פסוריאזיס או - atopic dermatites

ידידי היקר,

STEMS & BRANCHES זהו ענף היוצא צהפילוסופיה הסינית ואינני בקיאה בו על אף שהיה לי מורה שכזה , עד כמה שאני זוכרת , ואשמח אם יתקנו אותי יודעי דבר, מדובר על שילוב של אסטרולוגיה באיבחון וזוהי שיטה שדוגלת בכמה שפחות מחטים. יותר מזה אינני יכולה לאמר אם השיטה תעזור אבל מה שברור לי זה שב 99% ממקרי הראות בכלל ואוטפיק דרמטיטדס בכלל הטיפול הוא ארוך מאוד 12 טיפולים הם רק תחילת הדרך - כך בחשבון ותברר כמה עולה לך אח"כ אצל אותו מטפל. דבר נוסף שאני ממליצה הוא לשקול לגשת למטפל רב תחומי ולא דרך קופ"ח , אני בדרך כלל לא עושה זאת , אבל הפעם זה נראה לי חיוני ולו רק מהסיבה שרק דיקור לא יעזור ויש צורך בשילוב של צמחים , תזונה ולעניות דעתי גם טיפול במגע ועבודה נפשית. הכל כמובן לשיקול דעתך, ובכל מקרה בהצלחה, יעל

freearth10

New member
כל הכבוד!

זאת כבר התחלה טובה!!! אני
שהחלטת להתחיל לקבל טיפולים אלטרנטיביים. לא מכירה את שיטת הדיקור, אבל אני מאמינה שאתה צריך להתחיל לטפל בשיטה שנראית לך ביותר ובמטפל אליו יש לך הכי הרבה אמון. מאיה

מאיר72

New member
STEMS & BRANCHES

זו הרפואה הסינית העתיקה, שיטה זו עובדת בד"כ על מחט אחת או מספר מצומצם מאוד של מחטים, נכנסים לרמות אנרגטיות מאוד עמוקות ובד"כ לא רואים שיפור מייד אבל התהליך עמוק וחזק. תשאל את המטפל אם הוא מטפל גם בצמחים, אני יודע שרוב המטפלים בשיטה זו למדו צמחים, כך שמן הסתם הוא יוכל לתת לך טיפול בנוסף עם צמחים. רפואה שלמה

למעלה