אהבתי....
ב ברינגלס New member 16/7/02 #3 וואי תודה אחי! תגיד אכפת לך לשלוח לי לאימייל מה הולך לך שם? תרשום, [email protected] קוראים לי תומר לונדון ואתה? תענה לי בקשה
וואי תודה אחי! תגיד אכפת לך לשלוח לי לאימייל מה הולך לך שם? תרשום, [email protected] קוראים לי תומר לונדון ואתה? תענה לי בקשה
U uv1234 New member 16/7/02 #4 תפרסם את זה בפורום בכל זאת, בסדר? אני יודע שהבחור ההוא ביקש ממך לשלוח לו את זה באי-מייל, אבל אני (ואני מניח שגם אחרים) הייתי שמח אילו פירוט המבדקים היה מפורסם גם פה בפורום, אם זה אפשרי מבחינתך... בכל אופן, האי-מייל שלי הוא [email protected], לכל מקרה שלא יהיה בתודה מראש!
תפרסם את זה בפורום בכל זאת, בסדר? אני יודע שהבחור ההוא ביקש ממך לשלוח לו את זה באי-מייל, אבל אני (ואני מניח שגם אחרים) הייתי שמח אילו פירוט המבדקים היה מפורסם גם פה בפורום, אם זה אפשרי מבחינתך... בכל אופן, האי-מייל שלי הוא [email protected], לכל מקרה שלא יהיה בתודה מראש!
O ofirgaon New member 16/7/02 #5 אני לא שולח שום מייל... בשביל זה יש פורום- בשביל שכולם יקראו ויראו.. לא בשביל העברת מידע אישית אלא קבוצתית. אני אפרסם בפורום פה מה שהיה שם.. אל תדאגו.
אני לא שולח שום מייל... בשביל זה יש פורום- בשביל שכולם יקראו ויראו.. לא בשביל העברת מידע אישית אלא קבוצתית. אני אפרסם בפורום פה מה שהיה שם.. אל תדאגו.
O ofirgaon New member 18/7/02 #18 את מדברת על מבחני פסגות או קינן-שפי ? כי אני גם ב21 בפסגות.. באוניברסיטת ת"א