לנו היה סדר הודי אינטראקטיבי....
תפאורה- הבית של אנה!
אביזרים- בדים הודיים כתומים ואדומים בכל מקום... בתפקיד מפת השולחן- סארי הודי אמיתי! *מחיאות כפיים נרגשות* משתתפים- משפחת אנה המורחבת. *כמה שריקות בקהל....אני מרגיעה אותם בחיוך* תוכן- חבורת אנשים בולסים מאכלים בשריים [לא טוף! לצמחונים שבינינו (בת דודה חורגת שלי, החברה הפייתית היפה שבן דודי החורג הג'גליונר הזרוק הביא מפולין, ואני!
), היו רק תפוחי אדמה מוקרמים, סלט ומצות...
], קוראים מעשיות מטופשות מהגדה, משתעממים וצוחקים. השאלה הגדולה של הערב- מתי לעזאזל צריך לאכול את הביצים במלח???? ולמה????
הבדיחה המטופשת שחזרה הכי הרבה פעמים- "למה אוכלים ביצים במלח? בגלל המים שהגיעו לבני ישראל עד הביצים!!!" חה חה חה...
החלק האינטראקטיבי- ליד כל קטע בהגדה היה כתוב מי יקרא אותו (חוץ מהקטעים שאמא שלי החליטה שאין לה כוח שנקרא, וסימנה עליהם איקס באלגנטיות.....), ולכל איש שני הייתה חידה שהוא היה צריך לקרוא וזיכתה את הפותר במחיאות כפיים נרגשות....שאלה לדוגמא: "למה אוכלים כרפס בפסח?" (זו השאלה שנתנו לי לקרוא מהכרטיסיות.....*משתחווה לקהל*...תודה, תודה, אתם באמת לא צריכים!
) בתפקיד אליהו הנביא- הסבא המסכן של השכנים שנאלץ לבקר אצלנו ולשאול שאלות פסח את הילדים, כעיסקת חבילה בתמורה שסבא שלנו יעשה את אותו תפקיד אצלם..היה משעשע....אחי הקטן היה בשוק... בתפקיד מחביאת האפחקומן- אני! בתפקיד מוצא האפיקומן -כל הילדים...היו איזה חמישה...
הממ...זהו!
היה נחמט בסוף! *כולם מוחאים כפיים* *משתחווה*