פנפיק חדש!

Digi Lista

New member
פנפיק חדש!

אני אנסה להתחיל משהו(כי הבטחתי)ואני מקווה שהוא יצא כמו משהו שאפשר להמשיך ממנו... פייסי היה אמור לבוא,חיכיתי לו והוא לא בא,אני מודה שדיי נעלבתי אחרי הכול הוא החבר שלי. הכול התחיל לפני יומיים...

Digi Lista

New member
איכס...לא הלך.../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo122.gif

כנראה שמישהו אחר יאלץ להתחיל,אני טובה יותר בחלק האמצעי ולא בסופים והתחלות(אני כותבת מלא דברים ולעולם לא מסיימת...)

../images/Emo15.gifאני מתחילה...

היום היינו אני ודוסון אמורים לחגוג שנתיים לחברות ביננו, היום היה צריך להיות היום הכי יפה בחיים שלי. לפני שנתיים הכרנו במסיבה , הוא היה טיפוס שמתפרפר עם כולן. אבל התאהבתי בו מההתחלה וכלום לא היה חשוב. מאתו רגע שהיינו ביחד חשבתי שהוא רק שלי, ושהוא לא יתפרפר מהצד עם בנות אחרות, הוא אוהב אותי, הוא מוכן להתחייב ולהיות עם מישהי אחת שהוא באמת אוהב. היו לו כמה רומנים מהצד , אבל תמיד הוא הבטיח בבכי להשתנות. אבל קרה משהו ששבר את כל ההבטחות שלו להשתנות לרסיסים. הכל התחיל בדברים קטנים ומוזרים שהבחנתי בהם במקרה. פעם זה היה ריח של בושם אחר שהוא לא שלי, פעם זה היה סימנים של אודם בחולצה, פעם זה היה מספר טלפון על הקופסת גפרורים. אבל הדבר הנורא ביותר היו שיחות הטלפון המוזרות שהוא היה מקבל לאחרונה, בהתחלה לפלאפון ובהמשך גם לבית. פתאום הוא היה יוצא החוצה למרפסת כשיש לו שיחה בפלאפון או בטלפון וכשאני הייתי עונה השיחה הייתה מתנתקת. אבל אתמול הכל נגמר. בדיוק חזרתי מקניות והטלפון צלצל הרמתי את השפורפרת ומשעתי קול של בחורה שלא שמעתי מעולם היא אמרה לי " הבחור שלך בוגד בך איתי , אני החברה שלו, לכי תראי את מכתב האהבה שהוא כתב לי בתא של הכפפות באוטו שלכם..." לא ידעתי אם להאמין לה או לא זרקתי את השפורפרת ורצתי לכיוון האוטו פתחתי רועדת כולי את תא הכפפות, ואז מצאתי את המכתב שהוא כתב לה עם חותמת שפתיים אדומות כנראה שלה על המכתב. לא ידעתי מה לעשות עם עצמי, להתקשר אליו? לצעוק עליו כשהוא יחזור? לעזוב את הבית? התקשרתי בוכה לחברה הכי טובה שלי ג´ן וסיפרתי לה את מה שקרה , היא לא הייתה בהלם ממה שסיפרתי לה. " ידעתי שהוא שוב בוגד בך... " היא אמרה לי, הבטחתי להגיע אליה בערב אחרי שאני יבהיר איתו את העניינים. בערך בשש וחצי הוא חזר הבייתה... תמשיכו... ביי...

Digi Lista

New member
מנסה...ומצרפת התנצלות מראש...

"היי"אמר והתקרב,החזיק בידיי והתכונן לתת לי נשיקה כאילו הכול טוב...הרחקתי במהירות את ידיי "אנחנו צריכים לדבר", "נו רק נשיקה אחת קטנטנה,חשבתי עלייך כול היום" "לא!" אמרתי בתקיפות "קודם אנחנו נדבר!" "זה טוב או רע?"המבט שלו נראה מבולבל,מפוחד,עצוב,העיניים האלה...הן ממימיסותאותי כבר שנתיים,תהיי חזקה הכרחתי את עצמי, נשכתי בשפתיי,על החיים ועל המוות. "דוסון...תספר לי את האמת אתה בוגד בי?שוב?" הישרתי אליו מבט "אממממ...למה את חושבת ככה?" הוא נראה די אדיש בהתחשב בשיחה הרצינית שניסיתי לנהל איתו "אולי כי החברה שלך התקשרה אליי?!" הוא נראה המום. "איזו חברה?"מלמל "אה!יש לך יותר מאחת?!" עכשיו כבר רתחתי, פרפר הוא תמיד היה אבל חשבתי שאיתי זה רציני,אנחנו הרי כבר שנתיים ביחד... נו,לפחות ניסיתי(והרסתי הכול...
),אם למישהו זה נראה בסדר אני אשמח לגלות שהמשיכו את מה שכתבתי אפילו שהוא לא הכי הכי שיש...

