פנצ'ר

פנצ'ר

הקשר שלנו כבר מתקרב לשנה ו3 חודש.
כן, הייתי בקשר ארוך יותר בעבר.. אבל בחיים לא הרגשתי כמו שאני איתו.
הוא אוהב אותי ודואג לי, נותן לי תחושה כאילו כשאנחנו ביחד החיוך שלי זה האוויר שלו..
אבל עברו עלי כמה ימים (קצת יותר משבועיים) אחרונים על הפנים.. והתקופה האחרונה הייתה מלאה בעיקר בכעסים ופרצופים מצידי.
לפני שבועיים וחצי היה לנו פיצוץ (הוא פגע בי לא במתכוון בהתנהגות כלשהי שלו) וכמעט שמתי לזה סוף. הוא ביקש שאחשוב על זה עוד לילה ובא לקחת אותי למחרת בשביל שנדבר שוב.
העניין הסתכם כמובן פשוט באיבוד הרבה מאחוזי המים בגוף שלי (במשך היומיים האלה בכיתי יותר מבכל החיים שלי לדעתי) ובזה שסלחתי לו.. ביקשתי רק את ההבנה שלו ושמצב כזה לא יחזור. שהוא יבין אותי בלי שאני אצטרך לצעוק 'אני פה, תבין גם את הצד שלי!'.
המשכנו הלאה והוא חזר מהבסיס (שנינו בצבא, אנשי קבע טריים) בסופ"ש והיינו יחד. הוא נשאר בבית גם לעצמאות ויום הזכרון.
שישי-ראשון הייתי אצלו ובראשון בערב הוא בא איתי לטקס זכרון של המשפחה. משם כל אחד חזר הביתה.
ואז היה שוב ריב. אני התעצבנתי על משהו שבדיעבד אני מבינה שהוא לא מצדיק את התגובה שלי.
עוד באותו יום אמרתי לו שאני לא רוצה לריב (אבל לא בפירוש את המילה 'סליחה'). דיברנו בסמסים (שאני יזמתי, ולא הוא) בערב יום העצמאות והוא היה יבש אלי.
במהלך יום העצמאות זה נהיה גרוע יותר. הוא עדיין לא התקשר וכל סמס היה מיוזמתי. והוא היה קר ואדיש. יבש.
שלחתי לו סמס ורשמתי שאני רוצה שנדבר. לא ידעתי מה אני רוצה לעשות. לרגע חשבתי להודיע לו שנמאס לי אבל עצרו אותי מלעשות את זה, לא שבאמת היה לי האומץ.. אני אוהבת אותו והוא חשוב לי מדי.
כשהוא התקשר התנצלתי על ההתנהגות שלי במהלך ערב העצמאות, על ההתפרצות והכעס שלי ואמרתי שזה לא היה מוצדק.
הוא ענה ביובש ואמר שהוא לא יודע מה לעשות עם זה, שהוא צריך לחשוב. שאלתי אם הוא רוצה להפרד והוא אמר שוב שהוא לא יודע מה לעשות ונדבר בהמשך.
שלחתי לו בסמס מיד לאחר השיחה בתמצות את כמה שהוא חשוב לי, שלא שווה לוותר בגלל תקופה מגעילה שעוברת על מישהו, שגם עליו עברה תקופה כזו ואני קיבלתי אותו כמו שהוא ולא הרפתי לרגע.
הוא אמר שהוא לא רוצה לדבר על זה עכשיו, שכבר תקופה הקשר הזה ברצפה ושהוא יגיע הביתה ואז יחשוב מה אפשר לעשות.
בערב הוא בא לקחת אותי אליו (הציע שנדבר על זה אצלו.. ברור לי שכשאני מגיעה אליו הביתה זה להשאר לישון כי אני לא נוהגת. הוא שאל אם יש לי דרך לחזור מחר ממנו כי הוא נוסע לצבא, בקש ממני להביא משהו שבקשו ממני מהמשפחה שלו, צחק איתי קצת.. [שבר את הקרירות טיפה]. בקיצור- כל הסממנים מראים שאני יכולה לחייך שוב) וכשנכנסתי לאוטו הוא נתן לי נשיקה ושאל לשלומי.
רב הנסיעה הייתה בשקט (לפעמים הוא שאל מה יש לי- כאילו זה לא ברור, לפעמים קצת מוזיקה מהרדיו). הגענו אליו הביתה והיו אצלו קרובי משפחה, אז ישבנו בסלון כאילו הכל בסדר ורק אחרי בערך שעתיים נכנסנו לחדר.
