פסגת האושר

איך דברים פשוטים

גורמים לנו אושר,אהה? אפילו הסק"ס על הבוקר לווה בחיוך מספק

שלי 9

New member
שמחות קטנות...קמתי הבוקר לקחתי

את הילדה לגן..בידיעה שהשבת הזו כולה שלי..(איזה כיף), חזרתי מהגן..שמתי מוזיקה (זה סם החיים שלי..) התחלתי לסדר ולנקות.. ורק מלשמוע את המוזיקה נהייתי שיכורה מאושר, וכרגיל, במקום לנקות מתחילה לשיר ולרקוד..(בגלל זה לוקח לי שעות לנקות את הבית
) דברים קטנים, אושר גדול..מזדהה איתך.. סופ"ש נפלא..

Mastul4u

New member
פסגת האושר שלי.....

להתעורר היום בבוקר ולראות שלא מינוס 35 בחוץ.....

מיKה

New member
אוהבת

את הפסגות שלך. או לפחות איך שאתה מתאר אותם... רק חבל לי על אלו שלא יכולים גם לשמוע אותך...מתאר. שאז היו יכולים להיסחף בצורה מושלמת
.

מצוטטת

New member
כשיייייייייי

מגיעים לכזו אינטימיות עם עצמך אז זו ב'מת עוד פסגה שמענגת....

ואני

קמתי הבוקר בשבע. הפרוד בא לקחת אותם לבית הספר, נמרחתי לי בכייף בטריינינג עם הקפה. הצצתי קצת בעיתון, קצת באינטרנט. מקלחת חמה, טובה והחוצה. הם לא איתי השבת אז לא מוכרחים לבשל. קצת שופינג. קפה עם חברה. חזרה הביתה ואין פה איש. עוד מעט אלך לישון בלי רעש של משחקי כדורגל במסדרון. אושר גדול!

פסגת האושר

הקטנה שהגיעה מביה"ס זרקה את הילקוט שמה את INSOMNIA והכריחה את אמא שלה לרקוד כמו פעם. יודעת הקטנה מה טוב לאמא, הרבה זמן שלא הייתי מסוגלת לרקוד.

פברואר68

New member
פסגת האושר .....

חזרנו כרגע מקבלת הורים (בהרכב מלא אני בעלי לשעבר ושני הילדים) הם קבלו מחמאות על ההשגים אני אמא גאה ...זו תקופה לא פשוטה ובכל זאת הם מתאמצים ומצליחים.....

romiki

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo25.gifמדהימה../images/Emo25.gif../images/Emo57.gif

° זואי °

New member
לצערי (או לשמחתי, תלוי)

אין לי פסגות. בשנתיים האחרונות, מאושרת כל כך שאין ממש פסגה.

שינית73

New member
נהנתי טוטאל......

מאוד נהנתי....... לקרוא את הנאותיך הגדולות מהדברים הקטנים.. תבוא למסיבה ותמשיך את הסבבה שלך... שבת שלום.

למעלה