../images/Emo15.gifממשיכה...

הוא לא הבין בהתחלה על מה אני כועסת. אבל כשהזכרתי לו את אותה בחורה שהתקשרה, הוא האדים כולו והתחיל למלמל התנצלויות חסרות תוכן. אמרתי לו שאני עוזבת את הדירה ואותו, כי אני לא יכולה לחיות עם בן אדם שמשקר לי ובוגד באמון שלי. הוא ניסה לשכנע אותי להשאר, אמר לי שהוא יישתנה, אבל כבר לא היו למילים שלו שום משמעות בעיני. הלכתי לחדר השינה שלנו לקחתי תיק גדול, והתחלתי לארוז במהירות. הוא בא אחרי, מנסה לנגוע בגב שלי, כאילו ליטוף של התנצלות. הסתובבתי אליו לאט לאט ושאלתי אותו רק שאלה אחת: " למה ? " הוא התחיל להסביר שהיא נסתה להתחיל איתו ושהוא עשה טעות שהוא המשיך את הרומן איתה, תוך כדי כך נודע לי ממנו שהסיפור איתה נמשך חודשיים וחצי. רתחתי מזעם, הסתובבתי חזרה אל התיק, לא יכולתי להסתכל לו בעיניים אפילו. פתאום, בתוך כל הדרמה הזו צלצול פלאפון, ואני שומעת שזאת היא !!! לקחתי את התיק ורצתי החוצה מהבית. הוא אפילו לא ניסה לרדוף אחריי, כנראה גם הוא הבין שהכל נגמר. הלכתי והלכתי ובלי להתכוון, הגעתי לידיד הכי טוב שלי לפייסי, הייתה לו דירה שכורה שני רחובות מהדירה שלנו. הגעתי אליו רטובה מהגשם שהתחיל לרדת וחיכיתי שהוא יפתח לי את הדלת... תמשיכו... ביי...

עכשיו זה נהייה מעניין....../images/Emo105.gif../images/Emo13.gif

דפקתי ודפקתי ודפקתי בדלת ואף אחד לא ענה...אז צלצלתי בפעמון של הדלת ואז שמעתי את הקול שלו "רק רגע" הוא אמר. חיכיתי בחוץ קופאת מקור ורטובה לגמרי מהגשם שהתחיל לרדת. הוא פתח את הדלת הסתכל עלי רועדת מקור והכניס אותי מהר הביתה...הוא השיב אותי ליד האח ונתן לי מגבת להתנגב ואיזה חולצה שלו כדי שאני לא אהיה חולה... הוא הכין לי
חם ואז שאל "מה קרה?" לא היה לי ממש נעים לספר לו,הרי דוסון הוא חברו הטוב ביותר...אבל בכל זאת סיפרתי. "זה דוסון" אמרתי "דיליתי שהוא שוב בגד בי" פייסי היה קצת המום אבל אח"כ חייך את החיוך המתוק(
) שלו ואמר "הבחור הזה הוא צרה צרורה" יותר טוב לך בלעדיו" חייכתי אליו חיוך קטן מבעד לדמעות.והאמת די נרגעתי אני לא חושבת שזה היה משהוא אמר אלא איך שהוא אמר את זה,הקול החביב והמוכר שלו תמיד שימח אותי. "טוב" הוא אמר "תישארי כאן הלילה,כמובן. אני הולך לסדר את החדר אורחים בשביל...עבר עלייך יום קשה את צריכה לישון" הוא חזר ואמר לי שהחדר מוכן אבל לא ממש רציתי ללכת לישון כי ידעתי שאז יתחילו לי מחשבו שוב על דוסון ועל מה שהוא עשה לי. "פייסי" אמרתי לו "אכפת לך לשבת איתי קצת,אני לא רוצה להיות לבד.." "בטח " הוא אמר וחייך את החיוך המקסים שלו הוא התיישב לידי ליד האח ורק חיבק אותי בחמימות... טוב,אני לא משו בזה... תמשיכו!

מתחיל להיות פה קצת חם...