הוא כבר התארגן לשינה ואני נשארתי לשבת על המיטה ושאלתי אותו אם אנחנו מדברים עכשיו, הרי הוא אמר שהוא רוצה לדבר.
הוא אמר שקשה לו איתי, שכבר פחות כיף לו, שאנחנו רבים הרבה ולבסוף סובב את הסכין- אמר שכבר נמאס לו.
אני ניסיתי לא לבכות אבל העיניים שלי היו רטובות ונפוחות והכל חיבק אותי כמה פעמים ואמר לי שהוא לא רוצה שאני אבכה ושהוא אוהב אותי.
הסברתי ואמרתי לו שאני לא רוצה לוותר עלינו, שאנחנו צריכים לנסות כי אנחנו חשובים אחד לשני, שהוא יקר לי מאוד ואני אוהבת אותו.
לאחר עוד הרבה דמעות חיבוקים ודיבורים החלטנו להמשיך לנסות (הוא החליט, אני בכיתי לו על הכתף שאני לא רוצה להתחנן והוא אמר שגם הוא לא רוצה שאעשה זאת).
היה לילה נהדר עם כל כך הרבה רגשות.. בבוקר התעוררנו לבוקר רגיל של צבא, קצת חיבוקים וקמים להתארגן בזריזות לפני שיוצאים לעוד שבוע/שבועיים בלי להתראות. אני פתחתי את הידיים לחיבוקים והוא התארגן בזריזות. אני הראתי את החום והאהבה.. שוב. לרגע לפני שיצאנו תפסתי אותו ביד ושאלתי אם אנחנו בסדר. הוא ענה שכן ונתן לי נשיקה.
מאז הוא הלך לצבא עברו 3 ימים (חזר ברביעי בבוקר), וכל אותם 3 ימים הוא יבש מתמיד. אני מראה אהבה והוא מחזיר בקמצנות, באדישות, אם בכלל. כשהוא מתקשר (כי הוא זה בעל הלו"ז הצפוף) השיחות יבשות. את רב השיחה אני מנהלת בנסיון להחיות אותה או להוציא ממנו קצת את היובש, וכשלא אני מדברת- שתיקה.
מאתמול אני שוחה בבריכת תסכול מהמחשבה שזה הולך להגמר, שהקשר הזה הולך להכבות מולי, שכל נסיון שלי להוציא אותו מהאדישות נראה פטתי ומתחנן, ושאני נראית כמו מסכנה שאני מבקשת את האהבה שלו בעוד שרק אני זו שמראה אהבה ורצון אליו.
הוא חשוב לי ברמה שאין מילים לתאר, יקר לי וחלק מהחיים שלי. עברתי לפניו קשר ארוך יותר ורק כשהכרתי אותו הבנתי איך זה מרגיש לקבל אהבה ושמסתכלים עלי בעיניים כל כך אוהבות. אבל הימים האחרונים מוציאים אותי מדעתי והלב שלי כואב מהמחשבה שזה עלול להסתיים כל רגע. אני לא רוצה לאבד אותו, הוא חשוב לי מדי ואני אוהבת אותו כל כך.
אני מאמינה בכנות שגם הוא עוד אוהב אותי, אבל תוהה מה מביא אותו להתנהגות כזו.. אולי הוא מתחרט והבין שהקשר הזה אבוד ולא רוצה לדבר על זה בטלפון.. ועכשיו הוא יהיה אדיש ויבש עד ליום חמישי כשהוא יצא הביתה ונדבר פנים מול פנים.. אולי הוא חושב שאם הוא יהיה קר זה יגרום לי לרצות יותר (לצערי לאגו אצלו יש חלק נכבד).. אני כבר לא יודעת מה לחשוב, אבל הוא לא היה ככה בחיים.
כל שאלה שלי של "מה יש לך?" כשהוא נהיה קר מחדש, הוא עונה שהוא עייף.
אני אובדת עצות וחושבת שמסע החיזורים שלי אחריו לא יעזור עוד.. צריכה לראות שגם מצידו הוא רוצה להציל את הקשר שלנו..
כבר שלושה ימים שאין לי חשק לכלום. אתמול יצאתי ורק רציתי לחזור הביתה. היום חברות רצו לצאת ואני מעדיפה להשאר בחדר לבד. לא לעשות עם עצמי כלום.
בבקשה עזרו לי, כבר כואב לי הראש מלבכות.
תודה מראש!

