פסוריאזיס או - atopic dermatites

רמייי

New member
פסוריאזיס או - atopic dermatites

אני בחור בן 29 וחצי. סובל מזה שנתיים מבעית עור שנקראת atopic dermatites או מה שנודע לי לאחרונה בשם פסוריאזיס. הבעיה התחילה באיזור הפנים בהתחלה ע"י אודם וקסקסים וגירוד גם בקרקפת ויובש. וטיפלתי בבעיה זו רק לאחר חודשים או שלושה מהתחלתה לפי חוות רופא עור ע"י קרם אלוקום + קרם אדירמה מעליו לדילול הריכוז שלו. וזה עזר איכשהו והקיל הרבה אבל לא פתר את הבעיה. אבל זה לאחרי תקופה התחילה לעבור לגוף לאיזור הידיים והכתף והחזה והבטן ואחרי זה גם קצת לרגליים. ואז התחלתי למרוח בנוסף לנ"ל גם על הגוף קרמים אחרים וקיבלתי כל מיני כדורים נגד גירוד וזה גם לא עזר. ואז הופניתי לטיפולי פובה (מכשיר עם קרני שמש) ושם טופלתי 3 חודשים אבל מצבי הדרדר דווקא בסוף תקופה זו ואז החליט הרופא שכנראה זה מזיק ולא עוזר ושכנראה הגוף שלי לא מגיב טוב לשמש דווקא. ואני עדיין משתמש בקרמים לפנים ולגוף ולפעמים גם כדורים כדי לייצב את המצב ולחזירו לתקופה הטובה ביותר וזה לפעמים משתפר ולפעמים חוזר אחורה. אני מחפש פתרון נוח יותר ויציב והופניתי ע"י ידידה טובה אליכם במטרה שתעזרו לי בדרך אחרת שאולי תביא לתוצאות טובות יותר מעכשיו. ותודה רבה לכם מראש. ותודה לידידתי הטובה גם :)

רמייי../images/Emo24.gifתרגיש טוב!!

טוב- אני זו הידידה הטובה
אז פורום יקר- המומחים ביננו- נא לעזור לרמייי , זה פשוט עוול מה שטיפולים קונבינציונליים גורמים לו והניסויים שמבוצעים עליו!! משהו שהוא לא הזכיר לדעתי חשוב מאוד מאחר ומחלות עוד מאוד קשורות לריאות בגדול!!! אז הוא סבל מאסטמה מגיל קטן מאוד ורק עד גיל 17-20 הוא נפטר ממנה-אם אני לא טועה!!! רמייי תתקן אותי אם טועה! רפואה שלמה וכל טוב

freearth10

New member
רמיי, ברוך הבא ל../images/Emo82.gifנו

אבל מי שיכול לעזור לך יותר מכל - זה אתה בעצמך. אז את הצעד הראשון עשית ואם אתה באמת מוכן להשתנות ולקחת אחריות על חייך ורגשותיך - אנחנו כאן כדי לעזור לך, במילה של הבהרה, בטיפ כזה או אחר, אבל בפסוריאזיס צריך לטפל ולא דרך האינטרנט. מחלות עור בכלל מצביעות על חרדה,פחד, תחושה של איום. זה מתחבר מאוד אל האסטמה שמייצגת פחד מהחיים, חוסר יכולת לנשום בכוחות עצמך(לא פעם עקב אהבה חונקת). חשוב מה קרה לפני כשנתיים לפני הופעת הפסוריאזיס. האם היה איזשהו משבר בחחיך (זוגיות, לימודים,עסקים, טיולים), או חשש גדול מאוד לקראת ארוע ממנו חששת מאוד, חששת שתפגע. הרפואה האלטרנטיבית יכולה לעזור לך להוריד את המתחים, לפתוח את החסימות. בידך השלט. אם תרצה תלחץ עליו ותנטרל אותו ותבחר לך שלט אחר שמתאים לך היום יותר. מאיה