הוא הדליק את התנור, וישב לידי עם הכוס שוקו שלו. תמיד היה בו משהו מיוחד שאהבתי , את הדרך שלו להבין אותי בלי שאני יצטרך לדבר הרבה. תמיד הרגשתי שיש לו משהו כלפיי , איך שהוא מחבק אותי, איך שהוא מדבר איתי, איך שהוא נוגע בי כאילו במקרה. אבל תמיד לא נתתי לעניין להפתח , כי אני בן אדם די נאמן כשאני נמצאת במחוייבות עם מישהו. התחלתי לספר לו את מה שקרה , ואז פתאום ראיתי שיורדת לו דמעה. הוא בכה !!! אמרתי לו שאולי הכל לטובה, נכון אני אוהבת את דוסון, אבל אני יוכל להתגבר עליו. התקרבנו לאט לאט , הוא ליטף לי את השיער בעדינות והתנשקנו. בהתחלה, לא ידעתי איך להגיב, אם להמשיך את הנשיקה , אם להתרחק ממנו. תמיד נמשכתי אליו זה ברור אבל אף פעם לא הלכתי עם הרגשות שלי כלפיו ברצינות. אבל פתאום, הרגשתי שהז הדבר הכי נכון וזאת הייתה הרגשה כל כך נהדרת ונפלאה, העדינות של הנשיקה. התרחקנו לאט, וחייכנו במבוכה. הוא לקח את היד שלי אמרתי ו משועשעת " לאן אתה לוקח אותי ? " הוא אמר לי " לחדר השינה " קמתי והלכתי אחריו מחייכת. בבוקר שאחרי, קמתי מחייכת עדיין , אבל גם חושבת שאולי עשיתי משהו לא בסדר כי עדיין אני עם דוסון. כשהגעתי לסלון נשארתי בהלם, הוא הכין לי ארוחת בוקר גדולה וקפה וליד הארוחה היה פתק קטן ופרח אדום. תמשיכו... ביי...

ShaDoW GiRl

New member
אני ימשיך...

*איי נבר דיד זיס, אז אני פשוט יזרום* לקחתי את הפתק, פתחתי אותו היה כתוב שם : "נו איך ישנת?... יצאתי אני תכיף יחזור ב-
פייס" כשדימיינתי את פייסי אומר את זה, ברכות ובחיוך ההורס שלו פשוט נמסתי. אבל אחרי הכל כל דבר טוב חייב להיגמר, גל האשמה תקף אותי. לא ידעתי אם גם פייסי מרגיש כמוני גל אשמה כבד או הוא מרגיש במאה אחוז שזה היה הדבר הנכון ביותר לעשות. התיישבתי ליד השולחן במטרה לאכול את הפנקייק. לפתע הטלפון של פייסי צלצל לא ידעתי מה לעשות להרים?.. חשבתי נו מה הקטע כולה טלפון אז עניתי : "הלו?.." "קרין\ ליסטה \טל\ סטייס??...." זה היה דוסון!! נשארתי בהלם.. "מה את עושה פה??.. אצל פייסי בשעה כזאת בבוקר??..." "אני לא חייבת לך קמצוץ של הסברים" אמרתי וניתקתי לו את הטלפון בפנים, אוךךך כל כך כעסתי!! נזכרתי שהבטחתי לג´ן שאני יכנס אליה, לא ידעתי אם היא תבין תיהיה תומכת או בכלל להפך, רק ידעתי שאני צריכה לדבר איתה! לבשתי את הג´ינס וחולצת הפלנאל של פייס *נדוש* לקחתי את השפתון שלי חתמתי חתימה קטנה על הפתק, מרחתי את השפתון על השפתיים ונתתי נשיקה קטנה על הפתק, יצאתי מהבית וטרקתי את הדלת אחרי. אני לא משו אבל זה הראשון שלי ----> תמשיכו..

Dawson girl

New member
גם אני רוצה!!!

ואגב בנות, יש לכן כשרון! מה שכתבתן פשוט מדהים! טוב יאללה: ברגע שיצאתי מהדירה של פייסי ראיתי את דוסון. הוא הסתכל עליי במבט המום ולא מבין, ואני החלטתי לעשות דווקא ועם פרצוף אדיש חלפתי על פניו. הוא תפס בזרועי. "מה את עושה פה?.. ועוד בשעה כזו??" שאל. "קודם כל, תעזוב אותי. ולא מגיע לך שום הסבר אחרי מה שעשית לי! אם אתה לא מבין את זה לבד, יש לך בעיה." ורצתי משם בבכי. ניסיתי להיות חזקה ולא לבכות כדי לא להראות לו עד כמה הוא פגע בי, אבל לא הצלחתי. בסוף הגעתי לבית של ג´ן, וצלצלתי בפעמון הדלת. היא פתחה לי את הדלת עם חיוך, כמו תמיד, ואני ישר נכנסתי והתחלתי לבכות. "שוב דוסון?" היא שאלה. "מה הוא עשה לך הפעם?" אני מצטערת שזה לא הרבה... נמש

../images/Emo15.gifהבוקר שאחרי...

