פעולת פתיחת שנה...

blinkeey

New member
פעולת פתיחת שנה...

ככה...זאת צריכה להיות פעולה מהנה...רוב החניכים רוצים אוכל זה מה שבדרך כלל משאיר אותם בצופים - סתם לא.. (אותי זה השאיר בצופים..) קיצור..אני צריכה רעיונות טובים למתודות לפתיחת שנה...משחקים להיכרות של שמות..כל מיני דבירם מגניבים זה ממש יעזור לי וגם להמון אנשים..כי פתיחת שנה מתקרבת.. אז יאללהה....אנשים פיתחו שירשור ענק זה ברעיונות לפעולת פתיחת שנה.... תודה רבה :)

סבגבג

New member
אווווקיייי

אממ... טוב קודם כל; משחקי פתיחה-את יכולה לעשות "שמות" ו... אממ... "הרוח נושבת לכיוון...", "פיו-פיו" אבל עם שמות (יענטו במקום להגיד פיו פיו פיו פיו עד שנגמר הזמן... פשוט אומרים שמות של אנשים מהקבוצה, עד שלא קיים שם של מישהו כזה בקבוצה ואז יענטו נפסלים) וכו'...

אוּני

New member
../images/Emo101.gif../images/Emo101.gif היי לך.. ../images/Emo101.gif../images/Emo101.gif

ככה... קודם כל תרשי לי להפנות אותך לכאן- חבל שלא תראי את ההודעה הזאת. עכשיו המחברת צוות הישנה לידי עוד מההודעה של המאפייני גיל כך שיצא לי לדפדף ולראות את הפעולה הראשונה (שאני חייבת לציין שהייתה פשוט גרועה). אוי, זה איום ונורא.. אין ערך, אין רקע..... בכל מקרה:
כל חניך מקבל 4 פתקים, כותב עליהם את השם שלו ומחזיר למדריך. המדריך מערבב את כל הפתקים ומחלק לכל חניך 4 פתקים חדשים. המטרה של החניך היא להחזיר אליו את הפתקים עם השם שלו אבל הוא חייב שיהיו לו ביד כל הזמן 4 פתקים בלבד.
כל חניך רושם את השם שלו בגדול על דף A4 והמדריך מדביק לו את הדף על הגב. המטרה של כל חניך היא לתלוש לשאר החניכים את הדפים מהגב ולהישאר עם הדף שלו על הגב. טוב, את כל השאר כתבתי בהודעה הקודמת.. מקווה שזה עזר, רוני.

charry15

New member
אילקיס!

מה המצב? אני אכין את הפעולת היכרות שלי ואז אני אתן לך רעיונות... אלתשכחי- חצי שעה של "חפש את המדריך". ותשחקי איתם "never" ודברים כאלו... אה... ואת המשחק המגניב הזה של השמות עם השיניים, אני אסביר את זה אחורי זה... בכל מקרה אילקיס- ברוכה הבאה לפורום. תישארי. למי שלא הבין- אילקיס איתי בגדוד... וחברתי מזה שלוש שנים... ואיתי בכיתה... נבר מיינד... יום טוב!

למעלה