פעם אחרונה ברגש

kittycatbone

New member
היה כיף!../images/Emo99.gif

היה כל כך יפה!
אני כל כך שמחה שהייתי שם!!! ^^ ועידו- אתה רקדן מעולה! ^^ ברק- היית זאנדר מעולה
וואל- אני חושבת שאת הווילו הכי טובה שהייתה

נמ

הייתי עד under your spell ואז השתלטה עליי ההרגשה הנוראית ואת שאר ההופעה ראיתי בפרופיל מחוץ לדלת XD אבל היה ממש ממש טוב! הבנתי שברק שיחק את זאנדר (והוא היה ממש טוב!!) כפיים לבעלי היקר שמראה שגם אם יש לו יום אחד ללמוד את הריקוד וגם אם חבר שלו דופק לו חרב לעין הוא ימשיך לרקוד!!! והבנתי שגם את ווילו שיחקה מישי מהפורום וגם היא הייתה מצויינת!

kittycatbone

New member
אעיזה חבל שהיית צריכה ללכת ככה../images/Emo10.gif

אבל העיקר של התעלפת או משו
ובאמת כפרה על עידו
הא! ואני יודעת לרקוד את ריקוד החרדל!!!!!!! |מתלהב| וקצת את ההתחלה של הריקוד עם המטטאים, אבל מאוד גרוע
אני רקדנית זוועה שזה עצוב

קידבו

New member
כתבתי ביקורת קצר יותר ארוכה בקומונה

אבל בעיקרון היה מטורף. מדהים, זה היה כל כך טוב שהיו חסרים לי מילים. אין מה להגיד, שיחקתם אותה. השקעה בכל פרט שהדהימה אותי. ללא ספק, שווה את ה20 שקל, אפילו הייתי משלם יותר! אלמוג ^^

קידבו

New member
בכלל אהבתי את הדברים הקטנים

שרק הראו על ההשקעה, נגיד אחד הדברים שהכי אהבתי היה את המגן דוד ש"באפי" ענדה. במקום הצלב הרגיל שהיא תמיד עונדת בסדרה. זה דבר קטן שרק מראה עד כמה חשבתם על כל פרט קטן. (חח, נראה לי אני היחיד ששם לב לזה)

kittycatbone

New member
חח לא..

גם אני שמתי לב לזה
אבל נפל לי האסימון קצת מאוחר יותר על למה היא שמה מגן דוד

sknr 1

New member
מה עשו מחזמר מפרק של באפי ??

בעיברית ?? וטל מוסרי בתפקיד ציטה הקוף, לא לישכוח !!

no problem

New member
אז הגענו בעשרה לשמונה.

עמדנו שם אני ושני חברים בתור שלמעשה לא היה קיים ובאיזשהו שלב עבר מקום בלי ששמנו לב. לא נורא. ראיתי איזה שתי סבתות ושאלתי אם הן באות לראות באפי. להפתעתי הן באמת באו לראות. מסתבר שהן קרובות משפחה של הקאסט או משהו כזה אז זה לא כל כך מרשים. בכל אופן, ההופעה התחילה באיחור של 20 דקות. ניחא. הוהפעה מתחילה במין מפגש תמיכה לאנשים שהפסיקו לצבוע את השיער. קטעים מצחיקים עם באפי וספייק ואפילו אניה. רק זאנדר וג'יילס היו חפים מפשע. קטע משעשע. בכל אופן, אחרי זה התחיל הפרק. היה מאוד משעשע. הקאסט תיבל את הטקסט בבדיחות טכניון (דון נכנסת ושואלת "נחשו מה קרה לי היום? מישהו חשב שאני לא עתודאית!") וסצינת הריקוד של זאנדר ואניה כשאניה בתחתונים וגופיה וזאנדר עם עשר שכבות לבוש הייתה טובה. לדעתי, הכי טוב היה השד הרוקד. הוא שיחק שר ורקד הכי טוב מכולם ותחפושת הפנים שלו הייתה לא רעה בכלל אם כי על הידיים הוא לבש כפפות אדומות כך שראו לבן כשהוא הרים ידיים. בסוף, היו כתוביות (לא נתייחס לעיכוב וחוסר המקצועיות. זו הפקה חובבנית ובתור שכזו הייתה לא רעה) ובסוף הכתוביות היה את התמונה של mutant enemy ואז מישהי רצה עם התמונה של הרוח לאורך התמונה של mutant enemy ומישהו אחר צעק argh! argh! z מאוד מצחיק. סיום נהדר להופעה משעשעת.

המישהי שרצה עם השד לאורך המסך

היא לא אחרת מעינת חורין, המתרגמת והיוזמת של המחזמר.

aderettz

New member
ולגבי מי ששחקה את ווילו...

זו ולנטיין אחת ממנהלות הפורום אז תתביישו :) בסך כל ההופעה הייתה מהנה, אני הגעתי כל הדרך מאשקלון בגללה...היה לי קצת קשה להתחבר בהתחלה לשירים בעיברית. היו הרבה בדיחות של הטכניון שאני כסטודנטית (לשעבר.) נהניתי מהן מאוד. רייצ'ל (דון.)) רקדה לדעתי הכי טוב, חבל שהמקרופון של השד לא עבד, שמעתי שיש לו קול מעולה. לעינת (טארה.) היה קול מהמם ודומה להפליא לשל טארה ה"אמיתית". לא אהבתי את באפי. אצל כל השחקנים האחרים הרגשתי שהם הדמויות, באיזו שהיא רמה, אצל באפי לא היה קשר בכלל. ספייק שחק ממש טוב לדעתי. הגעתי להופעה כמעט שעה לפני, בגלל האוטובוסים והכל, ופגשתי קצת חברי פורום (harry the bloody וevenscenc בטח עשיתי טעות כתיב...) היה לי כרטיס חינם כי יש לי חבירות בקאסט. בקיצור חבל שנגמר..

kittycatbone

New member
האם יש סיכוי שפגשתי אותך?../images/Emo12.gif

אתה זה שישב ליד מאיה? או מישהו אחר שיצא לך לפגוש אותם? XP

aderettz

New member
אני בת...

וישבתי באצמע כזה, לא בשורות הראשונות איפה שהיו בעיקר התיכוניסטים (משתם לב לחלוקה הזו שהייתה בישיבה?) הופתעתי שרוב הקהל היה בוגר ושהאולם היה יחסית מלא, היו המון חששות בגלל הפרסום המאוחר שהאולם יהיה ריק :)

קידבו

New member
חח אני ישבתי בצד למטה

מצחיק, חשבתי שכמה בנות שראיתי מדברות הן מכאן בגלל ששמעתי שמות של כאלה מהפורום אבל הן לא היו מכאן. אופסי ^^

למעלה