רמייי

New member
יש משהו במה שאת אומרת מאיה

קודם כל תודה על העזרה. שינית לפרוטוקול אז יש לי אסמה מלידה והיא הייתה קשה בילדות אבל דאכה עם הזמן שכמעט בגיל 17 - 20 היא הייתה מינימלית ויש לי עדיין אותה אבל ממש ממש זעירה מאוד וגם אני לא מאלה שעושים מאמצים פיזיים ביום יום אז היא לא מורגשת בכלל. לגבי מה שאת אמרת אז באותה תקופה התחלת ללמוד קורס של שנה בהנדסת תוכנה וכן בתקופת התחלת הבעיה הבריאותית התחיל אירוע שחששתי ממנו ומהתקדמותו ומתוצאותיו דבר אשר העיב על ביצועיי ועל רגשותיי מאוד מאוד ואני לא יודע אם יש לזה קשר עם המחלה שהתחילה להאיץ אט אט. אני יודע שאי אפשר לטפל בבעיה זו כאן אבל רציתי לשמוע לפחות חוות דעת או הפנייה של אנשיו שיודעים בדבר. אני ניסיתי עד עכשיו כמה תרופות וטיפול אחד ברפואה הקונבינציונלית וזה לא ממש עוזר אז לכן פניתי לרפואה המשלימה בעצת ידידה יקרה. אני מקווה שמה שהוספתי מבהיר יותר את התמונה. ואני שוב מחכה לתמיכה. תודה רבה שוב.

רמייי

New member
שכחתי לציין שסבלתי מאסמה מלידה

נולדתי עם בעית אסמה בריאות וסבלתי ממנה קשות בילדותי אך היא דאכה עם התקדמות הגיל והיא הייתה זעירה מאז גיל 17 - 20 והיום אני בן 29 וחצי והיא כמעט ולא מורגשת. רופאת העור שהייתי אצלה אמרה לי שייתכן שהאסמה עברה אצלי מהריאות לעור. היום לצורך האסמה אני לוקח שתי שאיפות בודיקורט טורבו בלבד ואני מרגיש די טוב מבחינת הנשימה.

freearth10

New member
הכל מתחיל להתבהר

וסתם שאלה: מה הקשר שלך לאשת סתיו. לי אתה נראה כמו מר סתיו בכבודו ובעצמו
... סתיו זמן האסיף- זמן לאסוף הכל פנימה. עשב האדמה (העור) מתייבש. וזה הזמן לארגן את כל האנרגיה שלנו ולמקד אותה. הריאות שלך היו חלשות. לא היה בהן כוח לחזק את העור ואת האויר. העור והאוויר מגינים על הכליות ולכן אם אתה רוצה למנוע מעצמך פחדים ובעיות במערכת הכליות והשתן זה הזמן להתחיל בטיפול. אני ממליצה לך בחום רב טיפול קנסיולוגי, אבל כל טיפול בו תבחר יתחיל לקלף את הקליפות שצברת עד היום. יוגה, תרגילי נשימה ומדיטציה מכל סוג נראים לי מתאימים ביותר. אבל אל תוותר על טיפול טיפול. מאיה

מאיה:) הלוואי וסתיו שלי היה מנסה

להתעניין באמת ברפואה משלימה:) רמייי הוא ידיד נפלא-והלוואי ויקח את עצמו לידיים ויגש בהקדם לשם תחילת טיפול משלים שיכול לעזור לו!

freearth10

New member
אבל הוא עשה צעד ראשון

פנה כאן אל הפורום וזו כבר התחלה. אז יש תקווה, אף פעם אל תוותרי עליה.
מאיה

רמייי

New member
ידידתי שלום!!!

