פסגת הרגש

פסגת הרגש

פסגת הרגש מעבר לפסגות שחצצו ביננו מבעד לנתינת הרגשות מצאנו שם את שנינו מתמכרים לגל של תחושות בכדי לתת מיכולת הנתינה לגלות את ניצוץ האהבה ולפרוץ את מחסומי גבולות ולדעת ללכת בעקבות הרגשות בסינוור מהפנט , ברגע של קירבה לדעת שזה הרגש שקרוי אהבה

פסגת הרגש והאהבה

וברגע שאנו מוצאים אותה קשה להיות בלעדיה
אז שמרו אותה חזק בליבכם ששום דבר לא יעלם
מעבר לימים וללילות אתם נזכרים באותם ניצוצות
של התחלת הקשר ובנייתו ובכל יום גורמים לעליתו בעוד חיבוק חיוך נשיקה
בעוד החסרת פעימה שתמיד תיהיה בליבכם אהבה
ושתיהיה הדדית באותה מידה

כן חתולון , הדדית

הרגש של האהבה לדעתי צריך להיות הדדי עם הערכה אוהבת עם מילה מפרגנת ותומכת שיהיה עם מי להתייעץ ולדבר בכל אושר או משבר ברגע שאהבה היא חד כיוונית היא לא נעימה ומכאיבה אז בואו ונאמין שברגע שנאהב אנשים אחרים הם גם יחזירו לנו רגשות אוהבים ואז האושר והשימחה תיהיה בפנים וניהיה כולנו מאושרים

חתולון*

New member
שבלולעעעעעעעע

את תכוונת דברייך בצורה יפה ומסתובבת בינינו, לא שפופה התאקלמת יפה, כותבת ברור ואצלך הכל מסודר וצרור את הדו-סטריות, בונים לאט ובאהבה אחרת עלולה להיות תגובת אכזבה יש ולפעמים מטפסים על ההרים העיקר שנהייה כולנו מאושרים

חן (*_*)

New member
שבלולה, משהו שכתבתי על חוסר הדדיות

באהבה, או- אהבה חד צדדית. (משהו ישן מתוך הארכיון שלי) אהבה חד צדדית ניסית פעם לתת למישהי את הלב ? הרגשת פעם, מה זה באמת להתאהב? לאהוב כמוני, בטירוף? עד לכאב ? או אולי, אתה פשוט מפחד להתאהב? אתה לא רוצה לקחת סיכון, אתה מפחד להתמסר לגמרי? אתה חושש לגלות מי אני? אתה חושש ממשהו, שהרי... אם לא, היית מתנהג אחרת, היית מתאהב בי כבר מזמן, היית אומר משהוא, באמת, או לפחות נותן לי סימן. אבל אל דאגה אינני כנועה לא אתייאש מגעת לך בנשמה למרות....שהיא מוקפת חומה איזו מין חומה זאת? חומה של פחד, אכזבה או אדישות? תן לי רמז, תן לי אות, עזור לי, אינני יודעת לפרוץ חומות.

לחן דברייך נכונים

לפעמים אהבה וחוסר הדדיות יכולה לפגוע באחרים להשאיר אותם עם לב שבור , ששום דבר לא ברור מפחדים , מתאכזבים , נפגעים , אדישים ויש כאלה שפשוט לא מוכנים לאהוב חזרה , כדי שלא תיהיה פגיעה ולדעתי בכל אהבה יש רגעים מאושרים ויש גם פחות שמחים ולכן מה שאנו צריכים זה המון הבנה והקשבה כי כך אפשר לבנות קשר נפלא ולפעמיים צריכים ביחד לשבור את החומה כדי שלא תיהיה הפרדה להבין לתת ולקבל בחזרה הלוואי ויהיה לכולנו את הדרך וההכוון לחדור לליבה
מי ייתן וכולנו ניהיה מאושרים עם המון אהבה לכולם

למעלה