פסח..

שiקiלDית

New member
פסח..

מנקים את החמץ?או שמעבירים מלמעלה למראית עין?יצא לכם לאכול חמץ בפסח?בעלי מחמיר לא לאכול שרויה,אז בשביל המרדנות שלי לאכול מצה במרק זה כבר מספק..

שוקולדית

רוצה מתכון פצצה לקרומנפלקס של פסח זה מצות כאלה עם חלב וסוכר נורא טעים

לפי הכוחות, רק חג הניקיון והסדר

בל תשחית מדאורי מדאורייתא תא לזרוק את החמץ לפח. יר"ש מוכרים את החמץ לגוי, ושאר העם מסתפקין בביטול החמץ או הפסח בלב.

מתבי6

New member
את מתכוונת ``השתנה``

מזה המילה התחזק, במה הוא חזק? הוא השתנה ממה שהיה קודם.

סוג ב

New member
את שואלת ברצינות?

לפני רגע ענינו לך למה את לא מתאימה. וזה בדיוק בגלל שאלות כאלה. אגב- כולם כאן התחתנו עם בני זוג, במחשבה שזה מה שנכון. הבעיות מגיעות אח"כ. לא מדובר פה בזוגות של "מודרנים" כמוך, שהתחתנו והביאו כבר בהתחלה את הטי וי ואינטרנט..

הילה134

New member
את לא נחמדה /tapuzforum/images/Emo7.gif

ואת מכלילה סתם.למה את מגדירה את כל הפורום עפ`י צורת החיים שלך?יש כאן כזה גיוון.כנראה את לא יודעת מספיק על השוהים במחיצתך. את לא חושבת שאדם נורמלי מחפש למסד קשר עם אדם שעונה להשקפות שלו?אם אני `מודרנית` אקח חסיד?לא,נכון?לכן לא ברורה לי ההתרגשות ממצה שרויה..אם את יודעת שאת פתוחה יותר מה לך ולדוס הזה?אז היא הסבירה,והבנתי.את סתם אנטית...

את שמת לב מה את עושה?

זה סוג של מסר שאמור להישלח באישי ולהתלבן ביניכן, ולא כאן. את מעריכה את האווירה, וזו סיבה מספיקה שתתחפפי מפה. בבקשה, בואי בכיוון חברי (לא מתקיף). מה זה "מה לך ולדוס הזה"? עיצבנת אותי. זה שאת אטומה רגשית או אטומה רגשית! את יודעת כמה קשה זה להתגרש? אוףף....

הילה134

New member
לא הבנת אותי!!

דיברתי על בחירה לפני הנישואין.היא אמרה שזה קרה אחרי..זה משו אחר כבררר..

sec op

New member
../images/Emo207.gif לטיהור האווירה ולכבוד חג החירות

שיר מקסים ששמעתי עכשיו ברדיו http://www.youtube.com/watch?v=SP5EfwBWgg0&feature=related והמילים: When Israel was in Egypt’s land, Let My people go! Oppressed so hard they could not stand, Let My people go! * Refrain: Go down, Moses, Way down in Egypt’s land; Tell old Pharaoh To let My people go! 2. No more shall they in bondage toil, Let My people go! Let them come out with Egypt’s spoil, Let My people go! 3. Oh, let us all from bondage flee, Let My people go! And let us all in Christ be free, Let My people go! 4. You need not always weep and mourn, Let My people go! And wear these slav’ry chains forlorn, Let My people go! 5. Your foes shall not before you stand, Let My people go! And you’ll possess fair Canaan’s land, Let My people go!

sec op

New member
תיקון למילים

When Israel was in Egypt land... Let My People Go! Oppressed so hard they could not stand... Let My People Go! So the God seyeth: 'Go down, Moses way down in Egypt land tell all Pharaoes to Let My People Go!' So Moses went to Egypt land... Let My People Go! He made all Pharaoes understand... Let My People Go! Yes The Lord said 'Go down, Moses way down in Egypt land tell all Pharaoes to Let My People Go!' Thus spoke the Lord, bold Moses said: -Let My People Go! 'If not I'll smite, your firstborn's dead' -Let My People Go! God-The Lord said 'Go down, Moses way down in Egypt land tell all Pharaoes to Let My People Go!' tell all Pharaoes to Let My People Go

mik504

New member
היום ב9 בערב שידור חי הופעה של חווה הלברשטיין

אם כבר הזכירו אותה....

למעלה