איזה קורס של שנה שלישית סיימת בהצטיינות, תכן לוגי? על איזה פרוייקט אתה מדבר? ועוד משהו, אתה חושב שלמישהו אכפת אם יש לך עבודה וטיולים דרכה? כדאי לך להתחיל להוריד את האף, כי עם אופי כזה אין לי מושג איך קיבלו אותך לפסגות, מה לעשות כנראהכם הם מחטאים לפעמים...
תשמע תראה... אני בפסגות, סיימתי שנה ב, מצטיין נשיא בטכניון, וזו הפעם הראשונה שאני כותב את זה כאן בפורום, ממוצע הבגרויות שלי היה גבוה יותר משלך וכנראה גם הפסיכומטרי. אבל אני לא רץ ומספר את זה לכל מי שאני רואה, כי אני לא חושב שאני טוב יותר מאחרים, מכבד אנשים, ולא שופט אותם לפי ציונים, אני מאוד מקווה שעם הזמן ההתלהבות הזאת מעצמך תדעך, כי בצבא ככה אתה לא תשרוד אפילו חודשיים, קח את עצמך בידיים בנאדם...
תסתכל שמאלה וימינה, ואז תגלה שגם החברים שלך מפסגות עבדו הזמן בית הספר, ולא במלצרות, ואולי תגלה שגם הם עושים קורסים של שנה שלישית ורבעית, וגם הם מצליחים. ועוד משהו, אתה יכול לפרט איזה פרוייקט עשית בשנה הראשונה?
מישהו פה עשה כבר את המבחנים באונ´ ת"א לפסגות? התאריך שלי הוא ה28 לחודש ואם מישהו יודע משהו על המבחנים שאני הולך לעשות בקשה תענו. חשוב לי מאוד! תודה מראש