פסססט! אתם! כנסו הנה!

גאנדAלף

New member
אין בידי נתונים סטטיסטיים, אבל אני

די בטוח שהגיל הממוצע של הפוטראים נמוך בהרבה משל הטולקינאים או חובבי המד"ב, לדוגמה.

לא בהכרח...

אני קראתי את ה"פ לפני שר הטבעות ובאמת אחרי שקראתי את שרה"ט אני יכולה להגיד שה"פ מתגמד ליד זה... אבל יש הרבה מבוגרים שמעדיפים את הפשטות והקלילות הילדותית של ה"פ ביחס לכבדות מסוימת ויחסית של שרה"ט..

Nifredil

New member
הארי פוטר = הליקופטר ../images/Emo8.gif

אני אישית קראתי את לוטר אחרי הליקופטר, ולמרות שאין מה להשוות, הליקופטר נראה ילדותי, טפשי ורדוד ביחס ללוטר, מה שלפני קריאת לוטר לא היה בה בחשבון.

Minerva

New member
גנדAלף-

טעות בידך! אולי בארץ אין הרבה חובבי HP מבוגרים (למרות שאני מכירה כמה וכמה...), אבל בחו"ל יש המונים!! אני נמצאת בפורום נוסף, מלבד הפורום בתפוז, ושם אני בין בצעירים (אני בת 17.5). רובם בני 25... יש גם כמה בני 40+ ו50+. ומספר לא מבוטל של בני 30+. משמאל- האוזן שלי!

גאנדAלף

New member
כמו שאמרתי, אין בידי נתונים

סטטיסטיים, כך אני לא יכול להתווכח. אוזן חביבה (Lhewig las-gadu, אוזן בצורת-עלה. בסינ´ זה נשמע יותר טוב...). מאיזו תמונה גזרת את זה?

Minerva

New member
תודה!

ציירתי אותה בעצמי... אני לא בבית כרגע (בביה"ס- היתה לי בגרות בביולוגיה!), אבל זה גזור מתמונה שלי... אשוב בערב ואראה לך, OKAY??

Minerva

New member
הנה התמונה....

המקורית- כן, אני יודעת, אני בכלל נראית כמו הרמיוני (מישהו מבין על מה אני מדברת?) פה. המשך יבוא.

Minerva

New member
המשך....

יום אחד מצאתי את עצמי משועממת, והחלטתי להפוך את עצמי לאלפית (אני שונאת את התרגום עם הע´!! זה בכלל לא אלפי!). הנה התוצאה:

גאנדAלף

New member
ודאי שהוא לא אלפי, הוא עלפי...

חשבתי שמדובר בציור שציירת (קרי: ציירת את כולו). נו, מילא.

גאנדAלף

New member
איך את יודעת איך הרמיוני נראית?

הרי היא דמות ספרותית-דמיונית. ודאי שיש כאן אנשים שקראו את ה"פ.

Minerva

New member
אה... הרמיוני?

שיער חום, מתולתל ונפוח מאד. שיניים קדמיות בולטות. מבט נחוש. טוב... אני לא דומה לה במראה אבל אני כן BOSSY KNOW-IT-ALL...

Ecthelion

New member
עדיין.... זה מחו"ל ובחו"ל יש מספר

לא מבוטל של טולקינאים והוא{כנראה} הרבה יותר גדול משל אלו של הארי פוטר... חוץ מזה... זה העולם!!!

Luthien

New member
הם לא התחילו להשוות מה יש יותר,

טולקינאים או פוטריסטים.......

אתה צודק

מאחר שהספר מיועד לילדים אין לו את המימד שיש לספר שמיועד לכולם עובדה שלטולקין יש מעריצים בכל הגילאים ולא רק ילדים (בגילך הרב את מעריצה את ה"פ את לא מרגישה זקנת השבט?)

Minerva

New member
אדוני המלך-

תואיל נא לקרוא את מה שכתבתי למעלה לגנדאלף, WILL YA?

למעלה