פסיפק איזה פרק מבאס אתמול היה בפסיפיק יאא מזה התבאסתי מזה שהרגו את ויקטור..:(
ל לירונושהה New member 28/8/07 #1 פסיפק איזה פרק מבאס אתמול היה בפסיפיק יאא מזה התבאסתי מזה שהרגו את ויקטור..
O ofir1080 New member 28/8/07 #2 כן... היה פרק ממש עצוב אבל יש משהו שלא הבנתי איך בעצם ויקטור מת?? הרי כריס, קורי וטיסי לא פגעו בו.... פשוט ראיתי את זה ברבע לשלוש והייתי די עייף......
כן... היה פרק ממש עצוב אבל יש משהו שלא הבנתי איך בעצם ויקטור מת?? הרי כריס, קורי וטיסי לא פגעו בו.... פשוט ראיתי את זה ברבע לשלוש והייתי די עייף......
C Clark Kent1 New member 29/8/07 #3 תשובה שלושתם החטיאו כי הם היו חברים טובים שלו ולא יכלו לירות בו אז הוא נפל לאחורה (לא יודע איך)כל הראש מאיזה יותר משלוש מטר אז הוא מת מהמכה לא מהיריות
תשובה שלושתם החטיאו כי הם היו חברים טובים שלו ולא יכלו לירות בו אז הוא נפל לאחורה (לא יודע איך)כל הראש מאיזה יותר משלוש מטר אז הוא מת מהמכה לא מהיריות
ל לירונושהה New member 29/8/07 #4 תשובה.. אז ככה מההדף של היריות אז הוא נפל מלמעלה ושבר כנראה את המפרקת..
O ofir1080 New member 29/8/07 #5 זה לא כל כך ענה לי על השאלה... כי איך הוא יעוף מההדף של היריות אם הם בכלל לא פגעו בו???
ל לירונושהה New member 30/8/07 #6 ../images/Emo4.gif אני לא יכולה להסביר לך בדיוק איך היית צריך לראות סורי
O ofir1080 New member 30/8/07 #7 אבל ראיתי....!! אני ראיתי אבל תחשוב על זה.... שלושתם החתיאו בכוונה אז איך בעצם הוא נפל?!?
D doom23 New member 30/8/07 #8 חשבתם בעצם על זה שהוא התאבד ? אם כולם החטיאו סימן שהוא התאבד ... קפץ הוא רצה למות כל הפרק ברגע שהוא הבין שהקטנה ניצלה או משהו כזה .. הוא התאבד איך אפשר ליפול מהדף אם אין כדור ?
חשבתם בעצם על זה שהוא התאבד ? אם כולם החטיאו סימן שהוא התאבד ... קפץ הוא רצה למות כל הפרק ברגע שהוא הבין שהקטנה ניצלה או משהו כזה .. הוא התאבד איך אפשר ליפול מהדף אם אין כדור ?
ל לירונושהה New member 30/8/07 #9 ../images/Emo70.gif דבר ראשון אני בת דבר שני ההדף של הכדור זה לא הפגיעה...הקיצר הוא נפל מלמעלה ומת..
D doom23 New member 31/8/07 #10 אם אין כדור אין הדף ... אם אין פיצוץ בתוך בית הקליע שיצור הדף כדי שהכדשור יעוף ... אז אין הדף ... חח די מה הולך פה ויכוח בבליסטיקה ?
אם אין כדור אין הדף ... אם אין פיצוץ בתוך בית הקליע שיצור הדף כדי שהכדשור יעוף ... אז אין הדף ... חח די מה הולך פה ויכוח בבליסטיקה ?