אז הגענו בעשרה לשמונה.
עמדנו שם אני ושני חברים בתור שלמעשה לא היה קיים ובאיזשהו שלב עבר מקום בלי ששמנו לב. לא נורא. ראיתי איזה שתי סבתות ושאלתי אם הן באות לראות באפי. להפתעתי הן באמת באו לראות. מסתבר שהן קרובות משפחה של הקאסט או משהו כזה אז זה לא כל כך מרשים. בכל אופן, ההופעה התחילה באיחור של 20 דקות. ניחא. הוהפעה מתחילה במין מפגש תמיכה לאנשים שהפסיקו לצבוע את השיער. קטעים מצחיקים עם באפי וספייק ואפילו אניה. רק זאנדר וג'יילס היו חפים מפשע. קטע משעשע. בכל אופן, אחרי זה התחיל הפרק. היה מאוד משעשע. הקאסט תיבל את הטקסט בבדיחות טכניון (דון נכנסת ושואלת "נחשו מה קרה לי היום? מישהו חשב שאני לא עתודאית!") וסצינת הריקוד של זאנדר ואניה כשאניה בתחתונים וגופיה וזאנדר עם עשר שכבות לבוש הייתה טובה. לדעתי, הכי טוב היה השד הרוקד. הוא שיחק שר ורקד הכי טוב מכולם ותחפושת הפנים שלו הייתה לא רעה בכלל אם כי על הידיים הוא לבש כפפות אדומות כך שראו לבן כשהוא הרים ידיים. בסוף, היו כתוביות (לא נתייחס לעיכוב וחוסר המקצועיות. זו הפקה חובבנית ובתור שכזו הייתה לא רעה) ובסוף הכתוביות היה את התמונה של mutant enemy ואז מישהי רצה עם התמונה של הרוח לאורך התמונה של mutant enemy ומישהו אחר צעק argh! argh! z מאוד מצחיק. סיום נהדר להופעה משעשעת.