פסטיבל הבירה השני

fireman

New member
קודם כל ארצה להתנצל אם נפגעת מדבריי

באופן אישי. כוונתי היא בנוגע למגמה כאן בפורום ולאוו דווקא לדבריך הספציפיים בנוגע לפסטיבל הבירה המדובר. הגולשים כאן כל הזמן מתלוננים, מתלוננים בקנטרנות בכיינית בלתי נסבלת. יש מלא מקומות בילוי אבל הם מתלוננים. בשנה שעברה ביום העצמאות לא הביאו אף אומן אז התלוננו השנה כן הביאו, אז גם התלוננו על מי שכן הביאו ועל יום הסטודנט הם מתלוננים, למרות שהם בכלל לא סטודנטים ואני בטוח שגם אם בפסטיבל הבירה הקרוב יהיו 100 סוגים של בירה עדיין יהיה מי שיתלונן וזה פשוט מרגיז אותי יש כאן בפורום גולשים בני 16 שלא ממש יודעים מה זה לבלות ולא מכירים את באר שבע של שנות ה90 המוקדמות אז קל להם למתוח ביקורת. שלא תהיה לך טעות....המצב עוד לא כזה שאפשר לומר עליו אופטימלי ולא כתבתי שהכל טוב והכי טוב, ברור שתמיד יש מקום לעשות עוד ולשפר את מה שנעשה. אני לא כתבתי שלא צריך לשפר כך שאתה לא צריך לכתוב לי "בגלל אנשים כמוך" אם יש מקום לשפר צריך לשפר וההתבכיינות הזאת בפורום וויכוחי הסרק בינינו לא יביאו את השינוי, בשביל לשנות צריך לדפוק על השולחן ולהרים את התחת מהכסא אבל את זה מעטים מוכנים לעשות ועושים. לגבי מרכז הצעירים, הבעייתיות של המקום ידועה ותראה בזה עובדה קיימת, אתה לא יכול להביא כמה משאיות, כמה מנופים ולהעתיק אותו לעמק שרה ובעיר באר שבע יש בעיה, בבאר שבע אין פארק גדול או מקום גדול בכדי לקיים אירוע בסדר גודל גדול שיתאפשר להריץ עד השעות הקטנות של הלילה.... אני צריך להזכיר לך את תלונות תושבי רמות על יום הסטודנט האחרון? לילה שלם אנשים רבים באזור רמות לא ישנו. אתה לא יכול לכפות מטרד על אוכלוסיה בשביל לשתות בירה עד 4 לפנות בוקר. כאשר אין פארק גדול שהעיריה יכולה להשתמש בו מבלי לשאת בעלויות שכירות של אולם העלויות הולכות וגדלות ושוב אתה צריך לזכור שתקציב עירית באר שבע מאוד מדולל לעומת ערים אחרות בגוש דן למשל, אלו עובדות, עד כמה שכואב לשמוע אותן אלה העובדות וזו האמת המרה עם כל הצער שבדבר. אני שמח לשמוע שיש אנשים שעוד חושבים שבאר שבע יכולה להיות כמו תל אביב או אפילו טובה יותר מתל אביב, כמקום למגורים אני עדיין מאמין בזה אבל כעיר לבליינים, אני כבר מזמן איבדתי את האמון בכך. אתה לא יכול להשוות אוכלוסיה של 300 אלף איש לאוכלוסיה של 2 מיליון איש מבחינת פוטנציאל ההצלחה של אירוע מסויים ולכן יותר קשה למשוך ספונסרים לאזור הדרום בכדי לקיים אירועים בסדר גודל כזה. ולסיכום, מפגע רעש הוא מטרד הקבוע בחוק ולא מדובר בחוק עזר עירוני. חוק עזר עירוני אפשר לשנות ואפשר לנפק אישורים חד פעמיים. היות ויצירת רעש איננו חוק עזר עירוני לעיריה אין אפשרות לעשות ככל העולה על רוחה. העובדה שהרשות המקומית מקיימת גם חוק עזר עירוני על מטרדי רעש היא בכדי שפקחי העיריה יוכלו לאכוף את החוק ולא רק המשטרה. מבחינת הגדרת החוק, החוק הוא אותו חוק.

