פסטיבל שהיה

arlly1tpuz

New member
פסטיבל שהיה

הנה הסתיים לו עוד ארוע מדהים בגן השלושה (הסחנה)היה כף תודה לכל המדריכים אשר נתנו לנו לטעום מהסגנונות הרבים של כל אחד ואחד זה רק מראה שמי שלא לקח חלק או שלא שלח לפחות נציגים ההפסד הוא רק שלו כי יש בארץ הזו אנשים שלא רק חושבים כלכלית אלא האיחוד והשימחה של יצירת חלון הידמנויות לצעירים לדרות הבאים ויצירת קשרי חברות בין כל העוסקים באומנויות הלחימה זה הכוח מאחורי המיפגשים כאלה כל הכבוד למישתתפים אשר הגיעו לישמוח ולשמח את כולנו יחד. תודה גדולה גדולה ליוסי וענבר ולכל המארגנים יחד תודה תודה וניתראה באירועים הבאים. ממני יגיל אברבקר ואני רק בן 14.5: קונג פו גו-גו ריו פ"ת

t h e snake

New member
מצטרפת!

פסטיבל אומניות הלחימה שנערך בסחנה, היה אירוע בלתי רגיל! תודה רבה לכל המדריכים שנתנו לנו את ההזדמנות להנות ממבחר עצום של אומניות לחימה, ושעשו את האימונים נחמדים, ונתנו באמת רצון עז ללמוד את האומנות שהציגו. תודה רבה לאנשים השונים שהשתתפו באירוע, שחלקו ודיברו והציגו כל אחד את האומנות הלחימה בה הוא משתתף... וכמו שידוע כבר האנשים עושים את הכל. ואכן, מקווה שנתראה באירוע הבא, פסטיבל אומניות לחימה 2006 ממני כנרת רוזלס קראטה שוטקאן יקנעם.

כרמל 1

New member
בהחלט אירוע מדהים

לא נשכח, ומלא חוויות ונפתחו הרבה דברים חדשים. כרמל הונג גאר קונג פו, טאייקוון דו ITF, קרב מגע, זכרון יעקב

שוטטתי באתר הפסטיבל ו...

ראיתי שהיייתה הדגמה של פאק מאי פאיי. מישהו יכול לספר לי פרטים על זה?

כתוב באתר

שבערב הראשון ידגים מאסטר ירון בנימיני את שיטת פאק מאי פאיי, (הנזיר בעל הגבה הלבנה) הלא היא סיגנון הקונג פו "האסור"

כרמל 1

New member
אהה..

כן הוא הדגים את זה, היה מדהים ומרשים ביותר. תנסה את מר גוגל, אני בטוח שיש לו תשובות בשבילך..

כרמל 1

New member
ok than

|אזהרה| זה עלול לצאת ארוך, זה מפורט
יום שישי בבוקר אני פותח את פורום אומנויות לחימה ומגיע לאתר dojo.co.il. רציתי להגיע מאוד, וגם ראיתי שהמורה לקרב מגע שלי והמורה לקונג פו שלי יעבירו סדנאות שם. התקשרתי למורה לקונג פו (גם לשאול אם הוא בא לאימון ביום שישי, 2 עד 4), והוא אמר שהוא מופיע ועושה סדנא.. שאלתי אם אני יכול ל(נ)סוע איתו.. אימון שעה וחצי (גם גילי שיינר היה איתנו באימון), ואז נסענו מזכרון יעקב אל הסחנה. הגענו ברבע לחמש. נכנסו לדוג'ו 2, רז וגילי העבירו סדנת הונג גאר קונג פו, היה כיף ומעניין מאוד. אחרי הסדנא הייתי קצת hangin' around.. אכלתי קצת והסתכלתי על סדנת קפוארה בדוג'ו דשא. בשעה 7 הלכתי לחדר קטן עם דלת כתומה (לא השירותים) לשמוע הרצאה מאריק בן חיים: "אומנות לחימה כספורט או כדרך חיים?"; היה כמובן מעניין מאוד. שוב הייתי קצת hangin' around והסתכלתי קצת על טאי צ'י בשעה 8, ואז חיכיתי למופע המרכזי: "מופע אמנויות לחימה מהמזרח מופע מחול וג'גלינג אש - נעה ואלון". היה מדהים, מרתק, מעניין ביותר וכו'; אחר כך נסעתי הביתה, כי לא תכננתי לישון
ביום שבת ההורים הציעו לחזור ביום ראשון, אז קפצתי על ההצעה
הגענו (אני ואבי) להספיק לראות קצת מפורום בשאולין קונג פו בדוג'ו 2. אחרי שנגמר (היה מדהים ומעניין מאוד ד"א) הלכתי לסדנת קראטה שוטוקאן עם אמנון, היה כמובן מעניין וכיף מאוד. לאחר מכן, בדוג'ו 1, אייקידו יושינקאן וג'יאו ג'יטסו ברזילאי עם אלון, כמובן היה מעניין וכיף מאוד. (ichi ni san shi go ruko sichi hachi..) אחרי זה בדוג'ו 1 היתה סדנת גמל שלמה דרומי - קונג פו עם ספיר (כתוב שאוהד היה אמור להיות גם
), היה מעניין וכיף מאוד. ואחרי זה, בדוג'ו 1 היתה סדנת אמנויות לחימה פנימיות: שינג אי, בה גואה וטאי צ'י, היה מעניין וכיף מאוד
ובסוף מופע הילדים, לדעתי טווח הגילאים היה 5-10.. היה חמוד מאוד
מקווה שאני יזכור, יפנים ויישם כבר באימונים קרובים את מה שלמדתי ביומיים האלו. וכמובן, שנה הבאה אני ישן!

כרמל 1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif התכוונתי בדוג'ו 2006 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

m i s t e r T B

New member
דוג'ו 2005 - למה חייב להיות בשבת???

בעסה רצינית... אי אפשר לפנות למארגנים או משהו?

כרמל 1

New member
יש לי רעיון

אולי תבקש מיוסי וענבר, המארגנים, שישנו במקום שישי-ראשון (10-12.6.2005, לראשון-שלישי (12-14.6.2005)?

m i s t e r T B

New member
כן בטח בשביל בן אדם אחד הם ישנו

אני שוקל גם לבקש מהם להלביש את כולם בתלבושת ליצן...(ציניות למי שלא שם לב שלא תחשבו שאני עד כדי כך פסיכי) אני היחיד שיש לו בעיה עם זה שזה בשבת?

m i s t e r T B

New member
גם את לא נוסעת בשבת?

הבעיה היא שרוב התחרויות הן בשבת מה האומנות שלך?

hilit41

New member
אני שומרת שבת...וטאקוונדו

למרות שעכשיו אני בהפסקה ...

hilit41

New member
כן ..

משפחה דתיה. מבינים אולי לא ,אבל הם מכבדים את זה.

m i s t e r T B

New member
כן זה די נדיר שדתיים מתאמנים

ועוד בקבוצות מעורבות. להורים זה קצת קשה, במיוחד אצל בנות

למעלה