גרמניה לא? חוקי נירנברג משהו?
A A t a s h i New member 28/5/07 #25 פעעע, חומר של היסטוריה א'. XDD או שזה ב'? o0 לא זוכרת כבר. בעייתי, חח. XD" אניוואי, תהני!!~ D: גם אני רציתי ממש ללכת, אבל לא יצא בסוף. :[
פעעע, חומר של היסטוריה א'. XDD או שזה ב'? o0 לא זוכרת כבר. בעייתי, חח. XD" אניוואי, תהני!!~ D: גם אני רציתי ממש ללכת, אבל לא יצא בסוף. :[
K kittycatbone New member 29/5/07 #33 היה אבל עוד משהו חשוב בנירנברג! אה נראה לי שהצייר דירר משם וגם זאת עיר מאוד מרכזית וגדולה בלי קשר הממ אבל גם משהו במוזיקה אני חושבת שקשור לנירנברג אררג ><
היה אבל עוד משהו חשוב בנירנברג! אה נראה לי שהצייר דירר משם וגם זאת עיר מאוד מרכזית וגדולה בלי קשר הממ אבל גם משהו במוזיקה אני חושבת שקשור לנירנברג אררג ><
H HiLLaBahaR New member 28/5/07 #22 תודה לכולם... ../images/Emo24.gif אני כבר לא יכולה לחכות... מחר הטיסה!!! ואני מבטיחה להעלות תמונות... ובתקווה גם סירטונים של ההופעה... וכמובן לנסות לזכור את הרשימת שירים... שבטח תתן כיוון למה שהולך לקרות פה בארץ עוד פחות מחודש... וזהו, שיהיה לכולכם שבוע טוב... חוויות בקרוב...
תודה לכולם... ../images/Emo24.gif אני כבר לא יכולה לחכות... מחר הטיסה!!! ואני מבטיחה להעלות תמונות... ובתקווה גם סירטונים של ההופעה... וכמובן לנסות לזכור את הרשימת שירים... שבטח תתן כיוון למה שהולך לקרות פה בארץ עוד פחות מחודש... וזהו, שיהיה לכולכם שבוע טוב... חוויות בקרוב...
Y y a m i girl New member 28/5/07 #23 יוו, תהני!../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif אני כ"כ מקנאת! חה, היום הקומונרית שלי רצתה לעשות איתי ועם חברה ישיבה על הדרכה ב 26 ביוני אז אנחנו כזה אהההההה, לא, יש אוו איך אני מחכה!!!
יוו, תהני!../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif אני כ"כ מקנאת! חה, היום הקומונרית שלי רצתה לעשות איתי ועם חברה ישיבה על הדרכה ב 26 ביוני אז אנחנו כזה אהההההה, לא, יש אוו איך אני מחכה!!!
R rotemi22 New member 28/5/07 #29 וואו, תהני.. איזה כיף לך ^^ ספרי לנו בסוף איזו הופעה הייתה טובה יותר ותגידי לנו איך שני הנגנים החדשים!@#
וואו, תהני.. איזה כיף לך ^^ ספרי לנו בסוף איזו הופעה הייתה טובה יותר ותגידי לנו איך שני הנגנים החדשים!@#