יקיר85

New member
תתפלא, אבל דווקא יש מקום...

במתחם הביג באזור החניה היו הרבה הופעות, ליד האינטרפול יש גם כן מתחם שהיה בו לפני כמה שנים אירוע גדול ביום העצמאות. ושוב, אני חושב שזה נכון לשאוף להיות יותר טוב או לפחות לשאוף להיות כמו המרכז ולהתפתח בצורה כזו, אם ב"ש רוצה להיות עיר מושכת ושיהיה בה הגירה חיובית זו הדרך, אם נסתפק במועט אז אנחנו נחזור 20 שנה אחורה ונהיה כמו דימונה, אח"כ זה כבר יהיה מאוחר להתלונן...

fireman

New member
מטרדי רעש הוא לא חוק שנקבע בחוקי עזר

עירוניים, מדובר בחוק מדינה. באזור המוגדר כאזור מגורים חלה הגבלת רעש בשעות מסויימות וכן, חלק מאזור העיר העתיקה (המשיק לשיכון דרום) מוגדר אזור מגורים. באותה הצורה שאתה לא יכול לפתוח דיסקוטק בלב שכונת נאות לון אתה לא יכול לפתוח דיסקוטק בלב שכונת דרום, עם כל הצער שבדבר. הפורום בניגוד למרכז הצעירים נמצא באזור המוגדר אזור תעשיה, באזור תעשיה תקנות הרעש שונות מאשר באזור מגורים מאחר ובאזור תעשיה נדרשת הפעלת מכונות וציוד תעשייתי לפעמים גם סביב השעון 7 ימים בשבוע ולכן הם יכולים להרעיש בקרית יהודית ככל שחפצה נפשם. אם למי מהדיירים בשכונת נווה נוי יש טענות והם מרגישים נפגעים ממטרד הרעש מאזור התעשיה הסמוך הם יכולים לפנות למשרד לאיכה"ס ולדרוש לנטר את הסביבה ולהעביר את הממצאים לרשויות הנוגעות בדבר ולפעול בהתאם אך רוב הסיכויים שעוצמת הרעש המגיעה אל הבתים בנווה נוי היא לא כזו שחורגת ממגבלות החוק בנושא. זה שאתה חוזר מהעבודה הביתה רק ב11 בלילה לא אומר שום דבר מלבד שאתה ניגר

nagidy

New member
כל הפרטים על פסטיבל הבירה !!!!!

כן גבירותיי ורבותיי , ההיסטריה חוזרת ! פסטיבל הבירה 2007 יוצא לדרך! עשרות יצרני בירה מרחבי הארץ ומהעולם , דוכני אוכל ייחודי ( סושי , צ'יפס כמו באמסטרדם וכו' ) , יריד אומנים , שידור חוץ של רדיו דרום , בכל שעה עגולה יעלה נציג אגודה להרים לחיים ,מופעי רחוב והופעות של : להקת ה SOUL MESSENGERS העבריים מדימונה, דני סנדרסון בהופעה , תצוגה של חברת הונדה אופנועים וטרקטורונים וכיוצ' . את הפסטיבל מפיק מרכז הצעירים בחברת כיוונים ולו שותפים : עיריית באר שבע , מנהלת העיר העתיקה , הרשות לפיתוח הנגב ,חברת כיוונים , אגודות הסטודנטים של אוניברסיטת בן גוריון , מכללת ספיר , מכללת קיי , המכללה הטכנולוגית , המכללה להנדסה בנגב ע"ש סמי שמעון , חברת מטרודן ורדיו דרום . להתראות בפסטיבל הבירה במרכז הצעירים בעיר העתיקה 28-29/5/07 ! *הכניסה מגיל 18 ומעלה * אם שותים לא נוהגים ! מודעת הפרסום תשלח בקרוב ! לפרטים נוספים : יאיר נגיד - מנהל מרכז הצעירים 057-7955750 , 08-6205000

למעלה