פנצ'ר

sani48

New member
לא לנתח,הכוונה

שאם למשל אין לו מצב רוח,על תיחסי את זה ישר אליך,ותשווי את זה לשיחות קודמות שהיו לכם,כי יכול להיות שזה באמת בכלל לא קשור אליך,וזה סתם תקופה מסוימת שהוא עובר עם עצמו כרגע,אז תתני לו את הזמן שהוא צריך,ובנתיים תשתדלי לא להיות מודאגת מדי,שיהיה בהצלחה

2461

New member
אבל זה לא בא מקטע של "משחק"

הוא באמת צריך את השקט שלו להחליט וזה שתשלחי לו הודעות כל הזמן לא יפתור את המצב.
כמו שמישהי כתבה לך כבר פה, גברים שונים מנשים, הם צריכים את השקט שלהם לא כמונו. תאמיני לי אני יודעת את זה מחבר שלי הם ממש לא כמונו בקטע הזה.
אצלם לא זה באמת לא חחחח

תני לו זמן, תיהי אופטימית. יהיה בסדר

אחת77

New member
תקשיבי

אני מעט יותר גדולה (בניחוש שלי בעשור וחצי) ואין חכם כבעל הניסיון, זה לאעניין של אגו, משחקים או גיבורות, פשוט ככה זה. אני הייתי בדיוק במקום שלך, ולצערי גם אני בנויה כמוך, ולמדתי על בשרי שלעיתים צריך להניח. כמה שכואב וקשה.
תני לו להרגיש בחסרונך, להזדקק לך לבדו, תנו לו. אדם שמגישים לו בכל רגע אוכל, לא ירגיש רעב. תני לו להרגיש רעב, רעב אליך.
ואת אומרת שאת רוצה להראות לו את החולשות שלך אם זה יעזור- את רוצה שהוא ירחם עליך? האמיני לי שאינך רוצה שהוא יהיה איתך בקשר כי הוא מרחם עליך, אלא כי הוא רוצה בכך!
אז תני לו לרצות.
זה לאמשנה מה הסיבה שהוא רחוק ממך כעת - כי הוא עובר משבר בעבודה, כי הוא מרגיש לא שלם בקשר שלכם או כי מישהו מסית אותו נגדך ומשכנע אותו שהקשר הזה לא טוב לו ( שזה גם יכול להיות ) הסיבה לא משנה, אם הוא צריך להיות שלך ואיתך או יהיה. אםלא, אז לא יעזור כלום.
תאמיני בכוחות שלך, אל תתפתי להאמין שאת חלשה. ואל תפתחי אובססיות אליו ולקשרשלכם. כי זה לא בריא. בעיקר לך.

אני בדעה שאם קיים גבר שאת בוכה בגללו

כל כך הרבה - זו המסקנה שאומרת לך לקום וללכת ממנו.

לא צריך לבכות כל כך הרבה ממישהו או ממשהו, פשוט לוקחים את הרגליים והולכים.

לא אנשים משתנים ולא הסיטואציות שהם מייצרים. לוקחים אותם כעובדות אם טוב ונכון לך להתמודד איתם או לא..

ואני נותנת לך פה עצה זהב!

אנשים כן משתנים

למדתי את זה על בשרי
הבנאדם הזה היה פשוט 180 מעלות ממה שהוא היום. אני שומעת את החברים שלו מעידים על השינוי וזוקפים את זה לזכותי..
אני שומעת את המשפחה שלו..
גם אני הייתי בדעה שלך.. אבל אנשים משתנים.

הוא לא גורם לי לבכות 'כל כך' הרבה, אני גם מעידה על עצמי שיש לי נטיה להיות דרמתית יתר על המידה ולעיתים להוציא דברים מפרופורציה או מהקשר..
משהו שאמרתי גם לו- בכל מערכת יחסים יש מהמורות, אנחנו שני אנשים שונים. לא בנויים מאותם חומרים, אין לנו אותו אופי, יהיו לנו עוד הרבה חילוקי דעות.
החכמה היא לדעת שכשיש משהו טוב בידיים צריך להאחז בו ולשמור, ולא להגיד נואש. אהבה היא לא הכל, כן, זה נכון.. אבל אהבה היא היסוד הדומיננטי ביותר במערכת יחסים שהספיקה לעבור דברים כאלו ואחרים. יש לנו אהבה. צריך לדעת שלפעמים.. כן, נבכה, נכאב, נצעק.. אבל יש אנשים שהאושר שהם מעניקים לנו הוא כל כך גדול.. שהבכי שלי מתגמד לעומתו.
כן, הלב שלי כואב והמצב הזה לא אידאלי ולא הייתי מאחלת אותו לאחרים.. אבל אני מקווה מכל הלב שנעבור אותו. היו לנו תקופות יותר ופחות טובות ובקשר, ואת הכל עברנו יד ביד..

אני כן מסכימה עם המשפט האחרון שלך- 'לוקחים אותם כעובדות אם טוב ונכון לך להתמודד איתם או לא..'.
אני לא לוקחת אותו כעובדה חלילה, אבל את הבחירה של להתמודד איתו עשיתי בתחילת הקשר, כשהבנתי שנכנסתי לקשר עם בנאדם לא קל להתמודדות. אני את V הנצחון שלי כבר סימנתי כשהוא בא לקראת הקשר כלכך.. בוויתורים על דברים שהקשו עלינו (העצברנות שלו, חוסר הסבלנות ועוד קשיים כאלו ואחרים שהיום כבר אינם).

