פסגות

uv1234

New member
אפשר להפריע?

חכם אעלק, אני מבין מדבריך שאתה עתודאי במסלול פסגות? אם כן, היכן אתה לומד?

uv1234

New member
ועוד משהו קטן...

אני מתנצל אם אני נשמע חוצפן, ואם אתה מתרשם שכך אז אל תענה: מה הסכם/ציון ההתאמה שאיתו התקבלת? אני שואל רק לצורך הבנה של סיכויי להתקבל.

greenguy2002

New member
גבר על מהאתה מדבר???

איזה קורס של שנה שלישית סיימת בהצטיינות, תכן לוגי? על איזה פרוייקט אתה מדבר? ועוד משהו, אתה חושב שלמישהו אכפת אם יש לך עבודה וטיולים דרכה? כדאי לך להתחיל להוריד את האף, כי עם אופי כזה אין לי מושג איך קיבלו אותך לפסגות, מה לעשות כנראהכם הם מחטאים לפעמים...

greenguy2002

New member
חחחחח....

תשמע תראה... אני בפסגות, סיימתי שנה ב, מצטיין נשיא בטכניון, וזו הפעם הראשונה שאני כותב את זה כאן בפורום, ממוצע הבגרויות שלי היה גבוה יותר משלך וכנראה גם הפסיכומטרי. אבל אני לא רץ ומספר את זה לכל מי שאני רואה, כי אני לא חושב שאני טוב יותר מאחרים, מכבד אנשים, ולא שופט אותם לפי ציונים, אני מאוד מקווה שעם הזמן ההתלהבות הזאת מעצמך תדעך, כי בצבא ככה אתה לא תשרוד אפילו חודשיים, קח את עצמך בידיים בנאדם...:)

greenguy2002

New member
אתה אשכרה חי בבועה...

תסתכל שמאלה וימינה, ואז תגלה שגם החברים שלך מפסגות עבדו הזמן בית הספר, ולא במלצרות, ואולי תגלה שגם הם עושים קורסים של שנה שלישית ורבעית, וגם הם מצליחים. ועוד משהו, אתה יכול לפרט איזה פרוייקט עשית בשנה הראשונה?

ana123

New member
יש לי כמה שאלות בקשר לפסגות

קודם כל רציתי לדעת כמה אנשים בערך מקבלים כל שנה ודבר שני - האם יש בנות ואם כן כמה בערך

greenguy2002

New member
שרשור אסוציאציות לצבע הירוק../images/Emo153.gif

אנשים דברים נוספים מזכיר לכם צבע ירוק חוץ מקנאה, נראה אם מישהו יעלה עלי....:)

uv1234

New member
על-פי תמונות המחזור בעלון של פסגות

...אני מסיק שמתקבלים בערך 30 עתודאים למסלול בשנה (בת"א ובטכניון), ובערך 4 מתוכם הן בנות.

greenguy2002

New member
ואייי.....אופס...פאדיחות...:)

יצאתי דיי סיסלקט במשפט האחרון, כנרא אני אלך לשיון...:) זה אמרו להיות "אנשים איזה דברים נוספים מזכיר לכם הצבע הירוק חוץ מקנאה...." :)))

יוסי99

New member
גוואקאמולי? או שאולי

לובש מדים בגאווה? בתול (או מובן אחר של "ירוק"= חסר ניסיון)?

יעליס

New member
הפצצות ארה"ב באפגניסטן...../images/Emo6.gif

ולדעתי לא היה בכל כתבי ה- CNN אפילו כתב אחד שבאמת הבין מה הוא רואה במסך הירוק והחסר פשר הזה... המלך הוא עירום... (לא רק בסיפורי ילדים...) יעליס.

ברינגלס

New member
פסגות../images/Emo117.gif

מישהו פה עשה כבר את המבחנים באונ´ ת"א לפסגות? התאריך שלי הוא ה28 לחודש ואם מישהו יודע משהו על המבחנים שאני הולך לעשות בקשה תענו. חשוב לי מאוד! תודה מראש

למעלה