2461

New member
עצה שלי....

תני לו את השקט לחשוב על הכל, כמה שקשה...וכשהוא יהיה מוכן תדברו על זה פנים מול פנים...

זה בדיוק העניין

כל התחושות שלי הן מאחרי שדיברנו.. מאחרי שהחלטנו לנסות לשייף את הפינות שהשתפשפו.
לפני כמה דקות בכיתי כמו ילדה (לא מצב שונה מהרגיל בימים האחרונים) ושלחתי לו סמס.. וזו השיחה שהתנהלה:
אני: רק רציתי להגיד לך שאתה הכי חשוב לי בעולם.
אני: באמת!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני: ואני שמחה שאתה חלק מהחיים שלי
הוא: גם את לי!!
הוא: הכי הכי
אני: ואני מקווה שגם אתה מרגיש כמוני.
אני: בבקשה בוא לא נתרחק בחיים
אני: אני בוכה עכשיו כמו מפגרת כי אני מפחדת לאבד אותך
הוא: למה?!
אני: כי אתה קר כאילו משהו קרה
אני: ואני מפחדת שאתה מתחרט
אני: אתה לא מבין בכללללל אתה לא מבין כמה אתה יקר לי!!!!!!!!!!

ואז הוא התקשר ושאלה אותי מה קרה ומה יש לי ולמה אני בוכה.. ואמרתי לו שאני מרגישה שקרה משהו והוא אמר שהוא עצבני ועבר עליו יום חרא בבסיס והוא עייף..
אמרתי לו שאני כשקורה לי משהו אני מדברת איתו ופותחת מולו הכל כי הוא עוזר לי לשמוח ולחייך.
הוא אמר שהוא עצבני וצריך את השקט להרגע ולפעמים לשמוע מוזיקה או להיות בשקט בחדר שלו בבסיס זה מה שעוזר לו..
אמרתי לו שזה בסדר ואני לגמרי מבינה אבל קשה לי להתעסק בפשוט להבין שכנראה קרה לו משהו כי התסכול יוצא עלי.. הוא אמר שהוא ינסה לשנות את זה אם זה מפריע לי (את התגובות שלו)..
ואחרי שהוא שמע שנרגעתי מהבכי הוא ביקש לנתק כי הוא רצה להמשיך לשמוע מוזיקה..

לא יודעת, אני לא מכירה אותו ככה. אני מבינה שלחוץ לו ולא פשוט וזה לא חדש לי שהוא לא אוהב לשתף בבעיות שלו (זה ככה לא רק איתי, גם עם המשפחה והחברים.. הוא פשוט אוהב להתמודד לבד. לא יודעת למה), אבל אף פעם לא הכרתי אותו בתור מישהו שמוזיקה או לבד עוזרים לו להרגע.. תמיד ניסיתי לשאול ולבדוק מה קרה לו כי מן הסתם אני חושבת על טובתו.. ואני פועלת בצורה שסך הכל הייתי רוצה אני עצמי לקבל, כשמשהו קורה לי אני רוצה לשמוע את ה"מה קרה?" או ה"מי הכעיס אותך?", כדי לדבר ולפרוק..
לא יודעת.
הוא בתפקיד חדש, בערך חודשיים. יכול להיות שכל הסיפור הזה הוא מהלחץ אבל... אני מרגישה כאילו אני הסיבה להתנהגות שלו, פשוט כי לא יצא לי לראות בחיים אותו כל כך קר ויבש כלפי כשזה לא בגללי..
זה קשה ואני לא ממש מצליחה לחשוב באיזו צורה לאכול את זה. אני מקבלת אותו כמו שהוא ואוהבת אותו מאוד אבל הלוואי שהוא היה מבין פשוט שלכל דבר שהוא עושה יש השפעה עלינו, אנחנו במצב רגיש כרגע (לפחות מבחינתי, אולי אני סתם נוטה לפרש אותו בצורה שרק אני חושבת עליה...).

בא לי שהכל יהיה פשוט ויזרום כמו לא מזמן. לא הגיוני שאבדנו את זה בכזו מהירות. הקשר הזה ממש אבל ממש לא נועד לכשלון, אני פשוט יודעת.. אז מה אם לפעמים צריך לתת מעבר בשביל לשמור עליו..

sani48

New member
אני בדעה של 2461

תני לו את השקט שלו,על תלחצי עליו,כי זה רק ירחיק אותו יותר,המבחן האמיתי לאהבה שלכם זה דווקה ברגעים הקשים,לראות אם האהבה שלכם יכולה לגבור על הכול,אז את מבחינתך הראת שלא מעניין אותך כלום,את איתו לטוב ולרע ויהי מה,עכשיו תני לו גם לעמוד במבחן הזה(מבלי לחצים מצידך),כי אם הוא ישאר אותך מתוך רחמים ומתוך התחשבות בך שלא תפגעי,זה לא יעזור לך כלום בסופו של דבר,אז תני לו את הזמן שלו להגיע באמת להחלטה הנכונה,שיהיה המון בהצלחה,מקדיש לך שיר-
http://www.youtube.com/watch?v=hSjIz8oQuko

צודק...

