פסח שמח!!!

לאנה

New member
לא, את לא מבינה...

לנשק תחת זה הרבה יותר גועלי, כאילו, בעיטה, אוקיי, כואב טיפה בישבן... אבל עם נשיקה נשאר ריר ו...יאק

לול, אוקיי סיס.

בזאת אני מרשה לך לנשק סאם אס! (לול) תתחילי עם בן פריד? *שורקת בתמימות רבה*|אייקון תמים| (זוכרת?
)

blue dragonfly

New member
הא?

יש לי הרגשה שחבל על המאמץ שלי לנסות להבין את השיחה הזאת......
*ניסקלת*

bubaale

New member
איי וויש יו אה מרי פאססובר! ../images/Emo13.gif

בלאט. חג מעצבן. רק קוראים סיפורים דדלי משעממים, שרים שירים מטופשים על גדיים ושונרות, ואוכלים.
טוב, אוכלים זה לא כל כך נורא.
אבל השאר כן. יש לנו סדר פסח בסגנון הודי השנה. לא ברור מה נסגר עם אמא. אבל הרעיון חביב. עכשיו כל הבית מלא בדים כתומים ואדומים עם עhטורים מעוותים כאלה. אני מתחילה לפחד. מה שכן- בדיוק סיימתי להחביא את האפיקומן. אני כבר רואה הרבה מאוד ילדים קטנים שינסו לשחד אותי היום!
אני עוד אצא בשלל רב מהסדר הזה... Not so bad after all, is'nt it?

Chloe

New member
חג שמייח!!!!!!!

תוכלו הרבה
ותישדלו לא לאכול (
)
ואם תפגשו את
תמסרו לו ד"ש ממני

z O e i

New member
חג שמח!!!!!!!!

תשתו הרבה קולה עם יין זה עוזר לעבור את הליל סדר בשלום
סתם דווקא נחמד פה.

PURPLE CHICKEN

New member
פסייח שמייח../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

גררר... דפנוש כאן!
יאפ, השנה הסדר היה אצלנו (אצלי.
), שנה ראשונה, מזל טוב לנו.
היו כאלה קטעים!
כן, כן, הייתם מאמינים?
גם אנחנו עדיין מנסות לעכל...
אכלנו יותר מדי, אכלנו הרבה יותר מדי, במיוחד אני, דפני סתם משחקת אותה. סתם! אבל אני עדיין אכלתי יותר.
דפני מוסרת שלא רואים עלי. הו וול... אבל הגלידת מנגו הייתה כ"כ טעימה!
לא יכולתי להפסיק לאכול!! או! או! חידוש במשפחתנו ה... אהה... מיוחדת.
מעכשיו, בסוף הסדר, כשכולם על גבול השכרות אם לא עברו אותו, כששרים את "אחד מי יודע?", יש גם תנועות!
או שזה רק אנחנו נורא... מחורפנים?
שיכורים, הא? ולא סתם תנועות, אלא תנועות ממש מקצועיות!
אז זמרים לא נהיה, אבל באמת יש לנו עתיד בכריאוגרפיה!
יאפ, אינדיד. אררר! מצאתי את האפיקומן! בפעם השלישית בערך...
כן כן, אצלנו זה לא ביג דיל למצוא את האפיקומן, המשפחה הפלצנית שלנו טוענת שקיבלנו הורים ומשפחה כ"כ טובה, אז לא צריך לתת מתנה למי שמוצא את האפיקומן... קמצנים.
וכשסיימנו את הארוחה, וואי, זה היה נראה כמו התאבדות המונית!
בטח בגלל השירה...
ברצינות, המפה הכתומה הייתה מלאה בכתמים בצבע אדום דם.
זה מאוד שעשע אותנו.
וכשניסיתי (זאת דפני) לקרוא את ההגדה (אצלנו כל אחד מקריא קצת... רגע, אצל כולם זה ככה?
) אני התחלתי להיקרע מצחוק *בגלל דנדוש
* ובסוף וויתרו לי
... אקיצקץ, לנו היה בהחלט סבבוש, הרבה מעבר לציפיות.
מקוות שגם לכן היה... טוב.
נ.ב.- תקלטו לאיזה מצב התדרדרתי- אימא שלי הכריחה אותי ללכת היום לקנות בגדים לסדר!
מסתבר שאין לי בגדים חגיגיים.
הו וול!
אהה כן, קניתי. חולצה, מכנסיים לא מצאתי.
טוב, צ'תקי עכשיו. ירדן. בלה.

