מסכימה עם על מילה שלך, דפנה!
אספר לכם סיפור של סינדרלה. לפני כשנתיים הגננת המקבילה שלי קיבלה את הערכה דרך "פאקט" ולא ידעה מה לעשות איתה. הערכה בטעות הגיעה בהתחלה אלי לגן. גם אני אז לא ידעתי עם מה אוכלים את זה, אז גלשתי "לגן ברשת" והורדתי חומר על הערכה, למדתי בבית, התלהבתי וכאשר הייתי מוכנה לעבוד עם הילדים התברר לנו שהערכה היא לא שלי והייתי צריכה להעביר אותה לגן המקביל. ההאכזבה הייתה כל כך גדולה! שבוע לפני כן ביקרה אצלי בגן מדריכת מדעים והייתה מופתעת מהידע שהפגנתי בנושא לבני דיג'י. אך, כמו שאמרתי, נשארתי בלי ערכה. אבל כבר התאהבתי בה והמלצתי לכל מי שרק התעניין לרכוש אותה. הדבקתי גם את המנהלת שלי, והיא היתה מוכנה לרכוש את הערכה גם לגן שלי. ואז התקשרה אלי המדריכה ואמרה לי שהיא דיברה עם רכזת מדעים ארצית, ויש לי ערכה. אחרי כמה ימים הלבנים כבר היו בגן שלי ואני עובדת איתם במהלך כל השנה ולא מפסיקה להתרשם עד כמה הם ממחישים לילדים את המבנה העשרוני של המספר ועד כמה הרעיון של הקופסאות הוא פשוט וגאוני. לכן, אני ממליצה לכן בחום להצטרף למועדון ולרכוש את הערכה באחת הדרכים שציינה כאן דפנה. אנו רוכשות כל כך משחקים שנשחקים עם השנים! כאן מדובר במוצר איכותי ומה שהכי חשוב - מאוד חכם! בדוק!