פסוריאזיס או - atopic dermatites

רמייי

New member
תודה אסתי על התמיכה !!

אבל האם המילה קינסיולוגי משמעותה קונבנציונלי או מה? אז אם לא אז אשמח לשמוע את משמעותה המלה? ומה משמעות המילה ביורגונומי? נשמע שילוב מעניין אגב !! :) ותודה !!

פסוריאזיס ואטופיק דרמטיטיס

בראיה המערבית - אינם אותה הבעיה והטיפולים שלהם שונים . גם בראיה הסינית אטופיק דרמטיטיס מקושר פעמים רבות יותר לחסר דם וחום חסר עם מעורבות של חולשה בראות וסטגנציה בכבד ופסוריאזים לחום בדם וחולשה של הראות והקשר ללב. הנה כמה תשובות בנושא פסוריאזים ואטופיק דרמטיטס ואם יהיו לך שאלות נוספות אשמח לענות

רמייי

New member
וואוו - המון מידע יש כאן ! תודה רבה

תודה רבה יעלי ואת קישרת אותי להמון מידע שהוא חיוני אבל קצת מבלבל גם. הרופאה הראשונה שזיהתה אצלי את הבעיה והיא רוסיה במקור - לא יודע אם זה קשור - אמרה לי שאני סובל מאטופיק דירמטיטיס והיא טפלה בי בהתאם לכך ואף פעם לא הזכירה את המילה פסוריאזיס. והיא רשמה אז אולקום לפנים ומעליו לדילול הריכוז אדרמה. וקרם על בסיס קורטוזונים דל ריכוז ששכחתי את שמו כע וזה לשאר חלקי הגוף. וגם סידאלין למניעת גירוד. והמליצה על אימול לאמבטיה. אחרי תקופה מסויימת אני נמאס לי מהבעיה הזו וכל התרופות האלה ואז חיפשתי דרך להיפטר מכך ופניתי לרופאה אחרת אשר שלחה אותי לטיפולי במכון פובה לקרינה חלופית לשמש והרופא שם החליף לי את התרופה שעל בסיס קורטוזונים לגוף לאקוזום. והשאיר את השאר. ובמכון הזה הם כל הזמן קראו לבעיה שלי בשם פסוריאזיס דווקא. ואני עד עכשיו לא ידעתי שפסוריאזיס ואטופיק דרמטיטיס זה שני דברים שונים. חשבתי שאחד זה השם המדעי והשני העברי או משהו כזה. אני מתחיל לחשוד שאחד מהצצדים אם כך לא מזהה את בעייתי במדויק!!! אבל אחרי תקופה של שלושה חודשים בפובה הגוף שלי נראה רע מאוד בהמון דרגות ממה שהיה ואז הוא הסיק מסקנה שכנראה טיפולי הפובה לא טובים לי והפסיק אותם. ועל מנת לייצב את מצבי רשם לי תרופה לשבוע (דרמובט) אשר עזרה לי מאוד לתקופה של שבועיים בערך. אבל אז באה הידרדרות גדולה ומהירה אחורה ואז רשם לי כדורים (פרדיניזון 20 גרם) - שבוע כדור וחצי ועוד שבוע חצי כדור ואז מצבי השתפר ואז הוריד את המינון לחצי כדור לעוד שבועיים ואני מחר נפגש אותו אגב ומצבי חזר קצת אחורה ואני כל הזמן משתמש גם באלוקום והאדרמה לפנים ובאקוזום לגוף ואימול לפעמים. אני מחפש לגמור עם הבעיה בכלל ואני מודה שהיי צצה בתקופה שהייתי בה לחוץ רגשית ואולי נפשית גם אבל אצלי זה דבר שכיח אז למה לא צצה מקודם גם. האם הטיפול שאני מקבל אותו היום טוב לי? או מה לעשות? מבחינת תוצאות ברור לי שזה לא טוב לי אגב !! וזה פסוריאזיס או אטופיק דרמטיטיס אצלי - אני מחר עומד לברר עם אותו רופא שטיפל בי בפובה !!! תודה רבה שוב על המידע שנתנת לי ואשמח אם תבהירי לי עוד את התמונה!!

../images/Emo101.gif

היי רמיי, אתה היום מקבל סטרואידים וזה כבר לא טוב. אולי כרגע, אין ברירה, אבל אתה חייב לעשות משהו עם עצמך. פסוריאזיס היא תגובה יותר חזקה לבעיה קודמת:התקרחות, כאבי גב עליון, השמנה, לחץ דם גבוה, בעיות בשקדים... שלהם לא הקשבת ולקחת אותם כחלק מחייך. אם אתה רוצה להפסיק את כדור השלג הזה שלא יעצר בפסוריאזיס - היגיע הזמן להתייחס גם לרגש.גם למתח. מאיה

אסתי123

New member
../images/Emo45.gifמסכימה

עם מאיה. סטירואידים עוזרים כרגע ,אך יש להם השלכות ארוכות טווח מזיקות ביותר עדיף למצוא פיתרון אחר. לרפי רוזן ז"ל, תיאוריה שלמה על פסוריאזיס. ניתן לקרוא עליה בספר שלו שנקרא "וודו" נשמע מיסטי אבל אינו כזה { לפי עניות דעתי}. בהצלחה בכל דרך שתבחר.

