פסיכמטרי ביא'...?

שירלי123

New member
פסיכמטרי ביא'...?

שלום. היום באו אלינו לבית ספר ואמרו לנו שיש קורס שמתחיל באוגוסט ואז באוקטובר עושים את הפסיכומטרי. אני עכשיו ביא' ואני לא יודעת אם לעשות את זה השנה או לא... אני רוצה ציון גבוה מאוד ואני לא יודעת אם אצליח להשיג זאת בגיל כה צעיר...

למה לא?

גם אם תצטרכי לעשות עוד מבחן, זה יעזור לך המון שכבר עשית את הפסיכומטרי פעם ואולי תוכלי ללמוד לבד

שירלי123

New member
למה לא..?.....

למה לא? כי לא סתם משלמים כל כך הרבה כסף רק בשביל לעשות היכרות עם השאלות ולעשות פסיכומטרי שוב עוד שנה שנתיים... ודבר שני כל בחינה עולה כ500 שקל רק כדי לגשת אליה בלי קשר אם אתה עושה קורס או לא...

נכון

בגלל זה אין תשובה תשובה מוחלטת ויש הרבה "בעד" ו"נגד" מקווה שתקחי החלטה טובה.

אני חושבת......

שאת צריכה לגשת בכל זאת, למטרות מודיעין, כלומר, לראות את הבחינה, את מבנה הבחינה, להתנסות בתרגילים שונים מכל מיני רמות וכו'..... ואז כאשר תחליטי לעשות את הבחינה שוב אחרי הצבא, תהיה יותר חכמה ותדעי לאן את הולכת. לדעתי זאת הדרך. מקווה שעזרתי

chim chim

New member
אל תזדרז להרשם

גם אלינו הגיעו לביה"ס בכיתה י"א ועשו עלינו את אותו התרגיל . אצלנו זה הלך ככה. הגיעו אלינו לביה"ס נציגים מקידום ריכזו את כל השכבה באודיטוריום והמופע התחיל:הנציג שלהם הביא שאלה פסיכומטרית ונתן לנו זמן לפתור אותה פתרנו ואחרי זה הוא הראה לנו איך עושים את זה עם טריק די פשוט .כמובן שהוא לא שכח לציין שבקורס ילמדו אותנו עוד טריקים רבים. אחרי זה הוא עבר להסביר לנו למה כדי לנו לעשות את זה עכשיו ולא אחרי הצבא(נראה לי שהוא טען שאלה שעושים את זה אצלם בקורס המיועד לתיכונים מקבלים ציון הרבה יותר גבוה מהשאר .בסביבות 600 או 630 )אחרי זה הוא עבר לקטע של המחיר הוא הסביר שקורס רגיל עולה בסביובות 5000 ואנחנו נשלם 1500שקל (צריך לציין שהם יודעים לשכנע טוב מאוד לא סתם שולחים אותם לפתות תלמידים שבקושי היה להם קודם מושג מה זה פסיכומטרי) אחרי כל ההקדמה אני אסביר למה אני חושב שלא כדי שתעשה את זה: א.הקורס נערך בחופש הגדול(אולי האחרון לפני הגיוס) וזה לא בילוי נחמד לבלות 3 ימים בשבוע(כמובן שלא כל היום) בלימודים לפסיכומטרי .אצלי אישית זה חסם לי הרבה בילוים ושאר דברים שהחופש הוא הזמן המתאים להם. ב.מן הסתם יהיו שם לא מעט ילדים שבאו להריץ צחוקים ולא מתכונים ללמוד ברצינות ויפריען למהלך השיעורים. ג.הקורס גולש גם לתחילת כיתה יב מה שאומר שתצטרך להחליט או להשקיע בבגרויות או ללמוד פסיכומטרי.בכל מקרה לא יהיה לך מספיק זמן להשקיע לפסיכומטרי. ציונים.לא 600 לא 630 ולא נעליים אני אישית קיבלתי 528 (בדיעבד זה לא היה בשבילי)כעת אני לומד למבחן ביולי לבד עם הספרים שקיבלתי בקורס יש לי שני חברים אחד קיבל מתחת ל500(הוא עשה עוד פעם באפריל) ואחד 580 ושניהם תלמידים טובים עם ציונים גבוהים.גם השאר לא קיבלו ציונים ברמה. אקיצר.אם יש לך משמעת עצמית ואתה יכול ללמוד לבד תחכה שחברים שלך יעשו את הקורס תקח מהם את הספרים והחומר שמקבלים בקורס ותלמד לבד בראש שקט בתאריך שהכי נוח לך שתרגיש שאתה ממש מוכן בנוסף תוכל לבקש מהם שיעזרו לך (זה כבר תלוי איזה חברים הם) בהצלחה

chim chim

New member
מכיר את...

לא זוכר את השאלה בדיוק. אבל זה היה משהו עם שטחים (די ארוך ומסובך לפתור בדרך הרגילה)ואז הוא הראה לנו איך הוא פותר בקלות בעזרת התשובות עם הטריק של הספרה האחרונה (לנו לקח בערך דקה לו זה לקח 10 שניות)

אל דופא

New member
כאילו דההה../images/Emo3.gif

לו זה לקח 10 שניות, כי הוא כבר יודע את התשובה...ממש מתוחכמים שם,בקידום. אחלה שיטה לקידום (אופס!) מכירות.

chim chim

New member
מה אתה מספר ?

ואני חשבתי שזאת הפעם הראשונה שהוא ראה את התרגיל

למעלה