אבל זה לא מנחם כרגע
ולא משהו שאני רוצה לשמוע

איזה דיוק עם הבחירה של השיר.. כלכך

sani48

New member
רוצה לשמוע משהו שמנחם?

התחושה שלי אומרת שהוא לא יוותר על בן אדם מדהים שכמותך

2461

New member
אוקיי אז את הבהרת לו שאת איתו ויהי מה....

עכשיו זהו. את עושה הכל כדי להסיח את דעתך וממלאת לך את היום, כדי לא לשלוח לו סמסים ולא להתקשר אליו.

בהצלחה, תעדכני !

אז

אני מתחילה להאמין שאולי טיפה שיניתי את התסריט שלו..
ז"א, כן- אני עדיין סבורה שלכל הארועים האחרונים יש קשר ישיר וברור להתנהגות הקרה שלו,
אבל אני חושבת שהמצב שלו בצבא הוא גורם רלוונטי וישיר גם כן..
אחרי שדיברנו בטלפון הצעתי לו שנדבר בסקייפ, והוא שמח ואמר שהוא יוריד אותו.. הוא אוהב לדבר איתי בסקייפ ואני בד"כ אנטי לזה (קשור לבטחון עצמי וכו', לא נכנס לשם..),
ואולי זה הפתיע אותו לטובה או שימח אותו.. בכל אופן הוא אמר שהוא יוריד את התוכנה ולאט לאט אני מרגישה שהחמימות במילים שלו חוזרת.
לפעמים שמות חיבה, לפעמים טון עם טעם, לפעמים סמס שמבינים שהוא פשוט לא יבש.
אני מקווה שנעלה.. הלוואי. קשה לי ואני באמת רוצה שזה יצליח וימשיך להצליח כמו שהיינו עד לא מזמן..
אתמול באוטו מצאתי את עצמי יושבת ובוהה בחושך מהחלון במחשבה ש'אני באמת לא יודעת מה לעשות. פעם ראשונה שאני עובדת עצות לחלוטין. לא יודעת איך נכון להתנהג. פשוט שבורה וכואבת ותו לא.'
כבר נפגעתי ונבגדתי וניפצו לי את הלב לאינסוף חתיכות, ותמיד ידעתי איך להגיב.. תמיד הייתה לי "תכנית פעולה", מה לעשות, איך להתקדם..
למה דווקא איתו ועכשיו זה כ"כ קשה?
לפעמים בא לי שכל מי שקרוב אלי יהיה כמוני.. לא בקטע של להשתחצן.. פשוט לא מבינה איך אפשר לא להעריך משהו שכלכך חשוב וקרוב. איך אפשר לשניה לשכוח כמה הוא עושה לנו טוב..
אבל אולי באמת פרשתי דברים בצורה שבחרתי לפרש.. הלוואי.

sani48

New member
2461 היקרה

מה קורה?
,שמעי קטע לא נעים,ראיתי כמה הודעות למטה משהו שפותחת השרשור רשמה,לגבי קבוצה גדולה שייעצה לא להיתקשר אליו אמרתי לה שזה שטויות בעיני,ועכשיו שמתי לב שגם את ייעצת לה לא להתקשר אליו,אז שלא תתבאסי עלי אה?חח,אם הייתי רואה את התגובה שלך קודם,הייתי מנסח את זה בצורה יותר עדינה,דרך אגב,למה לדעתך היא לא צריכה להתקשר אליו?בשביל לעורר אותו?שילמד להעריך אותה?בעיני אחרי כל מה שהם עברו,זה טעות לשחק את המשחקים האלה,במיוחד עכשיו שהוא עובר תקופה לא קלה,וגם אם הואאמר שהוא מעדיף לפתור את הכול לבד,אני בטוח שהוא מעריך את הדאגה שיש לה אליו,על כל מיקרה מקווה שלא נעלבת ממה שרשמתי,ביי בנתיים

2461

New member
ממש לא נעלבתי...ויש לי אף תשובה בשבילך

לא להתקשר אליו מהסיבה הפשוטה שהוא צריך לחשוב עם עצמו איך להמשיך הלאה וזה שהיא תשלח לו הודעות במרץ לא יעזור לו להחלטה...
אני עם המשחקים סיימתי ממזמן, לא מאמינה בזה

sani48

New member
שמח שלא נעלבת חח

כמו שרשמתי בהתחלה(בהודעה הראשונה) אני מסכים איתך שהיא צריכה לתת לו את השקט שלו מבלי ללחוץ עליו,אבל לא חושב שהיא צריכה להיתנתק ממנו לגמרי,שבת שלום

2461

New member
מי אני שיתווכח עם גבר על איך עובד הראש הגברי?