לא הייתי צריכה להגיד כלום, המבט בפנים שלי אמר הכל. היא פשוט חיבקה אותי חיבוק ארוך , שנינו בכינו ביחד. אחרי שנרגענו קצת, ישבתי לספר לה מה שקרה. ראיתי איך הכעס משתולל בה עם כל מילה שאני אומרת. היא אף פעם לא אהבה את דוסון, ולא ידעה מה אני עושה איתו בכלל. פתאום כנראה היא נזכרה ושאלה אותי למה לא הגעתי אליה בערב כמו שהבטחתי לה, חייכתי חיוך נבוך כזה, הסתכלתי לה בעיניים ואמרתי לה שעברתי אצל פיסי בבית , ושתינו שוקו חם... החיוך והסקרנות שלה הלכו וגדלו. " מה ?!?!? את ופייסי ?!?!? " החזרתי לי חיוך גדול , והשבעתי אותה לא לספר כלום לאף אחד. הסברתי לה שאני לא בטוחה מה לעשות עם כל מה שקורה לי איתו ועם דוסון. אם להפרד מדוסון וללכת להיות עם פייסי ? אם לסלוח שוב לדוסון על הבגידות שלו? אם להשלים עם העובדה שיש לי בן זוג בוגדני ושהוא לעולם לא ישתנה? היא דווקא לא הבינה למה אני כל כך מבולבלת, הרי תמיד נמשכתי אליו ותמיד היינו ביחסים טובים. אבל בכל זאת העובדה שללכת לשכב עם החבר הכי טוב של דוסון והכל בגלל בגידה קטנה שלו?!??!? בכל זאת אנחנו כבר שנתיים ביחד , זאת תקופה רצינית. אני רגילה אליו, הוא רגיל לשגעונות שלי. וגם פייסי לא בדיוק הבחור המושלם, גם לו יש את התקופות האלה שהוא כל פעם יוצא עם מישהי אחרת. אולי איתו יהיה אותו דבר וגם הוא יבגוד בי? אמרתי לה שאני צריכה לחשוב על כל העניין, והחלטתי שאני בינתיים חוזרת הבייתה, ממציאה תירוץ עלוב לדוסון לעובדה שהוא ראה אותי בדירה של פייסי כל כך מוקדם, ובינתיים נשארת איתו עד שאני מסדרת לעצמי את כל המחשבות ומחליטה מה אני רוצה באמת. נפרדתי ממנה, והתכוונתי ללכת הבייתה, דיברתי בדרך קצת עם ההורים, בכיתי קצת לאמא שלי על הבגידה של דוסון, פייסי התקשר אליי והאמת שדי התחמקתי ממנו , כי הייתי עדיין נבוכה ממה שקרה ביננו, הבטחתי שאני ידבר איתו יותר מאוחר.הגעתי הבייתה. פתחתי את הדלת ודוסון ישב שם הספה וראה סרט. התיישבתי לידו וביקשתי שנדבר על הכל. הוא שאל מה עשיתי אצל פייסי בשעה כל כך מוקדמת , ואמרתי לו ששכחתי אצל פייסי את הספר שלי. אמרתי לו שאני מוכנה לשכוח מהכל רק אם הוא יבטיח לי שהוא לא בוגד בי יותר, הוא התנצל, הוא בכה , הוא התחנן שאני יסלח לו ובסוף הסכמתי. הסיפור האמיתי התחיל בערב שהלכנו לישון, נכנסנו למיטה התכסתי בשמיכה ופתאום, צלצול טלפון מפייסי הוא שאל אותי ישירות עד מתי אני ימשיך להתחמק ממנו, הוא אמר לי שהגיע הזמן שנדבר על מה שקרה ביננו... תמשיכו... ביי...