Chloe

New member
אז תדחדשי על הבגדים/חולצה ../images/Emo9.gif

טוב אז ככה- וגם היום החלטתי (שוב...) שאני שונאת גרעינים, זה מגעיל
! אבל יש לציין לשבח את משפחתי, השנה הסדר היה מאוד משעשע... בגלל שסבא שלי נפטר (
) אז כל הדודים הקריאו את ההגדה ביחד, והיה הרבה דברים שאמממ... לא עשינו בדיוק איך שצריך, וזה היה ממש מצחיק
. אבל בגלל שכולם הקריאו... אז העבירו את זה גם עם הדור שלנו... ואני שונאת להקריא, מי יודע לקרא תנ"ך
ועוד בקול
!| אבל אבא שלי כנראה לא היה מודע לכך ואחרי שאחותי סיימה לקרה הוא אמר
"שמרית" ואני התחלתי לגמגם ואכשהו העברתי את זה לאמי היקרה (שהבינה את מצוקתי). אני לא רוצה לפגוע באף אחד...(מהמשפחה ז'תומרת) אבל יש להם אמממ קצת בעיות בקטע של האפיקומן... את האפיקומן הם לא מחבאים כמו במשפחה נורמלית... הם קושרים אותו למישהו ליד ואז צריך לחטוף לו... אבל אף אחד לא חוטף כי זה ממש מציק על היד אז תמיד מורידים מרצון, אז אתם יכולים לנחש שגם אין
וזהו... עכשיו זה נגמר עד לראש-השנה... חג שמייח אברי-וואן!

PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo6.gif

ואני חשבתי שהמשפחה שלי פריקית...
סתם!!!!
כן כן, גם אצלנו הקטע של השירים היה... קצת... אהה... טוב, בואו נגיד שכל אחד שר בקצב שלו, לפעמים אפילו את השיר שלו...
אבל העיקר שהיה שמייח!
והיה שמייח... או, שאני לא אשכח- תודה!

Sweet Misery

New member
חג שמייח! ../images/Emo6.gif

קיבלתי את המתנה הכי טובה - מסתבר שלבן-דוד שלי יש את הפרק ששודר אתמול בארה"ב.
אז הוא צרב לי אותו ואני מאושיירת.

לאנה

New member
נא-אה...

אני קיבלתי את המתנה הכי טובה.
את שני הדיסקים שהכי רציתי בעולם בתקופה האחרונה...
יאפ קלואי מי אמור... קיבלתי את "No Pads, No Helmets... Just Balls" ואת "Good Charlotte"!!!
אני כל-כך חורשת על זה.
ובמקרה לקחתי את הדיסקמן אתמול כי הייתה לי בחילה לפני שיצאנו מהבית וידעתי שזה ירגיע אותי לנסוע ולשמוע American Hi-Fi, ש, דרך אגב, את *קלואי* חייבת לקנות מהתו-השמיני לפני שזה יעלם... "מה זה עושה פה?!"... לול
אז אני ווי, היה לי את הדיסקמן, והיה לי נורא כיף בדרך הביתה...
אז לעלילות הסדר
השנה, כרגיל, אני ובן-דוד שלי *לא זה שנראה כמו ג'ון לנון, זה שנראה כמו בראד פיט
* היינו הסוררים *לא ממש
* של המשפחה והיו לנו את הקטעים שלנו... ואז באמצע הלכנו לראות טלוויזיה עם אח שלי והיה חביב... אוו, והיה את הקטע שמיכ שלחה לי הודעה...
היא כל-כך הצילה אותי! כי הייתי צריכה לרדת קומה... והייתי למטה... ואז אבא שלי קרא לי לחזור למעלה.
אבל היה גם את הקטע שהייתי צריכה להיות למטה, כי הייתי צריכה להרדים את טוּל *אחשלי
* ... היה לי מאוד נחמד, בכלליות. ואני גם לא צריכה לאכול כל מיני מאכלי חג חשודים, כי אני צמחוניה...
ושתיתי איזה בקבוק תירוש...
מה?!
פעם ראשונה שהוא היה לידי כל הזמן!
וסבתא שלי הביאה לי את העטים הכי טובים בעולללם... no more בעיות רישום!
*הדר
* אבל אני עדיין שונאת את ליל-הסדר.
It's such a drag.

