תעסוקתית- מיון עובדים, הערכת עובדים- לעבוד בחברות השמה כמו אדם, פילת וכו'. קוגניטיבית- לעבוד עם לקויי למידה- או בכל מה שקשור לתהליכי למידה. קלינית- קריעת
קשה
מאד. רק מעטים מתקבלים לתואר שני. לטפל באנשים. צריך אישיות מאד מאד מתאימה לכך ענבל
התפתחותית, ארגונית, רפואית, שיקומית, ניסויית-מחקרית, חברתית, חינוכית, קלינית, קלינית של הילד, קלינית-שיקומית, נוירופסיכולוגיה יישומית, נוירופסיכולוגיה מחקרית, קוגניטיבית, תעסוקתית (כמו שענבל כתבה), נוירופסיכולוגיה שיקומית... אז אם יש לך שאלה יותר ספציפית...
הרעיון הוא פחות או יותר מחקרים פסיכולוגיים מזווית ביהיוויוריסטית ו/או קוגניטיבית, בנושאים כמו תגובות לגירוי חושי, תפיסת עולם, למידה, זיכרון, הסקה וכו'. כמובן שאפשר גם לשלב מחקרית עם תחומים אחרים - התפתחותית-מחקרית, נוירופסיכולוגית-מחקרית וכל זה. עד כמה שאני זוכרת, באוניברסיטה העברית יש חוג למדעי הקוגניציה, בחיפה יש מסלול מחקרי קוגניטיבי. בבר אילן יש ממש מסלול שנקרא ניסויית-מחקרית, שכולל די הרבה תחומים. אני מדברת על תואר שני, מן הסתם. אני לא זוכרת כרגע יותר מזה (קוגניטיבי-התנהגותי זה לא התחום החזק שלי), אבל אפשר להסתכל באתרים ליותר מידע על תוכניות ותנאי קבלה. אני מצרפת את הקישורים.