פסטיס - עושה לי טוב

ברוזונת

New member
אז מאחר ונכון להיום ב-2 שולחנות

שונים נאמר שלא ניתן להזמין את הביסק.. ובאמת שבכיף הייתי לוגמת אותו בכיף למנה ראשונה.. היכול להיות שהתכוונת למרק דגים? היכול להיות שזה היה במנת ספיישל ראשונה לאותו יום?

גסטרו

New member
היום לא ניתן היה לקבל את הביסק

בעיסקית, מרק היום היה מרק תפוחי אדמה עם אטריות וגבינת ברי - מי שאכלה אותו נהנתה מאד. אני נהניתי מפטה הכבד עם סלט ירוק ליד . את הרוקה הזמנתי לפי המלצת המנהלת (בכל זאת קצת כבוד...) לשמחתי קבלתי נתחי בשר ללא שומן כלל ! לא ברור האם זה לאור דיון שלי עם המלצרית (ולא מלצר !) על כמות השומן שתהיה באנטרקוט או שתמיד זה כך. בכל אופן היה טוב והמחיר רק 62 שח לכל העיסקה . קינוח בעיסקית 12 שח - חלקנו פרפה אגוזים שהפתיע מאד לטובה ! להבא אנסה לבקש את הביסק ולו לטעימה או שאבוא בערב- תוארו מקרים בהם אכלתי גם לא עיסקית ואחת מהן היתה פסטיס לפני שנה וחצי. לציין את הנעימות הרבה של פנים המסעדה עם זר פרחים גדול על אדן החלון ואווירה מאד ביסטרואית. 2 צליפות תוך 4 ימים , לא רע (כרמלה ופסטיס) .

ברוזונת

New member
אז היו לנו מלצרים שונים../images/Emo13.gif

ת'אמת התלבטתי בין הפטה כבד והסלט.. את מרק היום בכלל לא סיפרו לי עליו
אבל לא בטוח שהייתי לוקחת. בדרך כלל באנטריקוט יש חלק שומני במרכז הסטייק.. יכול להיות שזה בגלל הנתחי מוציאים חלק מהשומן
?! לקינוח לא היה לי זמן בגלל פגישה רפואית.. בפעם הבאה.. וממליצה לך לבקש להבא מהביסק אפילו לטעימה (כך אני ביקשתי) פשוט נפלא!
לי היו תוך 4 ימים צליפה וחצי (גם טוב) המטרה הבאה: אורקה..

slogan

New member
ציינ יום ושעה! איזה כייף שנהניתם

בפסטיס. מזכיר לי שמזמן, מזן לא היינו שם. וגם אנחנו, קיבלנו לטעום מן הביסק בכל פעם, בכוסיות אספרסו. תגעגעתי.

ברוזונת

New member
כבר מזמן אמרת שאת רוצה...

יאללה תקבעי (אני פנוייה) וגם אני גע גע גע (ברווזה או לא
)

anatc

New member
חייהת להתייחס לארוחה המדהימה שלך

בפסטיס - רק דבר אחד יש לי לומר: WOWWWW!!!

meravbr

New member
עיסקית מצוינת אכן ../images/Emo45.gif

גם אהבתי את הסטייק רוקה (כ-גסטרו), אבל בפעם הבאה - מנת הים/יבשה שלקחת נשמעת מצוין!

למעלה