פעולה לשכב"ג שלי...

Nielle

New member
פעולה לשכב"ג שלי...

היי, נתנו לכמה מהשכב"ג שלנו משימה להעביר פז"ח. אז אני צריכה להעביר לשכב"ג שהם אנשים פחות או יותר בני גילי פז''ח ערב של בערך חצי שעה. אני רוצה משהו מגניב כזה וכיפי שכולם יצאו בסוף עם חיוך ויהיה מצחיק וכאלה, אולי משהו עם אוכל אני לא יודעת. יש למישהו רעיון?

זה השכב"ג החדש../images/Emo35.gif

את יכולה לעשות פעילות שבירת סטיגמות מצחיקה. נגיד לוקחים כמה בלונדיניות שמתנדבות, ושואלים אותן שאלות (מה הדגל של יפן, כמה ... שאלות ידע כללי כאלה) ואז מנסים לשבור או לאמת את הסטיכמה שבלונדיניות טיפשות. זה תמיד מצחיק... או נגיד שבנים לא בוכים מלחתוך בצל אז לקוחים בן ובת שיחתכו בצל ומי מתיחל לבכות ראשון... מקווה שזה עונה על הכיוון שלך.

Nielle

New member
אני צריכה משהו יותר סבבה כזה...

לא יודעת משהו מצחיק כזה, כי אצלנו כולם חברים כזה אז זה לא כ"כ מתאים.

RoNcHa PoNcHa

New member
השבירת סטיגמות זאת דווקא פעולה טובה

תקחי כמה בקבוקים מזכוכית ועל כל אחד תדביקי סטיגמה אחרת.. אחרי כל משחק תנפצי את הסטיגמה... ויש כמה רעיונות שיא המצחיקים: נשים לא יודעות לנהוג- אתה עושה מסלול מכשולים כאלה- בן ובת מכל קבוצה נציגים- הבן עם עיניים עצומות עומד על 6, והבת רוכבת עליו וצריכה לכוון אותו במסלול מכשולים. שחור מרזה- כל קבוצה צריכה להלביש את השמן שלה (אצלנו יש תאומים שהם כאילו "השמנים" אבל הם באמת לא כל כך חח..) בכמה שיותר בגדים שחורים ותביאי מהבית גם מעילים שחורים וכאלה... ואז יוצא לך דובי שחור כזה וזה מצחיק אני לא זוכרת איזה עוד משחקים עשו לי...

חחח הבניינים ../images/Emo6.gif

שכחתי מי אבל אחד מהם היה איתי באתגר... איזה סטלנים הם יווו

למישהו יש עוד רעיונות לסטיגמות../images/Emo35.gif

החלטתי לכתוב על זה פעולה וחסרות לי כמה מתודות, אני על חצי שעה בינתיים... העתקתי את מה שאני ורוני כתבנו (תודה רוני
) יש לכם עוד רעיונות כולל משחקים לזה

RoNcHa PoNcHa

New member
בקשההה

חח נזכרתי בעוד.. שרומנים גנבים... אז את צריכה לקחת תימנים או אנשים מעדה לא רומנים..אני כבר לא כל כך זוכרת אבל המשחק היה שצריך לדוג חפצים ממתכת בעזרת חכה עם מגנט...זה גם היה מגניב.. והיה לנו גם משו עם אדם וחווה...שהינו צריכים לעשות את ההצגה.. אלב אני לא זוכרת מה היה הסטיגמה.. שזה פרי הדעת או תפוח...לא זוכרת כבר אני ישאל ויחזור אליך

RoNcHa PoNcHa

New member
ערב משימות...

מחלקים את השכב"ג ל-2 קבוצות... ושמים מלא מלא מלא משימות מטורפות על הרצפה (לחפוף את השיער עם גלידה, לאכול אבטיח שלם, ללקק למשיהו קצפת מבין האצבעות ברגליים)..כמובן שאת צריכה להביא איתך כל מיני עזרים שימושיים למשימות שונות. כל קבוצה בתורה צריכה להציב לקבוצה השניה משימה. הקבוצה השניה בוחרת אם לעשות את המשימה או לא..אם היא בוחרת לא לעשות את המשימה הקבוצה שהציעה את המשימה צריכה לעשות אותה... (אתה לא יכול להציע משימות שאתה בעצמך לא מוכן לעשות)... בדרך כלל אין רעיונות למשימות בהתחלה ובגל זה חשוב שתכיני כמה מראש ותפזרי אותן על הרצפה.. בסוף הערב הקבוצה עם הכי הרבה נקודות (הכי הרבה משימות שבוצעו) מנצחת... ובגלל שהמשימות צריכות להיות מטורפות זה יוצא ערב מצחיק ובלתי נשכח!

the cow

New member
נצל"ש... ../images/Emo13.gif

למישהו יש רעיונות לפעולה על הכרת תפקידים מרכזיים בשבט לכיתות ד'
תודה=]

יש באתר של הצופים. בטוח.

אני אנסה לחפש לך כשאני אחזור מבית ספר. 1 בלילה אצלך

pume

New member
כמה רעיונות...../images/Emo9.gif

רעיון ראשון, זה רעיון של רועי משבט און שהיה פעם בפורום, קיצר זה לתת לחניכים לנהל שבט קטן. חלק מהחניכים מדריכים, חלק מרכזים , חלק ראשגדים, וככה כל אחד צריך לעשות את התפקיד שלו. הפעולה עצמה נמצאת באתר הצופים- תוכלי לחפש!
אפשר לבנות מונופול צופי ענק שיתאר "תחנות" בשבט : מסדר,חדר מרכזים,חדר שכב"ג,קיוסק,תורן ועוד דברים כאלה...ובין לבין לשלב על תפקידים מרכזיים- לדוגמה חדר מרכזים=מרכזים=להתאים במירוץ שליחים "קלוז" של רשימת המרכזים הנוכחית חדר הדרכה=מדריכים=לעשות "מירוץ העניבה הירוקה לבנה" או משהו כזה...ולשחק כלב עצם
אפשר לעשות מכירה פומבית של עניבות כסיפור מסגרת של הפעולה, ואיך שהוא לשלב בזה הסבר קצרצר על כל תפקיד מרכזי [לדוגמה לעשות רשימה של משימות, וכל משימה היא שוות ערך לעניבה אחרת, כאשר ישיגו החניכים את כל העניבות, יתאימו אותם בסוף הפעולה לתפקיד המתאים לדעתם+להסבר על התפקיד [ למשל,עניבה ירוקה לבנה,עניבת מדריך, מדריך את חניכי השבט]

למעלה