פסטישבט

ronchok1

New member
פסטישבט

אני צריכה עזרה במציאת שיר שמתאים לפסטישבט בנושא "ארבעת העונות" רצויי שהשיר יהיה ישן, ארץ ישראלי, קופצני ומהיר, ואולי גם קצת פלצני... משהו שאנשים מכירים. עזרה תתקבל בברכה :) תודה.

cohen shir

New member
כל גדוד איי פעם שהיה בפסטילון שלנו עם שיר....

שלהם ניצח! איןןן הם היו כאלה טובים.... אחחחח נוסטליית כיתה ד'....

ronchok1

New member
כן..חשבתי על זה

אבל השיר לא מספיק שמח וקופצני, לדעתי...

yo yoel

New member
אממ רעיון

אני חושב שיהיה קשה להשיג פלייבק, אבל השיר הוא "יש לי יומולדת" הולך ככה יש לי יומולללדת השמחה רבה יש לי יש לי יומולדת אז בוא למסיבה בוא ותראה שאתה איתי איתי בוא ותראה שאתה אוהב אותייי כזה שיר ישן... אנחנו בפסטישב"י עושים על I'm a believer

lolita205

New member
כמה רעיונות..

אהבה בסוף הקיץ- צביקי פיקי. בת שישים- שיר ישן קצת אבל נורא מגניב {גם שרו אותו פעם בפיג'מות..} של הגבעטרון. קיץ- איה כורם. מתוק מתוק- של יגאל בשן ולהקת פיקוד הצפון {נראלי..} זה מה שעלה לי כרגע לראש... זה שירים של קיץ {כי אני אוהבת קיץ XD} כמובן שיש עוד מלא תמיד אפשר להיעזר בשירונט... תנסי לשמוע את בת שישים של הגבעטרון.. שיר ממש נחמד..

ronchok1

New member
תודה רבה רבה

בפסטישבט הקודם עשינו את השיר על "מתוק מתוק"

ronchok1

New member
חשבתי על רעיון-כנסו

עלה לי רעיון לעשות על השיר "הורה האחזות" של "כוורת" (במקור של להקת פיקוד צפון) מה אתם חושבים?

cohen shir

New member
שאלה על הפסטישבט של כולם פה....

נכון יש את הנושא של הפסטישבט..... נגיד כמו שהיא אמרה כאן עונות השנה למרות שאני לא מבינה מה ערכי בזה. הגדודים עושים אצלכם שירים וריקודים על שירים אמיתיים או שהם כותבים שיר חדש על מוזיקה קיימת של שיר מסויים? כי אצלנו בהנהגה לפחות ובעיקר בשבט שלי יש נושא ערכי שהוא גם מגניב ואפשר לעשות עליו הצגה לדוגמא הנושא השנה היה היפה והחיה... האגדת ילדים וכל גדוד קיבל ערך שנגזר מהאגדה לדוגמא, חשיבות המשפחה, עזרה לזולת, חברות.... בלה בלה בלה. וכל גדוד בחר שיר קיים וכתב עליו, על המוזיקה שלו שיר שמתאים לפסטילון.... איך זה אצלכם קיצור?

s h a r o n 7

New member
ממציאים שיר../images/Emo126.gif

מילים, לחן, הכללל

srugit

New member
אצלנו זה בדיוק כמו אצלכם...

כל גדוד לוקח שיר קיים וממציא עליו מילים בנוגע לנושא, השנה התחלנו שהנוא יהיה ערכי אבל אצלנו זה נושא יותר כללי: משפחה.. (עקב מערך שבט נופר- הבית שלי...) ואז כל גדוד כותב על משפחתיות באיזה מובן שבא לו...

ronchok1

New member
אצלנו זה ככה:

השכב"ג הוא זה שבוחר את הנושא. בדרך כלל הנושא הוא כללי, בלי ערכים. למשל, הפסטישבט הקודם היה בנושא "פעם", וזה שלפניו היה בנושא "תנ"ך". כל גדוד בוחר שיר כלשהו וממציא עליו מילים חדשות וגם ריקוד חביב שכזה...

cohen shir

New member
בקשר לבחירת הנושא....

אצלנו השכב"ג בוחר 3 אופציות לנושא לפסטילון. ואז השבט כולו עובר פעולת דמוקרטיה או מערך דמוקרטיה תלוי בשכבת גיל ואז כל השבט משתתף בבחירות של הנושא ויש תעמולה שהשכב"ג מכין קיצור לפרצפת!

yo yoel

New member
אצלנו

השנה בפסטישבי הנושא הוא אישים... אנשים שהשפיעו, תרמו וכו'... וכל גדוד בוחר נושא שיעביר מסר כלשהו. יש לי שאלה בקשר לפלייבקים.. בשבטים שעושים עם פלייבקים, אתם מנגנים או מורידים מהאינטרנט? כי יש את העניין של זכויות יוצרים והכל שיר חפרי בבקשה

cohen shir

New member
אצלנו... חחח חופרת אל דאגה.

אצלנו בדר"כ מנגנים ומקליטים ביחד עם ההקלטה של השירים כי מקליטים אצלנו... לפעמים לעיתים רחוקות מוריידם מהאינטרנט או עורכים שיר ומורידים ת'מילים. אגב, יואל, ההנהגה רוצה לפתוח מעיין שיתוף כזה שההנהגה תקנה את האפשרות להשתמש בשירים ויקבלו פלייבק מקורי ואז כל ההנהגה תוכל להשתמש בזה אבל הבעיה היא שיקח זמן ליצור אוסף כזה....

למעלה