פסנתר חשמלי

sananesr

New member
פסנתר חשמלי

אהלן חברים, אני חדש בפורום הזה. כבר המון זמן אני חולם לחזור ולנגן על פסנתר (ניגנתי מגיל 8 עד 12). ואני זקוק "רק" לפסנתר בשביל לחזור לתחום. מאחר ואני נד ודר בין דירות שכורות, אני ככל הנראה אאלץ להסתפק בפסנתר חשמלי. רציתי לשאול המלצות לדגמים\חברות\חנויות ובנוסף האם שווה\ניתן לרכוש יד שנייה בברכה,

Molchansky

New member
היי../images/Emo13.gif

קצת קשה לפרט על דגמים כי יש הרבה וההבדל ביניהם הוא בעיקר טעם אישי. החברות שאני אוהב הן Roland, Korg, Kurzweil אתה יכול לראות אותם בחלילית, מרום, כלי זמר ובטח בעוד כמה מקומות. יד שניה זה דווקא אחלה, יש דברים טובים ביד שניה במחירים טובים. אינ אישית קניתי RD700SX של רולנד, הוא נייד, הוא מצויין אבל הוא עולה די הרבה. יש גם את סדרות ה-FP של רולנד שהן טובות, והקלידים שלהם לא כבדים מדי. אבל מה שאני מציע באמת בתור התחלה זה ללכת לחנויות שהזכרתי ולנסות את מה שנכנס בתקציב, כי מה שאני אוהב זה לא תמיד מה שאחרים אוהבים.

sananesr

New member
תודה, ו... בהמשך לזאת

האם יש לך דגם מומלץ למי שמועניין לחזור לנגן אחרי המון זמן, משהו שנכנס בתקציב של 4-5K בברכה,

Molchansky

New member
אממ..

בתקציב כזה תנסה את ה-FP של רולנד. אבל שוב, יכול להיות שבתקציב יהיו עוד דברים שתאהב, קפוץ לכמה חנויות ותנסה שם החברה פחות חשוב מזה שתאהב את הסאונד והטאץ'

בבא1

New member
../images/Emo6.gif

"קצת הרבה"? אתה מדבר על זה כאילו הייתה צריך למכור את הסקוויר שלך בשבילו ולא את הסטרטוקאסטר וודו.

Molchansky

New member
../images/Emo3.gif

אף פעם לא הייתה לי סקוואייר
אבל 10K זה באמת לא נורא, יש כלים במחירים הרבה יותר גבוהים

RoieL

New member
אבל הרולנד הזה אשכרה שווה את המחיר

זה לא כמו סטראט האיוואי שעם כל הכבוד שיש לי לגיטרה הזו מבחינת מחיר היא לגמרי אובר רייטד.

RoieL

New member
גם לפני זה

בעיקר בחדשות, היתה מקסיקנית שניסיתי והיה לי יותר כיף לנגן איתה ובדגם החדש של ההאמבקר יש הבדל נוראי באין האווטפוטים של ההאמבקר לבין של הסינגלים. וזה לגמרי מנסיון אישי.

למעלה