פסקול חדש

• פותח הנושא ofcs
  • פורסם בתאריך

ofcs

New member
קלאסיקה במיטבה

Courtney Jaye - Can You Sleep השיר הזה הופיע בפרק האחרון של העונה השנייה והוא אחד השקטים והיפים ששמעתי לאחרונה רק להקשיב למילים ולהתענג פשוט מקסים מגרש ביתי מתעלים על עצמם בכל פעם מחדש מבחינת המוסיקה

ofcs

New member
פסקול חדש

אגב למי שמתעניין אז יש כבר פסקול לעונה השנייה 2 דיסקים עם 40 שירים שווה ביותר

mirymoo

New member
אהההההההההההההההההה!!!

אני רוצה את התוכנה הזאת שלא מדברים עליה פה בחזרה

yasminale

New member
מקפיצה.. שאלה חשובהה

תגידו, הדיסק כבר נמצא בחנויות בארה"ב? כי אבא שלי נוסע לשם עוד שבועיים בערך, ואני כ"כ רוצה מתנה שווה
הוא יהיה בניו-יורק ווגאס, אז למי שיודע פרטים כולל מחיר.. שרשרו

popkoren

New member
יסמין../images/Emo26.gif

מצטערת אבל לא נראה לי, בדקתי מכל הכיוונים באתרים של אמאזון ואי-באי, ואם שם אין אז לא נראה לי שזה עוד יצא, אבל כדאי לעקוב

shawn 1

New member
עכשיו קניתי תפסקול שיש בארץ!!

(חבל שיש רק פסקול אחד בארץ. אני מת לדעת אם השני שאתם מדברים עליו גם ייצא לארץ!!) השירים...מ-ת ע-ל-י-ה-ם! מה שמוזר זה, שנכון שבכול שיר הוא מתוך פרק בתוכנית, אז איכשהו רק מתחיל השיר, הוא מוכר לי ואני מתחיל לזהות מאיזו סצינה הוא! איזה נחמדה העטיפה והשאר, דיסק תותח! מת על כול השירים!!

cred

New member
זה לא פסקול..

זה Enhanced Soundtrack , זה יעני מישהו עשה דיסק של השירים הכי טובים בעונה השנייה..אז אין מצב שתוכלו לקנות - רק להוריד. הורדתי את הדיסק של העונה הראשונה וזה 2 דיסקים 36 שירים.

shawn 1

New member
לא נכון. זה דיסק אחד עם 14 שירים

עכשיו קניתי אותו.... הדיסק שרואים את החמישיה שוכבת על גבם והרקע בצבע שחור, זה הפסקול...

yasminale

New member
רגע רגע רגע

אני מבולבלתת.. כמה פסקולים רשמיים יצאו לסדרה?! אני יודעת על אחד, שיש לי. אם יש עוד, פרטו עליהם. כולל על זה שכתבו בהודעה הראשית. תודה לכל העוזרים

cred

New member
יצא רק אחד...

יצא רק אחד בנתיים , שמעתי על יציאתו של הפסקול השני בעוד כמה חודשים.

cred

New member
אתה על סמים או מה?

כתבתי שזה לא פסקול!!!!!!!! ואם אתה מתכוון לפסקול שאמור לצאת אז כמבון שהוא יגיע.

shawn 1

New member
אני לא על סמים, תודה...

אני לא מבין אותך, על מה אתה מגיב, אני התכוונתי ב"מעניין אם יגיע לישראל?!" זה שהפסקול שאתם מדברים עליו בהודעה הראשית (2 דיסקים עם 40 שינים בנפרד) יגיע לישראל... הוא באמת יגיע??? באמת?

cred

New member
וווווואוווווווו תגיד לי אתה בסדר?

זה לא פסקול רישמי , כך שהוא לעולם לא ימכר בחנות שמכבדת את עצמה? לקנות?קנה אצלי חחחח הדרך היחידה היא להוריד כמובן כי זה לא רישמי

shawn 1

New member
אני לא קורא כול הודעה וזה

אז אני קצת מעופף פה. אבל אני רוצה להבין, אם הדיסקים ההם עם ה40 שירים לא רשמיים ולא מגיעים לארץ, אז יש לתוכנית בכלל פסקול רשמי, חוץ מהראשון ההוא שגם למכירה בארץ?

למעלה