פעורה....

פעורה....../images/Emo9.gif

מונחת פעורה לפניך אחוריי מורמים על כר עסיסית ובשלה כ-פרי ורדרד אדמדם וכל תוכי ניגר צוף ונקטר מונחת פעורה לפניך ממתינה בערגה שתבוא אותי לקטוף שתבוא ותדחוף שאותך אעטוף בציפיית ערגותיי בדפנות כיסופיי בכמיהת רקמותיי ברטיטות עגבותיי בחבלי עינוגיי מונחת פעורה לפניך ממתינה בתשוקה שאליך תאסוף את תחושותיי שאליך תיקח את רגשותיי תקרב אותן לגופך החושק תאמץ אותן לליבך הנושק מונחת פעורה לפניך ממתינה באהבה לתת לך שוב את תוך תוכי במתנה! הציור שלי גם

ערן65

New member
פעורה

הנני בא אלייך אפוף קטורת תשוקה וניחוח תאוותך עולה באפי כריח אדמה לא בעולה מחכה לקלוט זרע והנה מראך כה מגרה ואשלוף זכרותי בפנייך והנה היא עולה כפורחת ועטרתה אודמת וחלקה ומבריקה לעינייך הבורקות הנה ירכייך פסוקות לרווחה ומעיין תאוותך שופע נקטר צוף ואכרע ביניהן ואבעלך במיטתך שוגל אותך בתענוגים ובועל אותך בעגבים גופך בידיי כפרי עץ הדעת ואדע כי בך חשקתי ואלייך תשוקתי גואה, ואחוש בתוכך כטובל במים קדושים ותאנקי ותזעקי תאוותך וירעד בשרך בבואך אל פסגת סיפוקך ואזרע בך זרעי בהלמות אגני בחלצייך ונדבק להיות בשר אחד.

ריקי די

New member
מתפתלת

מתפתלת בינות כוכי מסתריך, לוחכת איברים משתרגים בערגת גופי. סהר מקציף שמיים בלובן ועינייך סופגות זוהר כוכבים. נשימתך ככבשן מתעבה אל ירכיי, נכנעת להלמות האון הכובש. הד ערגה סולל נתיב אל האור הבוקע וצליליו בוערים משפתיי צוף עסיסיות.

מתגעגעת...

לחיבוק החזק המגן לנשיקות הלוהטות לקול שלוחש באזניי לקול שנותן הוראות למגע החם של ידך על גופי הבוער מתשוקה לאצבעות שחודרות לתוכי וגורמות לי לצעקה לחיכוך של גוף לגוף תחושת הבשר החשוף למילים שאתה אומר לעומק שאתה חודר לדרך שאתה גומר לטעם המתוק המשכר של נוזל הגוף המעורר למחול הלשונות לשפתיים המחייכות למבט המפתה המחמם למבט המהפנט שלך שלי פשוט גורם לעשות הכל בשבילך!

ערן65

New member
מתפתל מגעגועיי לגופך

אש בוערת בחלציי בהיזכרי בך במגע בשרך החם והרך בגופי מרעידה נימי נפשי בהיות עמוד השחר תלוי בשמי סתיו חיוורים ומתפיחה מכנסיי עת שמורות לילה נסגרות מול עיניי כיוצרות מסך קסם עליו מוקרנת דמותך שוקקת למשגל משתוקקת אל גופי ואני חש שתאוותי גואה בי ומרקיעת שחקים ומתפתל במיטתי עורג, מתגעגע לחוש שוב חודר אלייך משביעך תענוגים בועלך עלי מצע ועלי כסת מתחכך בבטנך ובשדייך ורואה את עינייך מחייכות בסיפוק עת אני מזריעך זרע על בשרך החשוף.

למעלה