פסח 2014

Internet Mom

New member
קישורים

לדיון שממש מעל השאלה שלך שבו אנשים מציעים רעיונות
וגם להפעלות לקבוצות בקישורי הפורום
אני עושה מאמץ להשיג הפעלות מוצלחות ולתייק אותן בצורה נוחה וברורה תחת קישורי הפורום... אז אשמח לעוד!

Internet Mom

New member
אולי לרקום על נייר עבה?

אפשר לרקום מצה, או פירמידה... זה קל מאד לרקום על ניירות, עשינו דברים כאלה לראש השנה.
הדבקנו גזירי עיתונים... אפשר גם לגזור צלליות מנייר יפה...

והכי קל- לצבוע דפי צביעה על פסח, לגזור, לקשט ולהדביק על נייר יפה להכנת כרטיס ברכה ממש אישי.

moncha

New member
מגניב רק עכשיו ראיתי שהצעת

הייתי יכולה לחסוך שורה בתשובה שכתבתי..

בגלל שהם כולם ממשפחה אחת,

נראה לי נפלא ליצור פרוייקט אחד של כולם ביחד.

הדבר היחידי שעלה לי בראש הוא קולג'. שיביאו איתם תמונות משפחתיות ויצרו קולג' על קנבס גדול.

גם אנשים דשא יכול להיות נחמד.

צלחות למצות

אני מצרפת תמונה של צלחות למצות מהסדנה שהעברתי לילדים מכיתות ב' - ד' בחופשת הפסח שנה שעברה.
גזרתי מראש קרטון של שישיות קולה. הילדים קיפלו את דפנות הצלחת ובאו אלי להדבקה עם דבק חם. אחר כך שיכבה אחת של רצועות עיתון עם דבק פלסטי. אחר כך מורחים על הכל דבק טפטים. מחכים לייבוש. צביעה + הדבקת מפיות.
לאחר ייבוש אני ריססתי ספריי לכה. זהו פרוייקט שמתחילים אותו ביום הראשון ומסיימים בסוף השבוע.

בעיניין צלחת המצות ועוד רעיון

לא חייבים שכולם יקשטו את הצלחות יעודי לפסח. אפשר להציע מגוון מפיות לקישוט. רעיון נוסף וקבוצתי: הכנת מנדלה קבוצתית שתישאר כמתנה לסבתא. יש מספר דרכים להכין מנדלה קבוצתית. לדוגמא- להכין על גיליון גדול עיגול במרכז ( זה יהיה מרכז המנדלה - הבינדו ) להניח צבעים בצד (גועש, פנדה וכו.) עומדים כולם מסביב וכל אחד בתורו מצייר ומוסיף מוטיב מסביב. מקווה שעזרתי ! בהצלחה

חגית רעיון מדהים מאוד אהבתי

אבל כבר תכננתי עבודה
כבשים מעיסת נייר
בהמשך אצלם וארה
תודה רבה

Internet Mom

New member
חגית... איזה רעיונות שווים העלית...!

פשוט מדהימים! מצד אחד נוח שהכל מרוכז בשרשור אחר, מצד שני קורה שמחמיצים כך רעיונות וזה מתסכל... אין פתרון פלא כנראה!
פתחתי שרשור פעילויות פסח בפורום הורים לפעוטות ואני בטוחה שגם שם ישמחו לראות את התמונות היפות שלך!

Internet Mom

New member
פסח 2014

טוב, לטובת כל מי שייכנס לפורום ממש היום! (כדי למצוא משהו לעוד יום חופש ארוך-ארווווווךךךךךךךךךךךךךךךךך)
אני מקבצת לתוך שרשור אחד את כל הפעילויות והדיונים שעלו כאן סביב פסח!

למעלה