אוקי......./images/Emo105.gif

ברגע ששמעתי את הקול שלו לא הבנתי מה אני עושה במיטה ליד דוסון...נזכרתי בחיוך החמים והאוהב שלו אמרתי לו שאני באה אליו,קמתי התלבשתי אמרתי לדוסון משו בסגנון "אני צריכה לסדר משו" ויצאתי מהבית. רצתי במהירות לבית של פייסי שהיה די קרוב לבית שלנו.הוא עמד ליד הדלת נראה טוב מתמיד רצתי אליו והתנשקנו.... נכנסתי לבית שלו,התיישבנו על הספה והחלטנו שצריך לדבר. הסתכלנו אחד על השני זמן מה עד שהוא אמר לפתע "אני אוהב אותך! מה שהיה אתמול היה אמיתי...אני יודע את זה ואת יודעת את זה" ברור שידעתי את זה.לעולם לא הרגשתי טוב כל כך,בטוחה כל כך,נאהבת כל כך! בטח לא עם דוסון שכל שני וחמישי בגד בי עם מישהיא אחרת ושבר לי את הלב. הוא חייך אלי.חיכה לתגובה ובאותו רגע החלטתי שכן מקומי.איתו.עם פייסי.עם הבחור שאני באמת אוהבת.שבאמת אוהב אותי. "נו,את לא הולכת להגיד משו?" הוא אמר התקרבתי אליו ונשקתי אותו "זה מספיק?" אמרתי. הוא חייך ונישק אותי בחזרה.הרגשתי כל כך טוב! ידעתי שהוא הבחור בשבילי. הסתכלנו אחד על השני וראינו את המבט המאושר בעיניים שלנו.זה היה רגע מיוחד. פשוט התישבנו על הספה ,מול האח,אחד בזרועות השני. לרגע שכחתי מהכול.ממה שקורה בחוץ.ובעיקר מדוסון אבל אז רגשות אשמה החלו לעלות בי ולהרוס את הרגע הנפלא הזה. תמשיכו.... :*)

../images/Emo15.gifסיום הפנפיק...

פתאום, התרחקתי ממנו, הוא לא הבין אבל אמרתי לו שאני צריכה זמן לחשוב על הכל. הוא חייך חיוך מקסים ואמר שהוא מבין, אבל ראיתי בעיניים שלו שהוא מבולבל , שהוא רוצה תשובה, שהוא רוצה אותי אבל הוא גם רוצה שמה שקורה ביננו יהיה הדדי. הוא רק שאל אותי שאלה אחת לפני שנפרדנו, האם כל מה שקורה לו איתי הוא הדדי , ואני מרגישה את אותם הרגשות כלפיו. אמרתי לו שאני לא יודעת, שאני צריכה לחשוב על הכל, שבכל זאת אני לא יכולה לעזוב פתאום את דוסון אחרי שנתיים שאנחנו ביחד. הלכתי הבייתה מבולבלת מכל מה שקרה, כועסת על עצמי שפגעתי בו, ובעיקר מפחדת מהרגע שאני יגלה שאני באמת מאוהבת בו ורוצה להיות איתו, ואני לא ידע איך לנתק את הקשר עם דוסון. חזרתי הבייתה , ובקושי הצלחתי לישון כל הליילה רק חשבתי על החיוך המקסים שלו, על הנשיקה שלנו ועל מה שכל נגיעה שלו עושה לי בתוך הלב. הלכתי לעבודה , הגעתי למשרד ובקושי יכולתי להתרכז כל היום, המחשבות עליו הטרידו אותי במשך כל היום , הייתי בחמישה פגישות עם לקוחות ובכולם נראיתי מהורהרת ולא מרוכזת. הגעתי הבייתה עייפה ומוטרדת מכל המחשבות עליו. כנראה שגם נראיתי מוטרדת כי דוסון הבחין שקורה לי משהו. לא ידעתי איך להסביר לו שאני חושבת שאני מתאהבת בחבר הכי טוב שלו, איך בכלל אומרים דבר כזה למישהו? איך מדברים על העניין בלי להרגיש כל כך רע עם עצמך? בסוף נשמתי עמוק והתחלתי לספר לו הכל. סיפרתי לו על הליילה בדירה של פייסי, על הנשיקה ביננו, ששיקרתי לו אתמול בערב והלכתי אליו לדירה. בסף הוא שאל רק שאלה אחת, הוא רצה לדעת אם אני מאוהבת בו. אמרתי לו שאני חושבת שכן, הוא שאל כמה זמן, אמרתי לו כנראה שתמיד אבל לא נתתי לרגשות שלי להכנס לתוך העניין, אמרתי לו שעדיין יש לי רגש אליו, אבל ההתאהבות הגדולה שלי היא בפייסי. הצעתי לו שניפרד, הוא שתק לא היה לו מה להגיד. קמתי ארזתי את החפצים שלי בחדר השינה שלי שול דוסון , החדר שינה שלי בשנתיים האחרונות. הסתכלתי עם דמעות בעיניים על החדר, הקירות , התמונות, הריח של דוסון שהיה שם מתוך הכרית שלו , מהבגדים. יצאתי לסלון, הוא עדיין ישב שם בהלם, הוא לא ידע מה להגיד. ידעתי שאני עושה את הדבר הנכון, המערכת יחסים הזאת הייתה לא נכונה מההתחלה. הסתובבתי אליו, הסתכלתי עליו לרגע , בוחנת אותו במבט שלי, בכל זאת הבן זוג שלי במשך השנתיים האחרונות, הבן אדם שישנתי איתו, שגרתי איתו, הכל עשינו ביחד, ויצאתי מהדירה. אני שלא עושה ספורט, לא הליכה, בטח שלא ריצה, התפלאתי שלוקח כל כך קצת זמן להגיע לדירה של פייסי. עליתי במדרגות במהירות, הרמתי את המבט שלי, הוא היה שם. חייכתי אליו. אמרתי לו שהחלטתי, שאני חושבת שאני מאוהבת בו. הוא הסתכל לי בעיניים ושאל אותי את חושבת או שאת יודעת. אמרתי לו שכנראה שתמיד אהבתי אותו אולי אפילו לפני שהייתי עם דוסון ושאין לי פחד להתמודד עם הרגשות שלי כלפיו. הוא התקרב אליי, שנינו חייכנו בביישנות, והתנשקנו. מקווה שנהניתם... בתקווה שהפנפיק יגיע למאמרים של הפורום... : ) ביי...

