פסגת האושר

t o t a l

New member
פסגת האושר

שישי בבוקר. מתעורר בעצלתיים. יושב מול המחשב עם קפה וסיגריה. מציץ בכם, מציץ בעיתון. קם להכין עוד קפה, מדליק עוד סיגריה. מחייך לעצמי. נזכר בליל אתמול. מאושר. איזה לילה נהדר היה לי. ערב קסום. ערב של של שלווה ואושר. הגעתי בערב הבייתה, מאושר על השבוע הזה שנגמר. אפילו הספקתי לעבור אצל ההורים ולשבת על צלחת מהבילה של מרק סמיך, עשיר, רותח וחריף. בבית הדלקתי מזגן, על הכי חם שיש. והתקלחתי שעה בכי רותח שיש. ועמדתי שעה במטבח, והכנתי לי קדרה ענקית של מאכלים כאלו "חוקיים" [נדמה לי שזה נקרא ירקות], ככה שיספיק לי לכל השבוע. ואחר כך התחיל המשחק. והדלקתי את המערכת על מנת לשמוע את מכבי מכל הכיוונים. והתחממתי במזגן המחמם. והתחממתי בעשן הסיגריות שלי שנגמרו בשרשרת. והתחממתי לאור הצהוב המהמם הזה שפיזז מול עיני. ונגמר המשחק המענג הזה. והתחלתי לראות סרט. והרשתי לעצמי להרדם מולו. ונכנסתי למיטה לא לפני שכיוונתי את השעון לחמש בבוקר. ונרדמתי מייד מחבק את הכרית הגדולה שלי. והתעוררתי בחמש. וחייכתי לעצמי באושר גדול, ביודעי שהיום... היום לא צריך לקום והיום אפשר להמשיך לישון. והמשכתי לישון והתעוררתי עכשיו. אושר גדול.

ל י M ו ר

New member
פסגת האושר../images/Emo39.gif

וואלה אחרי חודש וחצי שלא ידעתי מה זה יום שישי ככה להתעורר ולתת לשעון מכה כזו שאומרת-שתוק היום לא קמים בזמן! לתת לקטנה שלי להתפנק עד שמונה במיטה, ללכת לגן בשנטי ולמצוא זמן לעמוד ולראות את כל העבודות שלה שתלויות על הקיר. להכין לה את המרק שהיא אוהבת ולחכות לפנים המתוקות מחייכות שסוף סוף אמא באה להוציא מהגן. פסגת האושר

יערית

New member
../images/Emo6.gif

פסגת האושר שלי{הבוקר}-להכין את התפריט לארוחת ערב שישי ואחר כך ליישמו,זה צריך להיות מעניין,ארוחת ערב מרוקאית משולבת בפרסית. אחר כך...ממממ המעדן עצמו

יערית

New member
לא רק

יש גם מרק חורשט מיוחד שתורגם מהאתר האירני על הבוקר

t o t a l

New member
אולי תשמרי לי את התפוחי אדמה של האו

אולי תשמרי לי את התפוחי אדמה של האורז? רררררררררררררר יאמיייי

יערית

New member
בזמן אחר בחיים אחרים

אתה לא מתאר לעצמך מה הייתי אני יכולה להרשות לעצמי
אני מאשרת לך!!!

deena

New member
אושר זה

שעכשיו חזרתי הביתה, סיימתי כמעט הכל. שלחתי את הילדה לבי''ס (אבא לא בא לקחת אותה אתמול, בכלל, לא טרח להודיע שלא יבוא) הייתי ב2 שעורים גב אל גב בסטודיו C. הלכתי ברגל לסופר, חזרתי ברגל הביתה. עוד שעה- שעתיים אתחיל לבשל. ועכשיו, אזחל לי למיטה- לישון. זה אושר.

אין מקום אחר...

כמו להשקיף על העולם מעל פסגת האושר.. נ.ב אויר הרים אומרים צלול כיין... עשן סיגריות זה סמיך..

t o t a l

New member
וואלה

בטח יש לך גם כזה אחד גדול יותר ואת גם משתינה יותר רחוק.

N D R

New member
תעשה טובה

בפעם הבאה כשאתה מתעורר בחמש במיוחד בשביל לחזור לישון, שלח לי צלצול שגם לי תהיה מנת אושר. ומה הייתה מנת האושר שלי שלי מהבוקר? לקום בשבע ולהסתכל על השעון ולדעת שזהו זה, להעיר הילדות, להכין כריכים ולהתחיל במלאכת הזירוז לבית הספר, לצאת על הדקה התשעים ותשע, לנסות לקמבן את הרמזורים בדרך בכדי שהן לא תאחרנה ולפנטז כל הדרך על המיטה שמחכה לי. לפנטז כל הדרך וכמה דקות אח"כ כשאני כבר בבית, המיטה כבר לא עושה לי את זה... יחי ההבדל בין חמש לשבע...

ליאהה

New member
פסגת האושרררררר שלי..../images/Emo9.gif

בנוקיה אתמול במשחק של מכבי פתאום קלטתי !!! רק בשביל זה היה שווה להתגרש!!!!!! יודעת שזה לא הדבר הכי שפיץ בעולם אבל להיות שם.....עם האנרגיה...עם האנשים...עם המתח החיובי והכיף שבלעודד את מכבי.............פשוט עולם אחר..

למעלה