תפסיק להגיד לו להפסיק להיות דון קישוט.
אמנם, לא הייתי בפסטיבל הבירה בב"ש - אבל בתל אביב הייתי, לפני כמה שנים. עם כל הכבוד למרכז הצעירים, לבניין ה"ביזונטי" הזה, אמפי שמכבים את הרמקולים ב11 בלילה ורחבה מלאה בממתינים להכנס לערביקה, הוא לא מהווה שום אטרקציה ושום תחרותיות וכל מה שלא תעשה שם בתחום הבירה - לא יהיה ראוי להקרא "פסטיבל בירה". אם אני ארצה לטעום כמה בירות, בניהן מרפיס, הוגרדן, גינס, הייניקן וכו' - בשביל זה יש בלפאסט, יש מיראז', אינטרפול וכו'- ואני בטוח שמגוון הבירות שיהיו שם יהיה זהה לכל הפאבים הללו. בשביל שזה יהיה פסטיבל בירה עבורי, זה צריך להיות קצת יותר גדול, קצת יותר המוני, הרבה יותר אטרקטיבי . לדעתי האישית, במרכז הצעירים לא ניתן לעשות שום פסטיבל אטרקטיבי, את צעיר במול הם בקושי מצליחים לאכלס , וגם אז, קוטעים את הלהקות בגלל חוק עזר עירוני, Shove it up ur ass. פסטיבל צריך להיות כמו פסטיבל, כמה במות, רחבה גדולה, כמה סגנונות מוסיקה, אטרקציות מגוונות ולא רק בירות, להימשך אל תוך הלילה, שיהיה מעניין וכו'. צר לי, במרכז הצעירים זה כנראה לא יהיה מעניין. ושלא תחשוב, אני לא אפספס את זה השנה, למרות שאני בטוח, לצערי, שאני לא אחזור הביתה מוקדם ומולהב, עם כל הצער שבדבר!