פסיכומטרי בתיכון

microbe

New member
אם תוכל להקדיש לכך זמן

אז לך על זה. הפסיכומטרי היא שיטה טובה ויעילה למיון מועמדים למרות שהיא נוקשה המבחן אינו מודד ידע ואין כאן קשר ל"אנשים חכמים" אבל צריך להגיע לבחינה מוכן ולאחר תקופה של תרגול מאסיבי.לכן אם יהיה לך את הזמן לתרגול,כדאי לך לגשת

h i l a d i

New member
אבל זו ההתחלה

וכבר מכמה אנשים שאני מכירה עשו - שזה רוב השכבה שלי ועוד כמה מבתי ספר אחרים - זה גורם לפספוס רציני של תחילת החומר - פער ביניהם לבין הכיתה - פער שלא השלימו אפילו בבגרויות... יהיו לך מבחנים בבית ספר - מבחנים שיכנסו לציון המגן שלך - ואתה תלמד לפסיכומטרי... ואז - כשהציון לא יהיה מספק אתה תרשם למועד אפריל בשביל לשפר - ובאפריל כבר כן יש את כל הבגרויות - בתקופה שתלמד לאפריל יגיעו המיקודים ובכל המקצועות יהיה מרתון להספיק הכל עד הבגרות... ואל תשכח שבספטמבר אוקטובר גם אם אין בגרויות אתה צריך ללכת לבית ספר לאיזה 6-8 שעות - אלה הן השעות שהיית משקיע בפסיכומטרי. ואז אתה מגיע מותש ולא יהיה לך כוח ללמוד לפסיכומטרי... תראה - זה לא בלתי אפשרי - וזה לא שכולם מוציאים ציונים חרא... פשוט מעטים הם אלה שכן הצליחו. אני מסתכלת על כמות האנשים שמצטערים שהם ניגשו לפסיכומטרי בתיכון לעומת כמות האנשים שמצטערים שלא ניגשו בתיכון - הקבוצה הראשונה הרבה יותר גדולה!!!! יש כל כך הרבה שמצטערים על הרגע שנרשמו לקורס... עוד לא שמעתי על אחד שמצטער שהוא לא נרשם... קח את זה בחשבון.

Shalomas

New member
לדעתי אתה צריך...

לשאול את עצמך רק שאלה אחת, האם אתה הולך להשקיע בקורס? אם תלך לקורס, ותחליט שאתה משקיע, ותכין שיעורים כל הזמן, ותלמד כמו שצריך, אני לא רואה שום סיבה שלא תצליח! לגבי כל ההודעות פה שאמרו שהם מכירים מלאאנשים חכמים שהצטערו שעשו בתיכון, גם אני מכיר הרבה אנשים כאלו, הקטע הוא שכולם אמרו לי שהם לא השקיעו בכלל בתיכון ולכן הם הוציאו את הציונים האלו, אגב, וגם כולם אמרו לי שהם מצטערים שלא השקיעו בתיכון, כי ממש לא בא להם עכשיו אחרי צבא להתחיל לחרוש כמה חודשים,אחרי ששנים לא נגעת במתמטיקה... לסיכום, אם אתה מתכוון להשקיע, תלך על זה. אם לא, חבל על הכסף.

h i l a d i

New member
זו בדיוק הנקודה

שכל האנשים האלה שהצטערו שלקחו קורס בתיכון החליטו שהם כן ישקיעו פשוט לא היה להם מושג כמה קשה זה פסיכומטרי ותיכון ביחד...

למעלה