4667

New member
אצלנו היה סדר פסח של חינוך מיני...

מוזר, היו רק 6 אנשים, אבל בכל זאת היה נחמד מאוד.... אניווי, למה חינוך מיני? 3 סיבות: 1. יש קטע שרשום "בלה בלה כוֹס שנייה ושותים בהסבה בלה בלה" אז סבתא שלי קראה את זה כוּס... ואז כמוסן שכולם צחקו והיא לא הבינה (כי היא קצת חולה
) 2. אני כבר לא זוכר למה, אבל אבא שלי התחיל להגיד שם כל הזמן ז'. ואז היה איזה קטע של תיאור עם ישראל כמו אישה והוזכרו כל מיני מילים שקשורות לגוף האישה ולאו דווקא לפסח.... o_O 3. לאחר הסדר... שותים קפה ומדסקסים על המשפחה... אבא שלי שואל את סבתא שלי מה השם של הבעל של הנכדה שלה... עכשיו, קוראים לו וינס (אמריקאי) והיא לא ממש זוכרת... הקיצר היא אומרת וֶסת - כמובן ששוב כולם צוחקים והיא לא מבינה.... בקיצר, היה נחמד... והאוכל היה טעים גם כן ! וזהו.

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

לאנה

New member
../images/Emo2.gif

השנה זאת הייתה הפעם הראשונה ששמתי לב לחלק על גוף האישה! ובכלל לא ידעתי שזאת כאילו ארץ ישראל, לא הקשבתי...
סתם ישבתי לתומי ופתאום אני שומעת "...שדיים..." והיה לי מין "צ'ה צ'ינג!" כזה בראש... אבל לא מצאתי את זה בהגדה, היא מסובכת.
מתכון טעים - לפורר מצה בתוך המרק. יאמי.

PURPLE CHICKEN

New member
גמני!../images/Emo6.gif

(שמתי
לעניין השדיים רק אתמול...
) מרק עם קניידלעך זה ה-דבר!
(לחלוטין) ד"א, לאנוש, של מי הדיסק הראשון שהזכרת?
*נסקלת לגמרי* הדר, לאנה- אני שונאת אתכן.
זה לא פייר....
אני... אני... אני עוד לא קיבלת מתנה לפסח!
עוד לא...

לאנה

New member
*אוהבת להסביר../images/Emo9.gif*

הדיסק הראשון שהזכרתי, "No Pads, No Helmets... Just Balls", כאמור, שייך ללהקה המדהימה בעולללם...
טוב, אולי חוץ מבלינק...
ומידטאון...
גם MxPx החמודימים שלי...
בכלופן, זאת להקה כזאאאת מדהימה!
Simple Plan. ירדנושה, אני חושבת שאת תאהבי אותה, כי חוץ מלירון את די היחידה שאוהבת פאנק around here... נכון?
כאילו, את אוהבת פאנק? יכולה לסבול את זה? מעדיפה את זה ממוות בעינויים?
בכל מקרה אני יכולה לתת לך מלא מידע וסטאף וקישורים... אם את מעוניינת.
נ.ב: מרק קניידלעך זה באמת טעים!

למעלה