גבר לעיתים צריך להיכנס למערה שלו

כלומר להיות לבד כדי לפתור את הבעיות והאי סדר בתוכו..
האשה חייבת לאפשר לו את זה ולא להפריע לו ולהעמיס עליו..
במקום להציק לו - תתקשרי לאמא שלך ולחברות ותבכי או תצאי לקניות או מה שעושה לך טוב..
הוא יירגע
ויחזור אלייך יותר פתוח ואוהב.
וברגע שאת תזרמי בקלילות ובכייף הוא גם יזרום בקלילות..
לא ניראה לי שיש בכלל מה לתקן אצלכם..- אין שום בעיה שזקוקה לפתרון.. רבתם סתם..
תמשיכי הלאה כאילו כלום..
אם הוא יעלה משהו
תקשיבי לו
ואל תגידי לו מילים כמו - אתה קר וכד'
כי זה מאד פוגע..
להיפך תגידי לו - אני יודעת שאתה הכי חם ומפרגן.. איך בא לי שתחבק אותי עכשיו..
(וזה יעודד אותו להיות חם אלייך)

אחת77

New member
יקירה

הרשי לי לעוץ לך באמת לתת לו שקט. גברים ונשים שונים מאוד, ברגעיםקשים אנו זקוקות לדיבור קרבה ומגע, הם זקוקים שיניחו להם. ההתמודדות היא שונה.כמה שזה קשה האמיני לי שזה טוב יותר.
להיות נדחפת, מנגסת ומתקרצצת ( וסליחה מראש על הקיצוניות) אך רק כך תביני, לא עושה טוב לו ובטח לא לך
כשהוא לא ישמע ממך תאמיני לי שהוא יחפש אותך, זה עובד כך. ואל תלחצי, אם אתם צריכים להיות יחד, אתם תהיו. אםלא, לא משנה כמה תתאצמי זה לא ילך! תאמיני בזה

זה לא שאני לא מסכימה איתך

אני אפילו יודעת שאת צודקת..
אבל כל המשחקים האלה של לא לשלוח, לחכות שהוא ידבר, לא להתקשר, לתת לו להזיע כבייכול..
כן אני יודעת שאני יכולה להיות נדחפת, מנג'סת ומקרצצת (אני איתך בקיצוניות חח)- אבל זה הרגשות שלי, ולמי אני אראה אותם אם לא לו?
כשכואב לי אני רוצה הלראות לו שכואב לי.. לא לשחק אותה גיבורה.
מה זה יתן לי להשאר גיבורה ובלעדיו?
אני מעדיפה להראות גם את החולשות שלי אם זה יעזור..
את נמצאת בתוך קבוצה מאוד גדולה שאומרת לי לא להתקשר, לא ליזום שיחות.. ואני ממשיכה לשאול- למה?
לא השארנו את האגו מאחורה? לא אמרנו שלכבוד אין מקום באהבה?
גם אם זה עובד וגם אם לא..
אני רוצה שהוא ידע אם כואב לי..
והלוואי שהייתי מספיק חזקה בשביל לעשות כדבריך וכדברי מרבית האנשים ששמעתי..
אבל הראש אומר א' והלב אומר ב'.. ואני עושה בסוף מה שהלב אומר.. מתקשרת ומסמסת וכו'.. גם כי אני חושבת שאת מה שיש לי על הלב- כדאי רצוי צריך ומותר שהוא ידע.. וגם כי זה קשה.

הלוואי שזה היה אחרת.. זו פשוט אני :/

sani48

New member
סליחה שאני נידחף

מי שאומר לך לא להיתקשר ולא ליזום שיחות מדבר שטויות בעיני,תתקשרי ועוד איך,פשוט על תלחצי עליו,ועל תנתחי כל שיחה(זה סתם דבר מלחיץ),תני לזמן לעשות את שלו,ותראי אם זה באמת עיניין זמני שאפשר להתגבר עליו(כל מיני תסכולים שיש לו כרגע)או שזה משהו עמוק יותר מזה,תסמכי עליו שהוא יעשה את הדבר הנכון בסופו של דבר

לא לנתח?

איך אפשר לא לחפש משמעות לדברים שנאמרים לך?
זה הדבר כהי חשקה אם לא בלתי אפשרי שיש..
אוף
שהתקופה הזאת תעבור ויהיה לנו שוב רק כיף..

למעלה