פסססט! אתם! כנסו הנה!

Hermione HP

New member
מה *אני* עושה פה? ../images/Emo20.gif

מה את עושה פה?
אני חברה פה בפורום, פחות או יותר..
(מן הסתם פחות..) (בזמן האחרון אין לי מה לכתוב פה, ובכלל.. ואני גם לא נכנסת כל כך לפורומים שלנו, גם לא לה"פ.. ביצפרטיפש) ואביגיל... חתיכת תמונה של הרמיוני! ווא! ממש ממש ממש מרשים..
ממש תנועת הרמיוני טיפוסית..
אבל יש לך שיער די חלק.. ממש תמונה טובה, אני חייבת לציין.. *נשארת בלי מילים* וזה שרביט מאודדדדד יפה! ו..*תומכת בך* דיברתי באס"ק עם אחת שהיא מעריצת ה"פ, ובנתה לו אתר (די חובבני אבל לומשנה) והיא בת 20. זה רק בארץ יש רק מעריצים צעירים, כי הוא די חדש יחסית, ונדבקו לו סטיגמות... (אגב, שמת לב שבפורום שלנו אנחנו רוב בנות?) מעניין מה יהיה המצב בעוד כמה שנים.. ורולינג כן התערבה בסרט, קצת.

Minerva

New member
סמדר...

אני מכירה מעריצת HP בת 25, ועוד כמה... תודה, סוויטי, גם אני אוהבת את התמונה הזאת! בפורים גם היו לי תלתלים... השרביט? זה מין מקל כזה שמחזיק ת´שיער, שקניתי בפאריס, ומאז מידי פעם אני מנסה להטיל קללות על אנשים...

ארוונוש

New member
רולינג דאגה לבחור את הבמאי בעצמה,

ולקחה חלק פעיל מאוד בהכנת הסרט. לא נראה לי שהוא היה יוצא יותר מוצלח אם הוא היה מבויים על ידי פוטריסט, כשבעצם רולינג עשתה כל כך הרבה בעצמה

Minerva

New member
מה?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!!!!!!!!!!

סליחה???? סליחה??? אז הנה אני מחדשת לך משהו... רולינג לא נגעה במאומה מהסרט!!! וודאי שלא בחרה במאי- רק מכרה זכויות יוצרים, וגילתה לכמה מהשחקנים את העתיד והעבר של הדמויות שלהם... (שזאת עוד סיבה מצויינת לפלוש לביתו של אלן ריקמן... מלבד הסיבה הברורה!
) ועוד משהו... פליייייייייייייז, אני שונאת את המלחמות HP - LOTR... אין בכלל מקום להשוות, מלבד שאלה 2 ספרי הפנטסיה הטובים ביותר שנכתבו מעולם... כנראה. אז אפשר בבקשה לחיות בשלום? ואם כבר דנים בזה... מי פה קרא את HP???

אפשר לחיות בשלום! (או, במקור...)

נו, הטולקינאים ודאי יודעים את מי אני עומד לצטט...
"We will have peace" לא, סתם. אפשר בהחלט לחיות בשלום עם הפוטריסטים. למעשה, ברגע שייחתם חוזה שלום בין הלבניתיים ללוטמיים, נתפנה מייד להסכם שלום גם עם הפוטריסטים.

גאנדAלף

New member
לדעתי הסכם שלום בין הלבניתיים

והלוטמיים יוכל להחתם רק כששני התרגומים ינוחו להם זה לצד זה במדפי החנויות.

Nifredil

New member
גם לדעתי. ../images/Emo6.gif

לי היה מזל ואמא שלי קנתה בזמנו את התרגום של לבנית. לא שהיא זוכרת משהו מהספר...

ארוונוש

New member
אאל"ט, את טועה

אני כמעט בטוחה שקראתי על כך שרולינג סייעה לקולומבוס, מסרטוט מפה מפורטת של הוגוורטס ועד תאור של משחקי הקווידיץ´, ואם אני זוכרת נכון גם היה לה חלק בבחירת השחקנים. רולינג בהחלט לא נתנה לבמאי לעשות מה שהוא רוצה (הוא גם לא יכל לעשות מה שהוא רוצה, כי לא היה לו מושג איך להציג דברים כמו גלימת ההיעלמות ואחרים). ובקשר למי קרא את ה"פ, קראתי את כל הספרים, 5 פעמים כל אחד, וגם את ´העולמות הקסומים´ והביוגרפיה (הלא מחמיאה במיוחד) של רולינג.

Minerva

New member
הממ...

אני יודעת שקולומבוס נעזר ברולינג, אבל אם היה לה חלק רציני בהפקת הסרט- הוא היה נראה הרבהההההההה יותר טוב! מה שבטוח, יותר ארוך ויותר מפורט (ללא התחשבות בילדים מרגיזים שאין להם כוח לצפות בסרט ארוך!).

yuvalr1

New member
טוב.

אז אני קראתי את כל ארבעת הספרים פעמיים ולדעתי הם ממש יפים וגם ממש נהניתי... אבל השר לוקח אותם בכיס הקטן. לא נורא. וד"א: זה רק אני או שהפורום הזה הפך להיות פורום הארי פוטר?

Minerva

New member
HEHEHEHEHE!

גם לי לפעמים נדמה שהפורום HP בHPGALLERIES, הופך לפורום שר"ה... תופעה מרתקת!

yuvalr1

New member
צריך לחקור את זה!

ויש לי כבר השערה: כל הטולקינאים קוראים הארי פוטר כדי לראות על מה המהומה (אני קראתי את הארי פוטר לפני ההוביט ושר הטבעות אבל מחשיב את עצמי טולקינאי ולא פוטריסט). וכל הפוטריסטים קוראים את השר, נדהמים, ואז אומרים שאין מה להשוות...
רק אל תקחו את זה ברצינות. לפחות אני יכול להגיד שעד שקראתי את השר חשבתי שהארי פוטר הוא הספר הכי טוב. וכך יוצא שכל הטולקינאים והפוטריסטים נכנסים לפורומים של האחרים והופכים אותם לפורומים משולבים (במיוחד בפגישה כל כך מרגשת בין שתי פוטריסטיות
).

Minerva

New member
עוד סוגיה חשובה...

מדוע אומרים "פוטריסט" ו"טולקינאי", ולא אומרים... "טולקיניסט"? ו"פוטראי"??? (אני?! מתעסקת בשטויות??!?). אה... המסקנה משמאל!

למעלה