פסולת מאגית

תמיר302

New member
פסולת מאגית

אההם לא מצאתי לזה שם טוב יותר- אני מדבר על נרות, בובות וכו' שמשתמשים בהם בכישופים. מה עושים בהם לאחר שמטרת הכישוף התגשמה? זורקים לפח? קוברים באדמה? (נרות לא יזיקו לאדמה?). מה אתם עושים?

Diableror

New member
מה שאתה מרגיש נכון

בד"כ עדיף לתת לנרות להגמר,כך שזה לא הבעיה. בכל אופן,לזרוק לנחל,לשרוף,לקבור,להעיף ברוח וכ'ו..מה שאתה רוצה :) Diableror

ToryMaster

New member
אני שומרת הכל

זה כמו ספר צללים פרקטי
בשקיות נפרדות, במחבוא במחסן (דוגרי, זה לא שמישהו יודע מה יש שם)

האפור

New member
אשכרה ספר צללים פרקטי...

שמעתה את המשפט "תמונה שווה אלף מילים"... אז תחשוב כמה שווה בובה:)

TaPanta

New member
אני לא חושב שיש לזה שם טוב יותר

מהשם שנתת לו כרגע זה מזכיר תעשייה גרעינית או משהו:>

ToryMaster

New member
מה פסולת בזה?

אם כתבת משהו, ובעריכה הורדת חלק ממה שכתבת, הדברים האלה הם פסולת? שאריות, אולי, אבל לא פסולת.

תמיר302

New member
שאריות

זה אכן ביטוי מוצלח יותר. לא התכוונתי לפסולת במובן השלילי, של זבל ולכלוך. אלא במובן של תוצרים של הכישוף, שפשוט נותרו. כפי שאמרת, שאריות.

RainBird

New member
צמחים ישנים- לדשן, שאריות של נרות, אני מתיך ויוצק עליהם שמנים ומכין נרות חדשים- שברים של קריסטלים, לעציצים ולאדמה ובסוף הכל מחזורי. למאגיה אין פסולת כי בטבע אין פסולת, מה שישן מזין את החדש. מעגל אין סופי. וחוץ מזה, פחות כסף. ארדן.

Thanos

New member
זה לא הורג את הצמחים?

שורשים נסתמים עם השעווה ואז אין מים לצמח והוא מת? למה לא לזרוק הכל לפח אשפה וזהו? ממילא זה לא ישנה איפה אתה שם את הדברים כשקת'ולהו יבוא וישליט כאן את רצונו.

RainBird

New member
הבנת הנקרא: אני משתמש רק בצמחים הישנים בתור קומפוסט. את השעווה אני שומר ומכין ממנה נרות חדשים.

Thanos

New member
זה לא אני שמתסיס את הפורום

זה הפורום שמתסיס אותי

nivinivini

New member
בתכלס זה החלק הכי חשוב באקט

איך שאני רואה את זה. השלב הזה זה הנעילה. מכאן העוצמה משתחררת ועוברת הלאה ליעד (או לחוסר יעד).

למעלה