לרמי שלום יש פתרון טבעי וייעיל

בשיטת הבריאות הטבעית ניתן ביעילות רבה ע"י תזונה מתוכננת ואורח חיים בריא לתת לגוף את היכולת לפתור את בעייתך היכנס לקרטיס האישי של דליה ודוד צור קשר ונשמח לעזור לך

רפי עשת

New member
מיילא הטעות - לסייע ע"י הפנייה

ישירה לכתובת שלהם זה לא סיוע אלא פרסום.

ידידי , אתה חדש פה..../images/Emo8.gif

דליה ודוד הם " אורחים קבועים" שמוכנים לעשות הכל בשביל מעט פרסום.. אין פעם שהם לא מצליחים להעלות את חמתם של חלקינו.. לרב אני מתבוננת בהודעותיהם בחיוך רחמים.. עזוב , תתעלם, זה יעבור..
יעל

חיוך ורחמים ע"י רפואה פוגעת

ליעיל קליימן את מוכרת רפואה הפוגעת לנו הבריאות המונעת חיוך ורחמים על אלו שמימנו את השכלתך למכור בשיטות הטיפולים ברפואה השלמה והמשלימה השליות לאנשים הזקוקים לבריאות ואכות חיים באושר דליה ודוד מאחלים לך רפואה שלמה

רפי עשת

New member
יש רבים כמוכם, שזרה להם הדרך,

של מתן העיצה בלבד. לכן רבים תקפוני, כשהצעתי בפורום, ללא תמורה כספית חומרית וכו', כמה דרכים להקלה על כאבי-גב. אבל - רובנו מבקשים לסייע כדי... לסייע ולא כדי לקבל תמורה נוסף לסיפוק שבסיוע!!

מאיר72

New member
מה בדיוק פוגע ברפואה סינית?/הומאופת

יה?/רפלקסולוגיה? וכו'? גם רכב צריך להיכנס למוסך לטיפולים שוטפים בנוסף לדלק שהוא מקבל! ותסלחו אבל אתם זוג שרלטנים אשר אינים מבנים את הרפואה המשלימה (ורחמא ליצלן) גם לא את הרפואה הקונונציונלית שלמרות שאתם נגדה הצליה/מצילה ותציל חיים של אדם/בהמה וכו' בכל רגע נתון בהצלחה מרובה, קצת יותר מכמה זרעים שאני אתן לאדם שעומד לקבל התקף לב. אור זה מה שאתם צריכים (וגם מכה קטנה בראש לא תזיק במקרה שלכם!)

דליה ודוד, אולי פעם אחת תסבירו

בפורום, בצורה מסודרת, מי אתם ומה אתם? ולמה אתם מסרבים לתת עיצות בפורום?

אתה מתכוון אלי?

או אל דליה ודוד? הם טוענים שיש להם משהו שנראה כמו תרופת-פלא. בפורום הזה, כל העולם והאח שלו (וגם אני) מבקרים אותם, אבל הם אף-פעם לא הסבירו מה, בעצם, הם עושים. הם גם לא הסבירו אף-פעם מדוע הם מסרבים לשתף מידע בפורום. זו הזדמנות טובה להזמין אותם להסביר, כי אולי יש להם משהו לספר. למען הסר ספק, ביקרתי באתר שלהם. נשארתי עם יותר שאלות מתשובות. דוד

רמייי

New member
עדכון מדוייק לגבי מצבי !! תנו דיעה!

קודם כל תודה לכולם על העזרה ועל ההיענות. אתם אגב לא צריכים לריב בגללי :). ועכשיו לעיקר: 1. מפגישתי עם רופא העור אתמול ידעתי בוודאות שיש לי אטופיק דרמטיטיס ולא פסוריאזיס. אני אגב בכלל חשבתי שאלה שני שמות לאותה מחלה. 2. נפגשתי היום עם רופא ממיין ברפואה המשלימה של קופת חולים ואחרי שראה את מצבי והתייעץ גם בטלפון עם הרופאה שתטפל בי בעתיד אז המליץ לי על: דיקור סיני בשיטת גזעים וענפים - STEMS & BRANCHES. 12 פגישות - אחת לשבוע במשך 3 חודשים כמובן. בעלות אגב לפי כרטיס משלים של 78 ש"ח לפגישה. שאלתי כמובן לאור העדכון הזה לגבי אבחון מחלתי המדוייק : מה לעשות בדיוק? האם שיטת הטיפול הזו אשר הוצעה לי כדאית למצבי והיא תעזור לי או מה דעתכם בור מומחים לדבר. ומה בדיוק השיטה הזו אם תוכלו להסביר לי בבקשה. האם להפסיק את הטיפול הרגיל שאני לוקח כיום ע"י אלוקום לפנים ואקוזום לגוף שיוחלף באקוא קרם כנראה כי כבר לא מכינים אקוזום בבתי מרקחת. מה את אומרים? והאם זו הדרך האידיאלית לטפל באטופיק דרמטיטיס שיש לי אשר התפרץ לפני שנתיים וחצי בערך ואני כיום בן 29 וחצי והייתה לי אסמה מלידה אשר פחתה עם השנים וכיום היא לא מורגשת. אשמח על שיתוף הפעולה שלכם ותודה רבה לכם מראש.

למעלה