פעילות בנושא שמות

לו לאה

New member
התקציב מגיע ממשרד החינוך

רכישת ציוד מסוג זה דרך התקציב חיבות באישור הפיקוח.

פעילויות חשבון - קבוצות קטנות

באופן כללי אני ממליצה על כך שכל הפעילויות תהיינה בקבוצות קטנות. ורק סיכום הפעילות יעשה במליאה. הפעילויות צריכות להיות על בסיס משחק המלווה בשיח מתמטי. כלומר הגננת משחק עם הילדים ולא צופה מהצד. מלווה את דרכי המשחק שלה בהמללת תהליכי החשיבה. בדרך הזו הילדים גם נה נהנים (בלי הנאה אין הנעה) וגם מפתחים תהליכים מטקוגניטיבים (חשיבה על החשיבה). והחשוב מכל - החשבון מפסיק להפחיד גםאת הילדים וגם את הגננת. פעילות נעימה דפנה

חשבון - מה כדאי

ענת שלום כתבי לי מה התקציב שלך ואני אוכל לעזור לך יותר בעניין של מה כדאי לרכוש. אני עצמי קיבלתי לאחרונה תקציב גדול מאוד לרכישות במתי"א שבה אני עובדת וכמעט את כולו הוצאתי לרכישת ערכות דיג'י עבור גנים וכתות בהן אני מדריכה. מכל השאר יש לכולנו. לכן כדאי לדעתי כל שקל להשקיע בערכה. כי המוטו המרכזי הוא: כשאני שומע - אני שוכח, כשאני רואה - אני זוכר, כשאני עושה - אני מבין!!! יום נעים דפנה

miritoz

New member
אני בשוק, אני בהלם, אני המומה

וואו, איזה פעילויות יפות. מי את ? היכן את עובדת ? אנו נשמח עם תעשירי אותנו בדברים נוספים שלך. בתודה מראש מירית

miritoz

New member
אני בשוק, אני בהלם, אני המומה

וואו, איזה פעילויות יפות. מי את ? היכן את עובדת ? אנו נשמח עם תעשירי אותנו בדברים נוספים שלך. בתודה מראש מירית

למעלה