אז היום אני לא מקווה שהוא ישתנה.. אני מקווה שאנחנו נשתנה ביחד. שנרים את הקשר הזה בחזרה.. ושלא ניתן לו ליפול..
שוב, כמות האושר שלי לא משתווה לכמות הבכי. אני מבינה את זה כשאני חושבת על החיים שלי בלעדיו ורצות לי תמונות של כל הכיף והשמחה שלי איתו. לא של הבכי. ואני קצת בכיינית.. אז אני בוכה.
אני לא רוצה ולא מתכוונת לוותר עליו בכזו קלות.. גם אם זה יעלה לי בכמה דמעות..

2461

New member
שטויות! זה ממש לא נכון

בחורה בוכה מכל דבר והוא לא התעלל בה ולא בגד בה ולא התייחס אליה לא טוב. סה"כ הוא צריך זמן לעצמו לחשוב. כל אחד מגיע למצב כזה בחיים באמצע מערכת יחסים כלשהי. אנחנו לא רובוטים שהכל ברור לנו מאליו. ואת יודעת מה?
אולי זה טוב, ההפסקה הקטנה הזאת, כדי להחזיר את הריגוש כלפיה .
זה לא נכון שצריך ישר להיפרד, דרך מאוד שלילית לטפל בעניין.

את עשית המון טעויות..

לא מתנהגים ככה לגבר..
תשמעי הכל תלוי בך
אשה בונה אשה הורסת..
קחי בחשבון שהוא כן אוהב אותך ורוצה להיות איתך..
את צריכה לתת לו זמן להירגע..
וכשהוא נותן רמז או משהו
את לא מגיבה בכעס.. ייאוש.. או חשדנות..
אלא מתוך ההבנה שאם הוא פונה אלייך - סימן שהוא מעוניין..
ותגידי לו - הבנתי שטעיתי.. אני אוהבת אותך.. לכל זוג יש ריבים.. הכי חשוב זה שאנחנו יודעים לצאת מזה ולהמשיך...
ואת חייבת למתן את התגובות שלך ולהיות הכי אוהבת וחמה כלפיו..
כולל מגע וסקס!
וכשהוא מעצבן אותך
לא להתרתח עליו - תתקשרי לחברה ותוציאי..
אם הוא אוהב אותך.. רוב הסיכויים שלא ניסה לפגוע בך.. פשוט לפעמים גברים הם חסרי הבנה וטאקט..
את צריכה ללמוד כיצד לנהוג במתינות גם כשאת נפגעת..
ממליצה לך מאד על הספר - למה היא ולא את - של שרון רובינשטיין - יש שם הרבה חוכמה נשית איך לנהל קשר עבורך..

Megie

New member

לדעתי אותה שיחה שהייתה כשנפגשתם- גרמה לו להרגיש חוסר אונים ומהאהבה אלילך והפחד לפכוע בך- לא נעשה שום צעד קיצוני..
אתם חייבים לדבר..בלי בכי, פשוט להבין אם באמת אםשר להחזיר את מה שהיה.. אין מצב להיות בקשר מתוך רחמים או פחד לפגוע-ולטאטא הכל מתחת לשטיח.. נשמע שיש הרבה חורים שאתם חייבים למלא בהבנה ולא לכסות כדי שיראה 'טוב'
תזמי שיחה אמיתית וכנה על כל הדברים ומשם תחליטו מה עושים הלאה.
מקווה שיהיה בסדר

המון בהצלחה!

ivgy1980

New member
התייחסות

את לא יציבה וחופרת ברמות, כמו מרבית הנשים היום. אין לכן בטחון בגרוש, והאמת - ולא ברור למה!
למה את צריכה להתעצבן? אפשר פשוט להעיר בעדינות. גם גברים מבינים כשמדברים איתם.

איבגי היקר

אף אחד לא מכריח אותך לקרוא את ה"חפירות שלי" (חופרת ברמות? שכחתי שהפורום הזה נועד בשביל להסתכל ולא לכתוב..).
אז אם בעיניך אני "חופרת ברמות" אתה מוזמן ללחוץ על האיקס בקצה העליון של המסך. אף אחד לא מכריח אותך להיות פה, לקרוא את ה"חפירות שלי" (למיטב ידיעתי אתזה בחרת לקרוא ולהגיב ולא הכריחו אותך לעשות את זה באיומים) ובטח שלהגיב.
נראה לי שאתה מאוד מתוסכל, כדאי שתטפל בנושא. אני יודעת שגם גברים מבינים, וכמו בנות גם בנים יכולים לכעוס ולהתעצבן בן רגע. הגדולה היא לעשות כמוני ולדעת לבקש סליחה כשצריך. משהו ששכחת לציין(?)
עוד דבר שאני מציעה לך, לנושא הבטחון העצמי אל תכנס בטח שלא אם אתה חותם ב"לא ברור למה" פשוט מאוד כי זה לא עניינך ולא סתם לא פתחתי את הנושא הזה.
ועכשיו התייחסותי בגדול, כי אתה יכלת להעביר עלי ביקורת (שכחתי שאנחנו מכירים כבר כמה שנים בשביל שתגדיר אותי כלא יציבה)-
אתה כנראה מרגיש גדול מאחורי המסך לפנות לאנשים בזלזול, לא הייתי רוצה לראות איך אתה לפניו.

בהצלחה לך ואל תטרח להגיב אם זה לא משהו סימפטי או תומך- לשם כך נועד הפורום הזה.

למעלה