התעללות נפשית
הוא אמר לי: תמצא לך בחורה בגיל שלך וברמה שלך, אם מישהי אמרה לך שיש לה בן-זוג אתה לא מדבר אתה, אם הקשר ככה אתה לא אמור לנסות לקרבו שיהיה ככה, כל האנשים בעולם יודעים שלא זה לא ורק בשבילך זה אולי כן להמשיך לנסות, אתה כל כך עסוק עם מה שאתה רוצה להגיד שאתה לא מבין שלא רוצים לשמוע, שאל אם אני חושב שאני חכם ואם אני חושב שהורי חנכו אותי, רמז שאני יוצר קשרים כי אני חושב שאני גאון כי אבי פרופסור, דבר בכונה על גוקים ואחר-כך על הורי, נסה לבדוק בשטות פסיכולוגיות אם שכבתי עם הבחורות שיצאתי אתן ופתח את הדלת להראות לפקידות איך ישפיע עלי בטפול אחרי שהכניסני למצב מוחי קשה. באחת הפגישות אמר שעלי לקבל מה שהמעבידה אומרת על דעותיה באמנות כי היא יודעת יותר ממני ולכן יותר חכמה ממני. כשהערתי לו על התנהגותו ובקשתי שיפסיק, אמר לי: אני לא מבין על מה אתה מדבר, מה אנחנו לא נתנו לך ואתה עוד בא בתלונות, אתה צריך להגיד לי כשזה קורה ולא אחר-כך, גם אם לא נעים לך אתה צריך להתגבר כדי ללמוד להתנהג כדי שיהיו לך יותר חברים. בפגישה האחרונה ספרתי לו ששלחתי מכתב ומתנה לנחם חברה שאחיה מת, ובמקום להשתתף שאל: אתה מוכן לקבל את זה שבחורה לא רוצה להיות אתך בקשר? ואמר שיצרתי קשר כדי שיחשבו עלי דברים טובים ושלא חשוב שמת כי הרבה אנשים מתים, ובסוף אמר אתה לא צריך לעזור לאנשים ולא צריך לטפל בהם. בתקופה שלפני-כן הערתי בדרך-אגב בטפול על המטפלת שאהבתי, וענה במבט רציני ומפחיד שאני לא צריך אותה כי יש לי עבודה, ואחר-כך עבר ועשה לי מבטים מפחידים כשדברתי אתה, ופעם התקשר אלי לברך את העובדת הסוציאלית על חתונתה וליצור רושם שהוא מחבב אותי, ואחר-כך כשהסתכלתי בו עשה מבט נגעל, ואחר-כך דבר על המטפלת ושאלני איך אני מסתדר אתה, וכשנכנסה דבר אתה ועשה לי פרופיל רציני ומפחיד. הוא נסה לבדוק בשטות פסיכולוגיות אם שכבתי עם בחורות, למשל שאל אותי אם אני עושה היטב את התורנויות "בלילות", וכשאמרתי שאיני עושה תורנויות בלילות עשה מבט מאוכזב. ימח שמו, נוגעים לאדם בנקודה רגישה והופך למפלצת.