*עם פה פעור*../images/Emo105.gif

וואו!!!! איזה סיום מדהים קרינוווש!!!! חיכיתי מתי מישו ישים את "אני חושבת שאני מאוהבת בך" "את חושבת או את יודעת" "אני יודעת...אני חושבת שתמיד ידעתי...וכו וכו" חחחחח פנפיק מהמם!!! ריכזתי את הכול לקובץ...

ShaDoW GiRl

New member
אני ימשיך...

מה אף אחד לא ממשיך??... אני ימשיך.. נלחצתי לגמריי.. אמרתי לו שאין מצב שאפשר לדבר על זה עכשיו דווקא בלילה, קבענו שניפגש מחר ב1 בבית קפה, לצהריים, נוכל לדבר על הכל. הייתי נורא לחוצה מתיי שניתקתי את הטלפון. דוסון התחיל לחשוד, אמר ויצא מהשירותים ושאל "מי זה היה" עניתי לו: "לא יודעת, איזשהו סקר" חשבתי שכבר יצאתי מזה אבל דוסון לא ירד מהנושא : "אם סקר מדברים כל כך הרבה זמן?!" "כן, הם שאלו על אנורקסיות והשמנה" זה היה הדבר היחיד שעלה לי בראש. יום למחרת הלכתי לבית הקפה חיכתי לפייסי. כשפייסי בא התחלנו לדבר. מצטערת לא כתבתי הרבה---> אבל זה איפה שרציתי לעצור -----> תמשיכו

ShaDoW GiRl

New member
אוקיי תמחקו את שלי---כי טל הייתה לפ

לפניי, כשכתבתי זה בטח בזמן שגם טל כתבה...

ShaDoW GiRl

New member
../images/Emo7.gifמדהים קרין!!!../images/Emo24.gif

יש לך כישרון עצום!! גם טלוש!!! וכ-ו-ל-ם!!!! ואוו!!!!

../images/Emo15.gifתודה ...

טלוש תודה שריכזת הכל לקובץ !!! ושוב בתקווה שלי תשים את הפנפיק במאמרים... : ) יהיה לי עוד לינק...
תאוות פרסום !!!
אתם מוזמנים להמשיך להגיב, באמת השקעתי... ביי...

Digi Lista

New member
אני יכולה להכניס את הפיק כבר עכשיו.

כהפתעה ללי,אבל כמובן שאפשר פשוט לחכות שהיא תחזור ותכניס בעצמה... יאללה התחלת עוד פיק קרין?אני מתה לקרוא(ולהמשיך?),תתחילי אותו בשרשור חדש!(שלא יהיו בלבולים)

למעלה