אם אני לא מצליח בכך אז אשמח אם תקחי אותי את בידיים שלך !! :)

רמייי

New member
אשת סתיו ידיה יקרה :)

ואני לצערי לא מתיימר להיות מר סתיו :)) בהצלחה למר סתיו האמיתי בתפקיד! ותודה שוב על העזרה ואני אחשוב על צעדי בעתיד !! מעניין אם אשת סתיו מוכרת לך מאיה? להתראות !!

tmtm26

New member
פתרון מדהים לבעיות המתוארות בכתבה

שלום רמיי - מעניין שמי:יורם קראתי את הכתבות שלך ורציתי ליידע אותך אודות תוסף מזון נוזלי שהכרתי לפני שלושה חודשים המסייע מקל ואפילו מעלים בעיות מהסוג שתארת. בתחילת התהליך הייתי ספקן ויתכן אף ציני אודות היכולות המשויכות לתוסף. היום אמונתי בתוסף - טוטאלית. אנשים סביבי עם בעיות עור - מעיקות וללא פתרון,עם בעיות אסטמה קשות החלו לשתות את התוסף והבעיות נעלמו כלא היו !! או כפי שאמרה קרובת משפחה לאחר כשלושה שבועות: " נולדתי מחדש" אשמח להכיר לך את התוסף - לגבי הוא מאפשר שוב להנות מהפריחה באביב לאחר שבמשך למעלה מארבעים שנה נבצר ממני בשל אלרגיה ללא הקלות. אני ממש רואה שליחות בפעילותי זו,להקל על אנשים באמצעות תוסף מדהים זה המגיע ארצה מקנדה. יורם נצר 053-694774

התוכל לפרט, על מה ולמה...

מן הכתוב, מדובר באינטרא, השאלה למה זה מסוכן? היום בדיוק חשבתי לרכוש עבור אימי אחד. אשמח לפרטים נוספים.... שמע ישראל ה' אלוהינו ה' אחד

אסתי123

New member
פסוריאזיס

בוקר טוב רמיי. פסוריאזיס הוא אגוז קשה לפיצוח. יש לי נסיון קינסיולוגי רב בטיפול בו כשהתוצאות הם הפגה משמעותית במחלה- ממש נשירת כל הקשקשת וצמיחת עור וורוד , חדש, אך לצערי לאחר תקופה מסוימת, הענין חוזר. כרגע אני מציעה לך לעבור שילוב של קינסיולוגיה עם ביורגונומי. לשילוב כזה יכולות להיות תוצאות אחרות בהחלט. איך שלא יהיה בהצלחה!!!!!!!!

סתיו ג

New member
פסוראזיס

אני לא שותפה בפורום אבל ראיתי את השאלה. לי היה פסוראזיס לפני כשנתיים. כל הגוף היה מלא בכל האברים. התקלפתי והייתי אדומה ומה לא. ניסיתי את התרופות הרגילות, שהקלו אבל לא ממש עזרו. ואז התחלתי לשתות תה קאלי של חברת סאן ריידר , ליטר בכל בוקר על בטן ריקה. התחלתי ללמוד רייקי, והפלא ופלא הפסוראזיס אחרי כחודש ללא תרופות נעלם. ועד היום לא חזר (בלי עין הרע). הפסוראזיס כמעט תמיד נוצר מלחץ, מתח אצלי מה שהעיר אותו היה מעבר דירה. צריך פשוט להרגע ולהתחבר לגוף. ועוד עיצה שנתנו לי, לא למרוח את המשחות בעצבים, תוך כדי קיטור, לקבל את הפצעים והקילופים ולמרוח באהבה. לא להלחם במחלה כי זה רק מגביר את המתח והלחץ. בהצלחה

רפי עשת

New member
בדיוק!! אחד מהגורמים - מתח נפשי,

לכן חשוב לעבוד על הנפש. רק אח"כ לבדוק טיפול אחר. מאידך - ברור שאין תרופת פלא. אט-אט, נסה להרגע אני מציע לימודי יוגה, המשלבת מדיטציה ותנועה. אז יותר קל להיכנס פנימה ולהרגע. זה יותר מבטיח מנסיון המדיטציה הנייחת, הדורש יותר ניסיון.
רפי עשת - עיסוי רפואי

רמייי

New member
תודה רבה ואת נתנת לי תקווה כרגע !!

אנסה את עניין התה ואשתדל שלא לקטר ולעשות זאת באהבה. מה זה רייקי אגב שהתחלת ללמוד אותו?

למעלה