ים שהם דיקנים ואנשים חשובים בטכניון שכמובן הבריזו. אז סתם עמדתי לי ואמרתי לאנשים שהשורות שמורות.. אח"כ שראיתי שכבר אין סיכוי שאנשים ימלאו את השורה התחלתי לומר לאנשים שיעברו מקום אבל הם לא רצו כבר.. אז התחלתי לחלק את העלונים של המחזמר לקהל ולהורים של סיוון. במשך כל ההופעה צילמתי, היה יותר מדיי תאורה מה שגרם לשריפת התמונה! ההופעה הייתה ממש כיפית, עידו !!! היית מעולה :) ברק, סיוון, ואל, בוריס,שירה,עדי, |ספייק לא זוכר תשם שלך|, עינת, וגם אותך דון אני לא זוכר . הייתם מעולים !! שאר הקאסט גם אתם הייתם מעולים ! ( ההוא שלא אוהב באפי,מאיה עם התאורה, ההיא שאיחרה ותומר הסייף, ו.. היו עוד אנשים.. )!! היו בדיחות טכניון שלא הבנתי.. מרתפי פישבך ?! בכל מקרה !! אני לאהוב את המחזמר בעברית ואת עידו . גרר.. אני רציתי את המוטנט אנמי ! והוא לקח לי אותו !! פשוט חטף מקצות אצבעותיי.. גרר ארררג.

קידבו

New member
זה היית אתה עם העלונים?

אההה.... טוב, פישבך זה הבניין של הנדסת חשמל. מקום איום ונורא שלצערי גם אני אצטרך לבלות בו ימים ולילות כדי להשלים את התואר שלי. יצא למקום שם של מקום שתמצא בו אנשים גם ביום כיפור עובדים על פרויקטים. גם הבדיחה של דון שמישהו חשב שהיא לא עתודאית, פשוט יש המון עתודאים (אני ביניהם) בטכניון ומזהים אותנו בלי בעיה, חח אנחנו פשוט נראים צעירים מדי.

bluesweet

New member
../images/Emo6.gifהיה מצחיק

היה ממש כיף ומאד מאד מצחיק,הקאסט היה ממש מוצלח ומאד נהניתי,ואפילו ידידה שלי שהצטרפה אליי והיא לא הכי מכירה נהנתה מאד מאד

למעלה